Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coffin.Corner
    Bože můj, tak tohle je UFO por(zakázané slovo)no *14*
    Teď bych prosil podobně předělat i Terror from the deep.
    • Uz na tom delaji.
      • Blue.Shark
        Fakt? *8* A to na tom dělají ti samí lidé? Jdu okamžitě hledat! :D
        • Jo, ti sami lide, ale nic jeste neni venku, sotva dodelali prvni dil. Maji uz hotovy nejaky podklady pro rulesety, ale budes si muset jeste pockat, nez budou mit dost aby mohli neco vypustit ven.
          • Blue.Shark
            To je skoro jedno, jak dlouho jim to bude trvat. Hlavně, že se něco děje. Děkuju za informaci :)
  • yenda1
    Tak jako tohle už je na kriminál = Šíření i propagace omamných a psychotropních látek. *1*
  • Sakra musím vydržet si to nenainstalovat.Jinak bude léto v háji :D
    • Já to nevydržel a strávil jsem u hry 6 hodin v kuse.... sakra. Jako za mlada :-)
      • Jojo, začátek. Výběr soldátů, porovnání statistik, přehrabání skladu a prodání blbinek, nákup avalanche raket, rozšíření skladu, jednu misi jen tak na oťukání vojáků a zjištění jak vypadaj, zadání prvního výzkumu emzácký technologie, přejmenování vojáků když už vím jak vypadaj, prodání mrtvoly emzáka, nasazení avalanche na intíka, dozásobení skyrangera municí, páč drsný hoši chodějí jenom s pistolema(a spotřeba je tedy enormní) a jenom mazánek má autocanon s explozivkama(nebo zápalnýma, jak je libo do menších prostor), mezitím ještě jeden sestřel talíře nad vodou no.... a X hodin je v čoudu. :D Chápu, to je hned.
  • filias
    A to by mi stačil jen patch na "protékání" statistik, kdy se mi najednou z pipláného borce stal úplný trotl protože po 255 nenásledovalo 256, ale 1
  • MickTheMage
    Jo, vyborna vec -shameless advertising warning- nedavno som zacal gameplay s mnozstvom povedomych mien. A v prvom diely (ak si este dobre spominam) Polacek ruloval ;) (momentalne na marodke, ale hlavne, ze zije :)) http://youtu.be/JRoFEUnhVXg -shameless advertising end-

A okrem ceskej verzie by mal obsahovat aj slovensku :) (nie ze by to nebolo jedno).
  • Tushan
    zrovna pařím xenonauty. tahle hra nic neodpouští *14*
  • A jak vypadaj zatim ty xenonauti? Z obrazku to bylo supr. Jsou tam statistiky vojaku? Jakej je vyzkum? Je dostatecne rozsahlej? Pust neco do talonu sleeplessi....
    • Koupil jsem teprve včera, takže těžko soudit, ale na první pohled je to věrný remake, až se bojím toho, že nebude ani nic navíc z pohledu obsahu... ale to se uvidí, pár vychytávek tam je, třeba letecký souboje jsou formou minihry a u vojáků lze definovat classu a její vybavení, takže nový rekrut se hned vybaví potřebnou výbavou a odpadá tak nutnost základního zbrojení. Bohužel však základních zbraní a munice je nekonečno, což je podle mě asi zbytečný zjednodušení, vyráběl bych i je, škoda. Noční mise víceméně vyžadovala použití světlic a takticky to hru ovlivňovalo. Temná hudba a tísnivá atmoška, grafika je pěkná. Hlavně čekám, že to vylepší módy. Už jsou k dispozici třeba obličeje vojáků, aby se neopakovali nebo možnost zničit stěny UFO aby se dal vytvořit další vstup do jeho prostor.
  • úžasná zpráva, díky!
  • Bezi to na tabletu? Tak to musim zkusit.
    • Nutno podotknout, ze ten androidi port je rozpracovany a ovladani je takove dost kostrbate. Ale da se to.
  • Husty! Ted nebudu vedet jestli mam hrat driv SpinTires, Xenonauty, War Thunder a nebo Xcom :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit