Přejít na výpis diskuzí
DICE: Za čekání na Battlefield 3 patch nemůžeme
28.3.2012 | levis
128 příspěvků
-
*16* *16* *16* Konzole jsou zlo! *16* *16* *16*
-
-
Pustite hlúpučké detičky na internet a takto to dopadne. Zakázať pod hrozbou výprasku a dovoliť až v osemnástich!
-
-
to nepomaha... dokonce ani vyska iq neni jasnej ukazatel toho, ze dotycnej neni ho*ado.
Mimochodem dalsi postreh pro Games.cz Ho*ado taky neni vulgarni slovo, je to oznaceni pro dobytek pripadne lidove oznaceni hmyzu (Ovad), diky za pozornost
-
-
Zlo je hloupost a ty jsi jeji zastupce :-).
-
-
O by byl konec světa kdyby si konzole musely počkat ?? :D
-
zajímavé že ted budou řešit že patch chtějí vydat stejně ale kolikrát hra na pc vyjde s odstupem i několika měsíců a to nikomu nevadí.
-
-
nemluve o tom ze patche nakonec stejne nevyjdou ve stejny den ... proste kecy jako vzdy .. hlavne at tim patchem vic nepohnoji nez vylepsi. Hold pocat pockame .. ale vic v pohode by bylo rict, ze se proste nestiha, nebo se objevili prusery, nez platit extra team lidi za vymysleni vymluv ..
-
-
"A než vydat PC patch a nechat konzolisty čekat, raději vývojáři čekají i s updatem pro PC."
ABSOLUTNE nechapem,preco by to raz nemohlo byt aj opacne.... *7*
ked si vedeli pockat v x-pripadoch PC hraci,tak raz za cas by to asi prezili aj konzolisti,nie? -
-
protoze PC verze je levnejsi a podle statistik (kterym se ale stejne neda verit, protoze si je kazdej upravuje podle sebe) se na konzole prodava vic... No matter what, we want more money $_$
-
-
Z tehle uvahy by pak ale dal taky vyplyvalo, ze tvurci povazujou patch za obdobu exkluzivniho obsahu, coz uz mi pripada desivy.
-
-
spis si tim ziskavaji podporu konzolistu pro dalsi dil
-
-
-
-
patch pre PC vyjde zajtra 29-3 kto este nezaevidoval
"Situaci ale bere optimisticky - DICE prý mají alespoň dost času na to, aby patch řádně otestovali."
haha. jasne, testovali prd. MAV riding bug je "fixed" len ked na nom stojite. staci si lahnut a mozete sa dalej vyvazat k oblakom -
-
To si děláš srandu? *15*
-
-
ne
http://www.youtube.com/watch?v=SCtZGbRmhZU
staci si lahnut a mozes to pouzivat rovnako ako predtym
dice dokonca urobilo sniperom laskavost kedze ked si lahnete tak budete mensi target :-D
edit// este pre nechapavych doplnim ze sa jedna o PS3 verziu kedze na PC este patch nieje. osobne dufam ze to do PC patch fixnu lebo sa mi nechce cakat dalsich 6 mesiacov a vidiet 10 sniperov na streche na karkande nieje sranda -
-
nj .. ono zivotnost sniperu na strechach je miziva .. korat blbe, ze clovek nejdriv musi chcipnout pokud si je nevsimne nebo nemaji tlumic, pripadne pokud je vnimavy spoluhrac netagne ... ale jo, je to otravne .. hlavne at prestanu mit "nehody" kdyz se prehoupnu pres prekazku, postavim na miste, skocim z patniku na tech paranormalnich mistech nahodne rozesetych po mapach .. a taky bych prezil upravu systemu tagovani - v normal modu at to je jak chce, ale v HC by se melo oznacovat misto na mape, ne hrac samotny .. tj. kdyz nekoho vidim na rohu baraku tak oznacim roh baraku, videt pobihajici nepratelsky trojuhelnik je nesmyslne ..
-
-
-
To snad ne. Doted jsem mel DICE jen za lhare, ale jestli si staci lehnout, tak to budou uz i amateri.
-
-
Obcas pochybuju o kvalite jejich beta testeru, cim dal tim vic to vypada, ze se akorat cpou koblihama a skrabou se v zadku.
-
-
-
jak slyším ty samé dobré noviny, nedá někdo BF2 po hamachi?:)
-
-
Proto sem zůstal zatím u BF BC2
-
-
to sis ale moc nepomoh...
-
-
omg
-
-
Ja nak i tusil proc nejit do codu kdyz za prvy mam moznost parit zadara MW3,ktery kuli nedostatku casu beztak neparim,ono to taky ma i ty jine stranky- nebudu zminovat...
No a BF3 jak se zda trpi problemy kazdou chvily,BF2 byla jedna z nejstabilnejsich her a na pouhem BF2 sem nahral reknu pred lety stovky hodin mozna vic,koupil sem pak vsechny datace respkt boosteer packy a Special forces,neni toho obdoba ten close quarters nahodou?)
Kazdopadne postupne zaclo oficialne bf2 jit do haje a jedine co ho drzi nad vodou bylo/je,dostatek modu hlavne paradni Forgotten hope2 nebo Reality nebo jakse to menuje.BF3 vidno jde radne do kopru uz na zacatku.Navic na takovou hru to chce mit cas atp s problemy nic pro mne... -
-
Podivej BF2 prej ze zacatku taky nebyla zadna slava, trvalo snad 3 roky nez vydali finalni patch, kterej zas opravoval nejaky kyksy... Mod tools jsou super, problem je, ze oficialni DLC by pak kupovalo min lidi a nejsem si jistej, jak moc by ty mody sly hrat na konzolich. Proste EA to zamerne omezuje, aby vsichni meli jakz takz stejny podminky a tim se nestalo, ze nejaka cast hracu bude nejak extremne nastvana a kdyz uz nekoho nastvat, tak tu cast, ze ktery jim jde nejmin prachu (PC).
-
Sorry jsem napsal nejit do codu myslel jsem BF3...nak mi to z toho vedra nemysli...
-
-
Ach jo, podle mýho názoru neustálym (snažením se o) balancování tu hru naprosto zmršili. Člověk si zvyk na to a to, věděl co proti jaký zbrani vzít, co na jakou mapu apod a oni to překopou, tuna DLC a všeho možnýho, origin, battlelog tohle a tamto, než si člověk zahraje musí nainstalovat pluginy, pak mu to třikrát spadne, chívli se hraje a vyhodí vás PB. Tak asi kvůli těmhle důvodům sem BF3 před časem odložil. Není to špatná hra, ale táhne jí dolů špatná vydavatelská společnost a její obchodní praktiky.
-
-
EA muze mit ruzny praktiky, ale na "kvalite" BF3 se z velky casti podili i momentalni neschopnost DICE.
Pochybuju, ze za opravu/neopravu MAV ridingu muze jenom EA... -
Aha, tak jaky zbrane pouzijes na typka, co stoji nad stropem metra a dolu hazi C4? Nebo, co se da pouzit na celej quad, co kempi pod texturou mapy a strili vsechny jak kachny na rybnice? Jedinej problem patchovani je, ze nedelaj svoji praci poradne a nevim, jestli je to kuli programatorum nebo testerum a je mi to v celku jedno, ale cekal bych, ze za svy penize dostanu kvalitni produkt... nejsem ja ale najivni vul? :)
Ohledne vydavatele souhlasim.
-
-
Ja nechapu co tu resite *15* MW3 slape jak svycarske hodinky *1*
-
-
Opravdu velice vtipný. jen nezapomeň jít brzo spát, ať nejsi zejtra ve škole unavenej, trolle.
-
-
deti ;)