Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už asi 8 let kupuji jenom digitální kopie a není to kvůli tomu, že by to bylo levnější z výprodejů jak tu někdo píše, ale kvůli tomu, že to nezabírá žádné místo.
    • a krabicovky co jsem měl, jsem vyházel a koupil znovu jako digi...
  • Novinky v krabičkách, starší věci digi ve slevách
  • 90% her co jsem si koupil jsou sberatelky pekne s artbookem postavickama predmetama atd. Digi sberetelku bych NIKDY nekoupil (leda ze by stala umerne pridanemu obsahu tedy vetsinou tak maximalne o 0,1%) Jesteze na PC se daj nektere sberatelky sehnat i okolo 1000,- jinak ceny digi verzi porat bida pokud na ne neni primo vyprodejova akce sezenou se karbicovky levneji!!!
    • ucho
      digi sběratelky neexistují...
      • Za tím bych si tak skálopevně nestál...
        • ucho
          proč ne? neplést sběratelku s jakousi deluxe edicí a podobně. sběratelka je sběratelka právě kvůli fyzickým věcem, který dotyčný může sbírat a kvůli tomu, že je omezená na počet kusů. ten omezený počet je právě smysl toho sbírání... u digitální verze tohle jaksi neplatí.
          • Sběratelská edice nemusí být nutně jen omezená počtem kusů. Digitální edice může obsahovat navíc nějaké bonusové materiály, které u krabicovky nenajdeš. A pokud je smysl sběratelských edic ve sbírání exkluzivního materiálu, proč by to nemohly být právě tyto bonusy?

Na GOGu jsou jako sběratelky uvedeny např. tyto hry:
            http://www.gog.com/game/machinarium_collectors_edition
            http://www.gog.com/game/last_door_collectors_edition_the
            http://www.gog.com/game/great_battles_collectors_edition

V čem se konkrétně liší od krabicovek nevím, ale pokud je hra uvedená jako Collector's edition pak nevím, jaký další důkaz bys chtěl. To se tu klidně pak můžeme bavit i o nesmrtelnosti brouka :-)...
            • ucho
              není podstatné, že je to uvedeno jako collectors edition, podstatné je to, že digitální distribuce popírá smysl jakýchkoli sběratelek. viz to omezené množství. pokud se něco šíří digitálně, ke sbírání na tom není zhola nic. a tím názvem chtějí jen říct, že to má nějaké bonusy.
              smysl sběratelek je ten, že se vydají v omezeném počtu kusů a časem můžou mít nějakou hodnotu... musí být unikátní. na digitální distribuci nic unikátního není, protože jde kopírovat do aleluja...
  • Radši krabičky, protože mi to vždycky vyjde o pár stovek levnějš než na steamu.
    • taky musis umet nakupovat,to neni o tom nakliknout prvni nabidku ve steamu...digitalky vetsinou nakupuju za 1/10 puvodni ceny a to krabicka nikdy cenove nedozene...
      • tak když máš známý v krámku tak to máš levnějš :D
  • Black_Hand
    tak hry na kterych mi zalezi trochu vic si porad kupuju krabicove, jinak taky prevazne digitalne.
    • Mám to stejně, srdcovky jedině v krabici.
  • Jedině digi, mám hru okamžitě s rychlým netem a nepodporuji zbytečný odpad krabičky, manuály, dvd, ..
  • Naposledy co jsem si koupil krabici tak to byla Lara(ta nová) abych měl celou sérii Fyzicky a ne digitálně
    • Taky bych doma rád Laru fyzicky a ne jen digitálně *1*
    • P.S. teď mě to mrzí jelikož tu laru nemám goty,ale jenom základ
  • Na PC uz ani nema cenu hry kupovat jinak. Moznost dohrat hru z "dema" a pak vytvaret obri sbirky ze STEAM sales je proste dokonala. O tom si na konzolich, kde sní o digitaní budoucnosti, ale digitalni verze hry je drazsi nez krabicova, muzou nechat fakt jen zdat.
    • Digitální knihovna není žádná sbírka.
  • Inquisitor
    Krabic mám plno, ale jenom her deset a víc let starých. Teď už jenom digitální cestou. Osobně jsou mi krabice jedno, takže upřednostňuju rychlost a pohodlí digitální distribuce. Navíc takový slevy mi kamenný obchod nenabídne.
  • walltar
    A někdo se diví? Osobně bych dneska už krabicovou verzi hry nekoupil. Všechny krabice a nosiče jsem vyházel už před lety. Je to mnohem rychlejší a pohodlnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit