Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    :thumbs up: 4 ecka za odvedenou praci (jestli naplni sliby) je vice nez adekvatni. i 7 bych zkousnul, kdyz nad tim premyslim.
  • Ani ty 4 nedám. Hlavně kvůli špatnému příběhu, u kterého jsem si připadal jak u špatné nápodoby prvního dílu.
  • Byla to úžasná hra, ale nějak nemám chuť to hrát znovu, nevím proč .. možná by takové hře slušelo víc otevřené město ve stylu Watch Dogs.
    • Nebo kdyby to byl koridor, nebavilo mě moc chodit ty kousky pořád tam a zpět .. když chození, tak pořádně a ne na omezeném prostoru a nebo když už, tak chodit pořád dál a dál. Tahle hra mně přišla tak něco napůl. Ale jinak samozřejmě pecka velká.
  • Stalo se vám to taky, nebo jen mě, že před vánočními slevami jsem si mohl Directors cut koupit za zvýhodněnou slevu 4E, když mám i missing link, ale po vánočních slevách, mi to nabízí plnou cenu 20 E?
    • Jojo, mam to stejne :/
  • Keyz
    Jestli to pouze vylepší grafiku a přidá možnost zabít bosse jinak tak to je drahé. Použití gamepadu navíc je na prd u PC.

Taky osobně mi nevadilo zas tak extra to, že jsem musel bosse zabít určitým způsobem. Dalo se to odůvodnit. Nemusí být vše vybalancováno aby to každý lehce prošel...

Navíc tohle je tedy něco jako Texuteres pack + Modifkace bossu. Podobné věci jsou od fanoušků zdarma anebo od profíku, taky zdarma (Witcher 1,2). Případně od horších mistrů za prachy.
    • tvrdy.mar
      Zapomínáte na komentáře, průvodce a podporu tabletů. Pokudf to nechcete, nekupujte.
  • A co ti s krabicovou verzí? *13*
    • Krabicová verze pro PC je maskovaná Steam verze:)

Jinak jsem trochu rozladěn, že budu platit za hru, jak měla být od počátku, poté, co jsem zaplatil za sběratelskou edici a DLC, co ze hry vyrvali a dali ho samostatně, aby ho integrovali teď zpět za příplatek:(( I když stejně mě nejvíc naštvalo, že soundtrack ve sběratelské edici byl vykuchaný a ani v tom za příplatek nebyly všechny skladby. Někdy mám fakt pocit, že jsem blbec, když za hru platím, protože pro vydavatele je zákazník úhlavní nepřítel. Hra je to skvělá, ale ten marketing :(
  • MrSanta
    Už se těším na New Game+. "Chudáci" nepřátelé poznají zač je toho loket, až se na ně vrhnu s vytuněným Adamem *1*
    Za 4 € to je "zadarmo", koupil bych i krabicovku, kdyby se prodávala do 500,- kaček. Mrzí mě, že jsem DE:HR tehdá nekoupil a mám ho jenom na Steamu. Augmented Edice by se mi líbila, ale dneska už je k sehnání jen ta "Best Games" krabice. To je humus na entou *15*
  • Jack1947
    Aspon neco, kdyz uz ne za plnou palku. *3*
    Je pravda ze , osobne se mi tento pristup take moc nezamlouva, spise se na tom ukaze jak moc jsou fanousci oddani a hlavne zdali maji prvni deus a to ta ioddanost de ruku v ruce, loajalita a proc ne na druhou stranu levnejsi uz to momentalne nebude.
  • JustinBieber
    4 euro ? I never asked for this *5*
    • Jack1947
      brain fail...
    • Ok, so dont buy it, and buy something else and better for your console *7*
      • One cannot simply buy a brain. *3*
  • Nj robit zasa vsetky achievementy sa mi nechce, lebo holt clovek si vzdy nieco dokaze najst na nespokojne mrncanie, ale cena je prijemna a ako tu uz pisali, toto som naozaj necakal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit