Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší je, když člověk ani nemá už DVD mechaniku a koupí si krabicovku, jen aby si doma otevřel krabici, našel cd-key, aktivoval si hru na webu a odtamtud ji stáhl :D
  • Kupovat si dneska krabicovku, když každá druhá hra má DLC který pochopitelně v krabici neseženu, je blbost. Navíc instalace hry z několika DVD a následný patchování je nehorázně zdlouhavej a zbytečnej omrd. To je fakt mnohem jednoduší počkat si na nějakou tu DC verzi se vším a koupit nejlépe ve slevě na Steamu. Za pár minut je to na disku za zlomek ceny krabice.

Na druhou stranu chápu, že někde holt rychlý připojení není a tahat 40GB hru může být opravdu peklo. ;-)
  • oktavius66
    Já preferuji obojí. Když chci krabicovku- koupím sběratelku. Digitální jsou zase fajn v tom, že to má bleskurychlé dodání a není to vlastně CD. A jelikož spíše kupuji na konzole, tak spíše preferuji starou verzi: krabicovky. Chci mít pěknou sbírku, která se bude rozšiřovat. A taky jsem rád za to, že se to dá držet v ruce. Ale digitálním edicím nelze odolat cenou. Hlavně ve slevách na PS+ a STEAMu. Ale na STEAMu jsem dlouho nic nekoupil. Asi jsem divný. Jen mě nic nezaujalo. Zato na PS+ jsem tento rok nakupoval jak šílený...
    • Jak můžeš preferovat obojí? Víš co to znamená preference? že dáváš jednomu přednost. Takže jestli kupuješ obojí plus minus stejně, tak pak nepreferuješ nic a ne že preferuješ obojí.
  • tohle ale prece uz kazdej vi,a oni vsichni vydavatele brecej,ze nikdo nekupuje na pc jejich hry,ovsem s tim,ze do toho nepocitaji digitalni distribuci,ktera je naprosto nejvetsi a nejrozsahlejsi...pak se jim muze fakt zdat,ze cd nikdo nekupuje no...
  • Johnny
    Spousta lidí digitální distribuci nikdy nepochopí, protože proč stahovat hru za penize, když ji mužou naprosto stejně stáhnout zadarmo že? :D

Casual hry kupuju digitalně většinou z par korun. Ale pořádný hry kupuju ve sběratelkách.
  • Kozy
    Na nějaký sběratelky a krabičky kašlu, je to zbytečnej bordel takže poslední jsem koupil asi před 4 lety.
  • jedine digitalne, jsem za ty roky uz extremne linej :) dit nemam ani mechaniku v ktery bych to prehral...
  • Digitální distribuce je hodně fajn, ale mít doma nějakou fyzickou upomínku na skvělé časy, strávené u oblíbené hry, je téměř k nezaplacení.
    • Ristoro
      Souhlas, nechápu ty disliky. Tady už je rozdíl mezi cracknutou hrou a zakoupenou přes internet jen v tom, že u cracklé nejede MP a není v knihovně, to je asi tak všechno.
  • Kedaro
    Já zarytý krabičkář jsem taky už přešel na digital, už se mi to nechce skladovat. Jen až vyjde poslední Starcraft2 datadisk, to ještě koupím fyzicky, protože mají překvapivě pěkné krabky.
    • Nemusí to být krabička, stačí talisman na upomínku a pokud se hra nelíbila, tak šup do koše.
  • 258 her na Steamu a jedna krabicovka
    • To kupuješ každé h*vno? :)
      • SirArag
        Možná nakupuje na Humble Bundle :)
        Koupíš hru klidně i za dolar a často k tomu dostaneš dalších pět her (i když je třeba člověk ani někdy nechce).

Já takhle mám na Steamu 340 her. Z nich sotva 40 jsem koupil přímo na Steamu a zbytek je skoro celý z Humble Bundle :)
        Nakonec jsem vyzkoušel i pár her, které mě původně nelákaly musím říct, že některé nakonec nebyly tak špatné.
        • Přesně, a k tomu ještě třeba přičíst pravidelné mega slevy na samotném steamu. Já už takhle nasyslil přes 600 her jen na steamu, nemluvě o gogu a jinde. Nicmeně většinu asi v nejbližší době hrát nebudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit