Přejít na výpis diskuzí
DICE: Za čekání na Battlefield 3 patch nemůžeme
28.3.2012 | levis
128 příspěvků
-
O by byl konec světa kdyby si konzole musely počkat ?? :D
-
Bože Bože, proč jen jsi stvořil ty prokleté konzole?? *16*
-
-
S reklamacemi se prosím obraťte na mého syna, děkuji.
-
-
Já s tím nemám taky nic společnýho a hrávám zásadně na PC! Tyhle ďábelské krabičky reklamujte u Satana
-
-
Hele, já za to vážne nemoh, to Marie mě přinutila, pod hrozbou znásilnění a že prý panna, pche *9*
-
-
-
-
patch pre PC vyjde zajtra 29-3 kto este nezaevidoval
"Situaci ale bere optimisticky - DICE prý mají alespoň dost času na to, aby patch řádně otestovali."
haha. jasne, testovali prd. MAV riding bug je "fixed" len ked na nom stojite. staci si lahnut a mozete sa dalej vyvazat k oblakom -
-
To si děláš srandu? *15*
-
-
ne
http://www.youtube.com/watch?v=SCtZGbRmhZU
staci si lahnut a mozes to pouzivat rovnako ako predtym
dice dokonca urobilo sniperom laskavost kedze ked si lahnete tak budete mensi target :-D
edit// este pre nechapavych doplnim ze sa jedna o PS3 verziu kedze na PC este patch nieje. osobne dufam ze to do PC patch fixnu lebo sa mi nechce cakat dalsich 6 mesiacov a vidiet 10 sniperov na streche na karkande nieje sranda -
-
nj .. ono zivotnost sniperu na strechach je miziva .. korat blbe, ze clovek nejdriv musi chcipnout pokud si je nevsimne nebo nemaji tlumic, pripadne pokud je vnimavy spoluhrac netagne ... ale jo, je to otravne .. hlavne at prestanu mit "nehody" kdyz se prehoupnu pres prekazku, postavim na miste, skocim z patniku na tech paranormalnich mistech nahodne rozesetych po mapach .. a taky bych prezil upravu systemu tagovani - v normal modu at to je jak chce, ale v HC by se melo oznacovat misto na mape, ne hrac samotny .. tj. kdyz nekoho vidim na rohu baraku tak oznacim roh baraku, videt pobihajici nepratelsky trojuhelnik je nesmyslne ..
-
-
-
To snad ne. Doted jsem mel DICE jen za lhare, ale jestli si staci lehnout, tak to budou uz i amateri.
-
-
Obcas pochybuju o kvalite jejich beta testeru, cim dal tim vic to vypada, ze se akorat cpou koblihama a skrabou se v zadku.
-
-
-
Ja nak i tusil proc nejit do codu kdyz za prvy mam moznost parit zadara MW3,ktery kuli nedostatku casu beztak neparim,ono to taky ma i ty jine stranky- nebudu zminovat...
No a BF3 jak se zda trpi problemy kazdou chvily,BF2 byla jedna z nejstabilnejsich her a na pouhem BF2 sem nahral reknu pred lety stovky hodin mozna vic,koupil sem pak vsechny datace respkt boosteer packy a Special forces,neni toho obdoba ten close quarters nahodou?)
Kazdopadne postupne zaclo oficialne bf2 jit do haje a jedine co ho drzi nad vodou bylo/je,dostatek modu hlavne paradni Forgotten hope2 nebo Reality nebo jakse to menuje.BF3 vidno jde radne do kopru uz na zacatku.Navic na takovou hru to chce mit cas atp s problemy nic pro mne... -
-
Podivej BF2 prej ze zacatku taky nebyla zadna slava, trvalo snad 3 roky nez vydali finalni patch, kterej zas opravoval nejaky kyksy... Mod tools jsou super, problem je, ze oficialni DLC by pak kupovalo min lidi a nejsem si jistej, jak moc by ty mody sly hrat na konzolich. Proste EA to zamerne omezuje, aby vsichni meli jakz takz stejny podminky a tim se nestalo, ze nejaka cast hracu bude nejak extremne nastvana a kdyz uz nekoho nastvat, tak tu cast, ze ktery jim jde nejmin prachu (PC).
-
Sorry jsem napsal nejit do codu myslel jsem BF3...nak mi to z toho vedra nemysli...
-
-
Oni vlastně nemůžou za nic. Oni nemůžou za dojeb**ou hru, která polovině lidem padá, oni nemůžou za to, že se čeká na patch a nemůžou ani za to, že prodávají premium content.
-
To mi reknete jak muze na Red Orchestru, Armu a dalsi hry muze vychazet patch za patchem treba po trech dnech i bez certifikaci ale u BF3 s tim proste nehnou protoze certifikace trva uz dva mesice?
-
-
Protože jak Arma, tak Red Orchestra vyšly v takovém stavu, že byly téměř nehratelné a patche byly naprostou nutností. BF3 na tom až tak hrozně není...
-
-
Na zacatku na tom tak byl... Neustaly pady, nemoznost si prenastavit spotovaci tlacitko, battlelog, jsou desitky dalsich nervy drasajicich bugu, ktery uz nebudu vypisovat, protoze sem to delal tolikrat, ze to uz hezky neni...
Pokud je vazne pravda, ze kazdej patch se pro konzole (nebo jen sony, ted vazne nevim) musi certifikovat mesic. Pak je logicky, ze se pri patchovani opravdu ceka na ne, protoze EA ma z konzoli vetsi prachy, tim padem si nechce nastvat zakazniky a nevyda patch pro PC driv i kdyz treba v DICE uz mesic hnije. Mimochodem patch, na kterym by se dalo krasne zjistit, co s nim zase zvoslili a mohli to opravit. -
To ze tobe BF3 bezi bez vetsich problemu neznamena ze funguje vsem. Jsou lidi kterym pada napr. pri kazdem nacitani mapy a jsou porad i lidi co to vubec nespusti. Nemluve o spouste bugu ve hre.
Nerikam ze ArmA nebo Red Orchestra byli po vydani nejaky super hratelny zazrak ale BF rozhodne neni zadna selanka a to se vsadim ze meli rozpocet ktery byl radove uplne jinde...
Navic si nepamatuju ze by potrebovali 3 mesice trvajici certifikaci coz je to co mi nakonec vrta hlavou nejvic.
-
-
Kdybys cetl, tak zjistis ze vlastne za vsechno muzou konzole :D.... A ze chudaci PCckari ted musej cekat, to je proste nehoraznost *1*
-
-
A kvůli takovým lidem si myslím, že někteří konzolisti jsou povětinou psychicky nemocní a nedospělí lidé.....a pokud je Jejdásek či y vzorek konzolistů tady na tiscali, tak potěš.... *11*
-
-
Co si mysli nejaky osel nema zadny vyznam :-).
-
zapoměl sis dát plus *3*
-
Konzoli ani nemám :D.... vaše názory až na pár lidí s racionálním uvažováním tady jsou mimo. Zatím si stojím. Tak si to přeber.
-
-
Přeberu si jenom to, že jsi ještě větší šašek než náš zástupce Ligy posmrtných zabíjáků pcčkářů, lovec Pirátů a beznabohů, myslitel Ligy spravedlivých Konzolistů Jejdásek....A to je co říct. Nějak jsi se zařadil k Jindřiškovi, Jejdáskovi, dextrovi. To není dobré:-D
-
-
Tobě někdo musí klikat na myšku? To Vám v Ústavu nenechávají myši u pc? To je smutné:(
-
Sam si klikas na mysku co ?:)
-
-
-
-
Mínuskujte milé děcka, mínuskujte *3* Patch tím neurychlíte heh..
-
-
IQ hojdací koník
-
-
-
BF 3 je proste technický náročný. Preto.
-
-
A Arma 2 byla jaká? Nenáročná?
-
-
nehratelna ;)
-
-
Tak když sis ji stáhl z torrentu, tak asi jo.
-
-
Ty něco povídej o tom, kdo koho odhaduje. Opět případ tvé klasického agresivního jednání. Proč ho okamžitě osočuješ, že si obstaral hru nelegálně, ty svině?
-
Tak je pravda že ze začátku to bylo skoro nehratelné, ale během měsíce a dvou patchů jsem nezaznamenal problém. Bohužel to není studio takové, aby mělo větší finance na tvorbu hry.
-
;) nestahl ...
-
-
-
-
-
-
zajímavé že ted budou řešit že patch chtějí vydat stejně ale kolikrát hra na pc vyjde s odstupem i několika měsíců a to nikomu nevadí.
-
-
nemluve o tom ze patche nakonec stejne nevyjdou ve stejny den ... proste kecy jako vzdy .. hlavne at tim patchem vic nepohnoji nez vylepsi. Hold pocat pockame .. ale vic v pohode by bylo rict, ze se proste nestiha, nebo se objevili prusery, nez platit extra team lidi za vymysleni vymluv ..
