Přejít na výpis diskuzí
Digitální distribuce na PC drtí tu 'normální'
20.8.2014 | Aleš Smutný
124 příspěvků
-
Nejlepší je, když člověk ani nemá už DVD mechaniku a koupí si krabicovku, jen aby si doma otevřel krabici, našel cd-key, aktivoval si hru na webu a odtamtud ji stáhl :D
-
Kupovat si dneska krabicovku, když každá druhá hra má DLC který pochopitelně v krabici neseženu, je blbost. Navíc instalace hry z několika DVD a následný patchování je nehorázně zdlouhavej a zbytečnej omrd. To je fakt mnohem jednoduší počkat si na nějakou tu DC verzi se vším a koupit nejlépe ve slevě na Steamu. Za pár minut je to na disku za zlomek ceny krabice.
Na druhou stranu chápu, že někde holt rychlý připojení není a tahat 40GB hru může být opravdu peklo. ;-) -
Já preferuji obojí. Když chci krabicovku- koupím sběratelku. Digitální jsou zase fajn v tom, že to má bleskurychlé dodání a není to vlastně CD. A jelikož spíše kupuji na konzole, tak spíše preferuji starou verzi: krabicovky. Chci mít pěknou sbírku, která se bude rozšiřovat. A taky jsem rád za to, že se to dá držet v ruce. Ale digitálním edicím nelze odolat cenou. Hlavně ve slevách na PS+ a STEAMu. Ale na STEAMu jsem dlouho nic nekoupil. Asi jsem divný. Jen mě nic nezaujalo. Zato na PS+ jsem tento rok nakupoval jak šílený...
-
-
Jak můžeš preferovat obojí? Víš co to znamená preference? že dáváš jednomu přednost. Takže jestli kupuješ obojí plus minus stejně, tak pak nepreferuješ nic a ne že preferuješ obojí.
-
-
tohle ale prece uz kazdej vi,a oni vsichni vydavatele brecej,ze nikdo nekupuje na pc jejich hry,ovsem s tim,ze do toho nepocitaji digitalni distribuci,ktera je naprosto nejvetsi a nejrozsahlejsi...pak se jim muze fakt zdat,ze cd nikdo nekupuje no...
-
Spousta lidí digitální distribuci nikdy nepochopí, protože proč stahovat hru za penize, když ji mužou naprosto stejně stáhnout zadarmo že? :D
Casual hry kupuju digitalně většinou z par korun. Ale pořádný hry kupuju ve sběratelkách. -
Na nějaký sběratelky a krabičky kašlu, je to zbytečnej bordel takže poslední jsem koupil asi před 4 lety.
-
jedine digitalne, jsem za ty roky uz extremne linej :) dit nemam ani mechaniku v ktery bych to prehral...
-
Digitální distribuce je hodně fajn, ale mít doma nějakou fyzickou upomínku na skvělé časy, strávené u oblíbené hry, je téměř k nezaplacení.
-
-
Souhlas, nechápu ty disliky. Tady už je rozdíl mezi cracknutou hrou a zakoupenou přes internet jen v tom, že u cracklé nejede MP a není v knihovně, to je asi tak všechno.
-
-
Já zarytý krabičkář jsem taky už přešel na digital, už se mi to nechce skladovat. Jen až vyjde poslední Starcraft2 datadisk, to ještě koupím fyzicky, protože mají překvapivě pěkné krabky.
-
-
Nemusí to být krabička, stačí talisman na upomínku a pokud se hra nelíbila, tak šup do koše.
-
-
258 her na Steamu a jedna krabicovka
-
-
To kupuješ každé h*vno? :)
-
-
Možná nakupuje na Humble Bundle :)
Koupíš hru klidně i za dolar a často k tomu dostaneš dalších pět her (i když je třeba člověk ani někdy nechce).
Já takhle mám na Steamu 340 her. Z nich sotva 40 jsem koupil přímo na Steamu a zbytek je skoro celý z Humble Bundle :)
Nakonec jsem vyzkoušel i pár her, které mě původně nelákaly musím říct, že některé nakonec nebyly tak špatné. -
-
Přesně, a k tomu ještě třeba přičíst pravidelné mega slevy na samotném steamu. Já už takhle nasyslil přes 600 her jen na steamu, nemluvě o gogu a jinde. Nicmeně většinu asi v nejbližší době hrát nebudu.
-
-
-