-
Trochu OT: Všimli jste si taky, že novinky píše už jen sám šéfredaktor Sleepless a hovinkář "levis" teď dělá newsky pro Eurogamer.cz? *1*
-
-
Levis má na Eurogamer.cz newsky už od roku 2009.
-
-
Me se ta recenze ani nechce cist jak ta hra na me pusobi "kvalitne".. ztrata casu.
Tím jepičím životem to autor vystilhl.. v případě těhdle dirtů a blbostí se to dá počítat na hodiny, jepice myslím přežijou í několik dní nebo ne ?:) Abychom ten hmyz neurazili. -
tyjo koukam na recenzi noveho Dirt.... a ani jedna zminka o dementnim Driftovani, parada tak to si zahraju!
-
Rozehrál jsem to ale silně mi připadá že je tam dost tratí co se použilo z Dirta 3 takže je to akorát dobrá hra která má jen vydělat..
Starej dobrej Colin McRae Rally 1-5 dneska už to žádne pořádné rally neni škoda *13* -
-
nikdy by som nepovedal, že o x rokov sa na CMR3-5 bude spomýnať ako na "staré dobré rally" a ono už je to tu :) Možno o pár rokov sa bude spomýnať na vynikajúci rally simulátor s názvom Dirt :)
-
-
Bohužel už se stalo, poměrně dost lidí vychvaluje první Dirt jako ultimátní rallye hru...Přitom je to naprostej brak, ať už se na to zkusím dívat z jakýhokoli směru.
-
-
Teda nikdy jsem o Dirtu nepřemýšlel jako o ultimátní rallye hře, ale je to výborná závodní hra. Dle mě je ultimátní rallye hrou Richard Burns Rally, ale nejlepší je pro mě stejně neporazitelná Rally Championship 2000 *4*. Colini 2 - 2005 jsou supr, ale beru je spíš jako výborné rally arkády, možná až na tu dvojku. *1*
-
-
-
-
Co jiného se taky dalo čekat že?? *15*
-
Že se to vůbec jmenuje DiRT
-
-
asi kvuli tomu ze tam nezapomeli dat to dementni driftovani *11*
-
-
Pamätám si ešte staré Colin McRae Rally hry, verzie 2 až cca 4 a 5 boli vyslovene pekné hry, jak sa z toho mohol postupne stať takýto pubertálny hnus (mám na mysli grafiku) *10*
-
ja som čakal že rozbytnosť auta bude lepšia ohnute plechy ako vo Flatout ale tu nič niečo odletí a to je všetko
-
niet o čom
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2038
Komu sa tam nepáči to prestrelené HDR nech si stiahne dirt.hdr101 -
Stare dobre COLIN MC RAE RALLY :) najlepsia seria aka mohla byt :) Dirt ma vobec nebavil :(