-
-
To je fakt perla. Prej "Chceme, aby patche vyšly pro všechny tři platformy zároveň". Ale najednou není problém, že PS3 vyšel včera, PCčkový až zitra a Xboxový buhví kdy. Kecy, kecy, kecy.
-
-
Xbox prý pozítří, nejpozději 31.3
-
-
Jupí. Děkuji skvělým konzolím, že jsem nejenom čekal kvůli debilní politice Sony, ale nakonec jsem ho dostal ještě později než zmínění konzolisti. Aneb platící zákazník je naprostý debil, že EA?
-
-
Dobře, ale tohle si musí vyřešit Sony a Microsoft s EA. Jak by k tomu teda přistoupili hráči na konzolích, kteří za hru také zaplatili (dokonce více, jelikož konzolové hry jsou řádově dražší o 300-400). Jak by měli přistupovat k tomu, že PC hráči mají patch dřív? Mělo by to být tedy vzájemné. Koncový zákazník nemůže za to, že Microsoft a Sony mají tuhle politiku.
-
-
Když vemu to, že Battle na PS3 stojí v průměru 1099, na Pc 999 a na XBox taktéž 999, tak je poznámka o přeplacení ze strany konzolistů mimo:)
-
-
A dalsi tvuj nesmysl.
Nejnizsi cena BF3 dle heureka.cz: PC=749Kč/51 obchodů, PS3=899Kč/67 obchodů, X360=930Kč/42 obchodu.
Kazdy tvuj prispevek, jeden vedle druheho je nesmysl a hloupost. Sorry, ale ty jsi uplny magor :-). -
-
Smůla, že ceny 749 a 899 jsou z Aukra, ale co bych ti říkal Jejdásku:-D
-
-
Ty radsi nerikej nic, delas si jen ostudu, protoze je to z hrypc.cz a z japostore.com :-).
-
-
-
Ty jsi vážně vohon. Že já to vůbec do té závorky psal. Chápeš, že je to naprosto irelevantní k tomu, co jsem psal?
-
-
Nehledě na to, že jsi neobjektivní a vytáhl jsi hovadinu. Ale to sám víš.
-
-
Jedinej kdo je tady zcela mmimo jsi ty. Srovnavas hry pul roku nebo dyl od jejich vydani. Podivej se prosimte kolik stoji Xbox AAA PC AAA a PS3 AAA kdyz vyjde jako novy proboha.... Sam ani nevis o co ti jde ale zjevne toho chces dosahnout. *7*
-
-
Když vyšel Bf3, tak spolužák kupoval na Xbox za 1299, druhý na pc za 1199. Kde je rozdíl těch 300-400 stovky? Nebo je to tím, že prostě člověk neumí nakupovat, vleze do prvního obchodu a tam to koupíá, ať to stojí, co to stojí?
-
-
Víš, že spolužáci jsou i na vysoké? (třeba i doktoranské studium, které je okolo 25 le?)
-
Njn spoluzak, uz vim odkud prameni ty nesmysly co tu trousis :) pubera to je :)
Neboj, zachvilku budete mit ekonomii a tam ti to pani ucitelka vysvetli a uz ze sebe nebudes muset delat vola. Mej se, at ti utece vyucovani.
-
-
-
-
proc by konzolovy hrac mel resit, ze PC patch je driv ? (a naopak) ... proste hraju na PC tak je mi u prd*** jak vychazi patche na ostatni platformy a uz vubec nebudu resit jestli jsem platil za hru vice nebo mene .. dulezite je snad jak ten patche nakonec dopadne .. krome balancovani hernich prvku a spolecnych bugu se resi technicke problemy specifike pro kazdou platformu, tak ani nema logiku ocekavat, ze vsechny patche zaberou stejny cas na vytvoreni .. spis teda neni fer, pokud na xboxu nebo PS3 nejsou nektere chyby, ktere jsou na PC aby konzolovy hraci cekali nez se vychytaji technicke problemy s PC verzi (a opet to plati i obracene) ...
-
-
Vycházel jsem z logiky zdejších přispěvovatelů, kteří se očividně můžou posr@t z toho, kdy vydají patch. Proto na to reaguji. Mně by to také bylo úplně ukradený.
-
-
Když ti hry kupuje mamimka, tak cháp, že je ti to ukradené, kdy ti opraví chyby ve hře.
-
-
-
-
Díky konzolím sis Battlefield 3 vůbec zahrál, bez nich by na PC nikdy nevyšel. Hádej proč...
-
-
Ano a díky konzolím tu máme takové sr*čky jako automatické doplňování života, lineární mise, kdy člověk nemusí používat mozek (koznolisti by sotva zvládli hry typu HL2), zjednodušní všech herních principů, protože na konzolisty by to mohlo být složité. A mimoto takový Microsoft si mohl postavit byznys na konzolích jenom proto, že díky pcčkářům ml tak obrovské příjmy jaké měl.
-
-
To tady neni kvuli konzolim, ale kvuli hlupakum jako ty, kteri za to plati :-).
-
OMG, drž už tlamu!!! Ty jsi tak děsně dotčenej všema těma konzolema a konzolistama, viď?! Chováš se jako usmrkanej vocas. Se z toho ze všeho pos3r!
-
-
Ujždí ti nervy? Vem si prášek;) Víš. Já má jak Xbox (včetně Kinet.), tak Pc. Ale doážu přiznat, že kvůli zastaralosti konzolí a mnohým omezením, se hry dost zjednodušili. Příkladem budiž třeba pc hra Hard Reset. Na konzole nevyšla ze dvou důvodů. Zaprvé tak malé studio nemá peníze a sami tvůrci řekli, že kdyby peníze měli, tak by ji stejně nevydali, protože by museli překopat systém hry. Od lékarniček a štítů, až po zaměřování nepřátel.
-
-
-
Vhledem ktomu ze zdejsi ufnukanci nedokazou vecne argumentovat, dostanes alespon minus *1*
Uz to tu balim nasmal jsem se uz dost :)
-
-
nechápem prečo nadávaš na EA, DICE sa snaží, aby vydali bezchybný patch, preto by som im mal ďakovať aj za to, že vypočujú komunitu a opravia čo sa dajú, hra je proste technicky príliž náročná, aby vychádzal patch za patchom
-
Nevím, proč děkuješ konzolím. EA je ten, kdo se rozhodl, že PC si počká, ne Sony, ani Microsoft. Nebo se pletu?
-
-
Ono je to ale složitější. Kvůli Sony se patch tak dlouho pozdržel, to, že to vyšlo o den později, to je až druhořadé. Ale kvůli politice Sony se opožďují docela podstatné patche. Proto dík konzolím.
-
-
Pokud dobře čtu, tak kvůli Sony se opožďují patche pouze pro Playstation. Sony nerozhodlo o tom, že musejí počkat patche i na PC.
Pokud se nepletu, tak EA, kromě vlastního rozhodnutí vydávat patche na všechny platformy ve stejný čas, nic nebrání v tom, aby vydala každý patch v momentě, kdy je hotový. -
-
To jsem taky psal:)Ale podle vyhádření EA se muselo čekat na schválení na Sony. Tudíž díky konzolím v první části příspěvku. Jakmile to ale Sony potvrdilo, uvolnilo EA nejprve patch pro PS3. Tudíž zmínka na konci o EA:)
-
-
Ne, vubec nic jsi nepochopil EA nemuselo cekat na schvaleni Sony pro vydani PC patche. Od zacatku zvanis nesmysly a hadas se kvuli nim jako dite, kterym ostatne jsi.
-
-
-
-
Njn jako male deti na pisecku... to je tvoje chyba, ne tvoje, :D.... a v tomto pripade zrovna EA se smeje a je jim to vite kde :)
-
-
Jako kdyby konzolisti nebyli platici zakaznici...
-
-
To sice jsou. Ale proč my, co máme pc a zaplatili jsme si to stejně jako konzolisti, tak musíme kvůli nim nejenom čekat, ale ještě ho dostaneme později, i když byl náš hotoý dříve? Trochu na hlavu, ne?
-
-
Pride ti postaveny nahlavu uprednostnovani komunity ktera vice kupuje nez pirati pred tou ktera predevsim pirati a mimo jine taky nekdy koupi ? Tohle nepisu jako nakej "konzolista" nebo "PCckar" ale clovek co si dokaze spocitat kolik je 1+1 ...... Staci pouzit mozek.
Dale, myslis ze EA, nebo jinym velkym vydavatelum zalezi na tvych pocitech jako hrace? Dalsi velka naivita, chteji jen tve prachy. Trosicku mimo misu. Promin -
-
Píšeš to naprosto přesně. *3*
-
Co to žváníš za kčoviny? Vzal sis dneska prášky? Patch na pc byl dříve nže na ty zastaralé konzole, ale kvůli konzolistům se muselo čekat a teď to dostanou dříve konzolisti? No podle tvé mentality a tvých příspěvků chápu, že to nechápeš....
-
-
Njn kdyz uz nevim coby, budu alespon urazet :) Zastřílíš s patchem o pár dní pozdeji a bude zase dobře neboj.
-
By mě zajímala nějaká statistika tohodle... ničím jiným ti to asi už nevyvrátím :) jsem tedy jen hloupý konzolista bez konzole (detail) a hotovo :D....... .)
Jediný můj handicap je ten, že se neubráním na tohle reagovat narozdíl od jiných co si řeknou že to nemá cenu a tuhle diskuzi raději úplně minou.
-
-
ehm pardon ale bf3 se prodalo víc na PC
-
-
KECY V KLECI
BF3 >>> Dle VGChartz PC = 1,6M, PS3 = 5M a X360 = 5M. Digitalni distribuce se pohybuje mezi 30 az 50 %. Na konzole se toho jednoznacne prodalo vic.
ME3 >>> PC = 0,35M, PS3 = 0,63M, X360 = 1,97M. -
Co třeba ME 3 ty šášulo. To máš další příklad, kdy se toho prodalo více na pc než na konzole.....
-
ehm aha, a naky dalsi priklad chytraku ?:) Zeby se kvuli jednomu titulu ktery porusil pevne pravidlo nekdo pripo*** ?? vtipny. Diky za postreh.
-
-
lenze tu ide o to ze patch je hotovy nie ze patch pre PC je neskor "vytvoreny" takze kludne by uz na PC mohol byt a konzolisti nech si cakaju koli ich blbym certifikaciam...
-
Áno je to postavené na hlavu, lebo patch smeruje k PLATIACEJ časti PC platformy. Nechápem, prečo sa pán Bach nahlas bojí priznať konzolovú exkluzivitu.
-
-
Jediné děcko dle příspěvků jsi tady ty....
-
Wake up kids *3*
-
-
-
-
-
-
Tak s vydanim PC patche cekaji kvuli konzolim a nakonec ho PS3 dostane driv nez PC ...
-
-
Prý tam našli mezitím fatální chybu.
BTW na YT jsem viděl video z údajně opatchované PS3 verze (na ni vyšel včera a ne dnes) s MAVem, který stále umožňoval přepravování osob *9* -
-
Fatální chybou je, že někdo ještě pořádně nenamlátil Sony s tou jeho politikou....
-
-
Tímto způsobem fungují VŠICHNI výrobci konzolí. A než zase budeš kydat hnůj, zkus si zjistit, proč to dělají...
-
-
Jo jo, ze jsi blb, to je poznat hned :-).
-
Kde tě nName včera opět všichni ztrapnili, kde jsi opět mluvil zcela mimo? Osvěž mi paměť té diskuze, kde jsi to projel zase na plné čáre, protože Tě usvědčili, že kecáš?
-
-
Ty podle diskuze na herní diskuzi umíš vyčíst jaký jsem student, když se můj obor vůbec IT a her netýká? Blahopřeji, šaška ze sebe umíš udělat dokonale:)
-
A když už.. tak "nervy ujely" ... Jestli tohle chodí na vejšku, tak to takhle republika jde skutečně do řiti.
-
:-D :-D :-D PC verzi BF3 mám taky a ani nevím, měl vyjít nějakej patch.
-
Copak ujíždí ti nervy, že bych ti zase dokázal, že opět lžež? Včera ti ujeli taky a všichni si z tebe dělali srandu, jak se vztekáš:) A pokud vím toto se mě týká přímo jako majitele pc verze Bf3;)
-
Aha, takže offtopic...dobrá únikovka...:-D Drž už fakt tlamu, Vyhoňslave. Už jsem vážně alergickej na ten tvůj zasr@nej žlutej avatar, pod kterým brečíš u každý pyčoviny týkající se konzolí nebo CoD.
-
-
Že zdržují certifikace patche? Jo to znám jenom u Sony, u XBoxu jsem na to nenarazil, ty ano?
-
-
---
-
---
-
Hele, po tom tvém projevu nahoře, kdy jsi nemohl být objektivní (přestože to s tím, co jsem chtěl říct vůbec nesouviselo) a vytáhl jsi rozdíl stovky mezi hrama, tak se s tebou dál nehodlám zabývat, protože jsi zaujatej trotl, kterej si tu chce prosadit svoje.
-
U které hry?
-
Já ano.
-
-
-
-
-