Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    digi ještě ani jednou....asi jsem staromilec
  • Jasně no. Některé indie věci ani jako krabička koupit nejdou. Je ale fakt, že oproti třeba super-předraženému steamu se dá na krabicové verzi hodně ušetřit.
    • Na krabicové verzi ušetříte jedině, když nevíte kde kupovat na internetu... vždy je digi. levnější.
      • Mám pár her v krabici na poličce a mám je tam sice rád.. ale když hra za 600 je digitalne ze 400-500 a ještě mínus poštovné, není co řešít.
  • Jelikož jedu kompletně na Nintendu (3DS a Wii U), tak kupuju jen krabičky, protože digitální verze jsou příliš drahé. U Nintenda je to stejně zvláštní, protože digitální distribuce z celkových prodejů činí cca 5%.

Jinak na PC nakupuju výhradně na GOGu, Steam nemám rád.
  • Phillios191
    Pouze krabice, na digitál nikdy nepřistoupím. Digitální verze má pro mě strašně moc nevýhod jako jsou neustálé kontroly verzí, s tím nastává téměř každodenní stahování patchů, které mají skoro jak celá hra, né-li více a ještě musíte mít štěstí, že ten update nezprasí chod hry a vy jste milostivě čekali až vydají další patch. Další problém je, že váš account není 100% zabezpečen, stále se stává, že někomu šlohnou účet a jsou s tím problémy, hledání viníka atd (dva lidi, kterým se to stalo osobně znám). Skutečně jediná výhoda pro mě u digi. verze je menší cena a pohodlí, nicméně já si pro hru rád chodím osobně, takže ani v tomhle výhodu nevidím a hry v den vydání stejně nekupuji. Jedna věc je jistá, když byly jen krabicovky kdysi, hry byly kvalitnější, protože musely být vydány v kvalitní podobě, ne jako polotovar a je to skutečně tak. Holt když je hra vylisována, už se těžko opravuje, ovšem vydat 2 "neviditelné" online aktualizace na uplay/steamu/originu, to je brnkačka pro developery.
    • ...s tím nastává téměř každodenní stahování patchů, které mají skoro jak celá hra, né-li více a ještě musíte mít štěstí, že ten update nezprasí chod hry...

To si pleteš s Windows ne? *6*
      • Phillios191
        právě že ne
        • No nevím, z těch 300 titulů, co mám na Steamu, o 99% z nich vůbec nevím. Steam se aktualizuje poměrně často, hry v podstatě vůbec, možná 1-2 týdně jeden nebo dva tituly. Nevím, jak je to třeba u konzolí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit