Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Zasekávání zbraní bylo už ve Stalkerovi. I když jenom těch rezavích, ale nasr... to, když na mě běžel mutant :)
    • michaliuz18
      v metru taktéž
    • V Boiling pointu taktéž
      • A taktez v Americas Army
        • Presne a to uz pred 12ti lety :D
  • Sr_Lobo
    Tak to vypada az neuveritelne dobre *14* moc se tesim.
  • Zatím tam mají spoustu hezkých detailů. Ten ruský naturalismus se blahodárně podepisuje na ambicích tamních tvůrců. Snad se jim to povede dotáhnout do povedeného konce. Dýchá z toho na mě atmoškou trochu Stalker byť je to evidentně úplně jiná hra.
  • to je teda revoluce :D 10/10
  • No té hry už se nemůžu dočkat, snad to nebude trvat dlouho.
  • A to že AK 47 se nemusí čistit a pořád střílí, zatímco M16 se zasekne, i když jí nosíte ve futrálu, je mýtus. Rozdíl tam je, ale nijak zásadní. Rozhoně ne, jak se všeobecně tvrdí.

Schválně, zkuste si nějaký čas nečistit píst u AK. Nedostanete ho ven. :-) Pro představu, opět proti všeobecnému přesvědčení, plynová trubice u M16 se čistit nemusí.
    • M16 ka ma spolehlivost bohuzel dost zavislou na teplote vzduchu, prave diky plynove trubici. Takze jiste, v normalnich podminkach neni o nic horsi nez AK. Ve vyssich a nebo nizsich teplotach ma problemy mnohem casteji. Proti tomu je potreba obcasneho promaznuti pistu u AK mensi zlo.
      • Jsem si jistý, že tomu tak není.

Rozveď, proč by teplotní výkyv měl mít zásadní vliv na tlak plynů.

Nepleteš si to s mazáním pro zbraně. To má zásadní vliv na spolehlivost. Lepší žádné, suchá zbraň, než špatná vazelína. :-)
        • Ptáš se jaký má vliv teplota na plyn, ty si nechodil na zakladni školu nebo co ?
  • amk.to/videa/nejnovejsi/detail/99260/

EMÉÉÉÉRIKA... FU#K YEAA

Realismus je pro nás něco, co chceme mít ve hrách!
  • Vypadá dobře.
  • Jack1947
    Škoda že to bude jen čistě multiplayer další z pokusů o Stalkera v Mp, kdyby to mělo aspon nějakou kampan ale ne dneska to šecko nacpem hezky do mp. At se to pěkně všechno hýbe online *7*

Sakra, takováhle hra by v SP byla parádní. Myslím ale pořádným aspon 20-30hodinovým SP.
    • .To urcite ne, my potrebujeme stalkerovskej svet ve kterym muzem zit 24/7.
      • Jack1947
        Řiká ti něco Open world ? evidentně ne, já měl na mysli 20-30 kampan a otevřenej svět i když si nejsem jistej jestli by to původní koncept spíše nepoložilo viz ten Fail Survarium nápad dobrej, proveení horší ale hratelnost jak Stalker mp ugh.
  • Poslední dobou, když má vyjít hra tak se "bojím" jak to dopadne.. Bude vše fungovat, nebude to bude placená beta a další... Ovšem hry z východní produkce mi vždycky dají dobrý příběh a hratelnost, i když pravidelně trpí technickými problémy...
    • Jack1947
      Čeho se bojíš, vždy ti dneska dají placené demo v podobě oblíbených EA a kdyby ti to bylo málo tak si můžeš počkat až to postupně dovydají a nahodí do plné verze. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit