Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Krabice zabírají místo, ze začátku se to nezdá, ale když o ně jeden začne zakopávat, přičemž mu je pořád líto nějakou vyhodit, začne to být otrava.
  • Vogon
    CD/DVD používám jenom jako strašáky pro ptáky, kteří mi lítali na jeřabinu.
  • kubi-wan
    http://s2.postimg.org/hslrie50p/P1070284.jpg

Tak třeba tuhle nádhernou klasiku bych za digitální verzi NIKDY nevyměnil.
    Samozřejmostí je krásně provedenej barevnej manuál a A3 mapa Raymanova světa.
    Nikdy už z žádný hry nebudu mít takovou radost jako z Raymana 2 (nehledě na to, že od tý doby jsem lepší 3D plošinovku nehrál a vůbec na PC už se hry tohohle typu už prakticky nedělaj).
  • Jestli je to ze vseho a globalne, tak neni div. protoze pc trhu nejvic sypou asijske mmo :-).
    • A vzhledem k tomu ze v euroatlanticke casti sveta je, ze vetsina retail titulu beztak zavisla na online drm, ktere se jmenuje steam, tak v podstate retail nema smysl kupovat, protoze tim jsou potlaceny jeho vyhody jako moznost bazaroveho prodeje nebo pujcovani si her mezi kamarady.
  • Jednoduchý, novinky je lepší kupovat v krabici stojí většinou do tisícovky ale starší hry spíš digi
  • Když nepočítám Score, tak moje poslední krabicovky na PC byly asi Skyrim hned po vydání, protože na Xzone k tomu byly pěkné bonusy, a Mafia a Vietcong, protože ty člověk jinak nesežene. V době, kdy má skoro každá hra day-1 patche a DLC, v akci na Steamu můžete koupit pár měsíců starou hru za zlomek původní ceny a i s pomalým připojením se dá většina her stáhnout přes noc, mi krabicovky na PC připadají zbytečné.
    • Zmínil jsi Vietcong. Nevíš prosím tě, jestli už je nějak vyřešen problém se zvukem u Win 7? (Padalo to vždycky, když se ti někdo ozval vysílačkou...). Vím, že kdysi jsem vygooglil jakýsi způsob, jak to napravit. Nicméně u mě nefungoval. Ale jak říkám, bylo to už dost dávno.
  • nejlepsi je stejne kdyz je krabice s plackou a v tom klic k digitalni verzi
  • flash789
    O tomhle se tady diskutovalo uz milionkrat, flame téma jak prase, a nikam to nevede..nuda
    • Jazz
      Jedinej, kdo vždycky "flámuje" jsi ty. *1*
      • flash789
        To nevadi..ono se na to da zvyknout *1*
  • Jasně no. Některé indie věci ani jako krabička koupit nejdou. Je ale fakt, že oproti třeba super-předraženému steamu se dá na krabicové verzi hodně ušetřit.
    • Na krabicové verzi ušetříte jedině, když nevíte kde kupovat na internetu... vždy je digi. levnější.
      • Mám pár her v krabici na poličce a mám je tam sice rád.. ale když hra za 600 je digitalne ze 400-500 a ještě mínus poštovné, není co řešít.
  • Toto téma úzce souvisí s tématem mojí diplomky "Prodej použitých konzolových her". Pokud byste mi přispěli do diskuse, budu velice rád. https://www.facebook.com/pages/Sb%C4%9Br-dat-pro-diplomovu-pr%C3%A1ci-Prodej-pou%C5%BEit%C3%BDch-konzolov%C3%BDch-videoher/273541226185277

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit