Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není divné, že ještě není venku žádný gameplay? Když je vydání plánované na druhý kvartál roku nebo to posunuli či je možné, že to posunou?
    • janchor
      Gameplay už letmej byl v jednom z trailerů (spíš teda průlety misema), samotnou hru ukazovali na výstavách.
      • Hanzales
        Nyní již rozumím, proč jste ohledně Dishonored nadšeni ještě o něco více, než my, co žádnou výstavu nepotkali *3* Prevíti viděli víc :)
    • Nechci kecat, datum vydání je určeno zatím na rok 2012, ale tipuju to nejdřív na podzim (říjen/listpopad), možná až před Vánoci - a to bez možných odkladů. Pokud to půjde letos, gameplay bych tipnul určitě do prázdnin, spíš dřív...
  • walltar
    A proč ten maník drží meč obráceně? To je nějaký gheto skill nebo street knowledge?
    • To bude spis dyka.
      • walltar
        Aha to mě ani nenapadlo. *15*
  • Marquis
    Jak už někdo poznamenal - ještěže Prey 2 odsunuli na příští rok, alespoň se nemusím rozhodovat...:)
  • Divotvurce
    To je asi jediná hra, na kterou se letos fakt těším.
    • Až se mistr Levine vytasí BioShock: Infinite, tak Dishonored uplně odstaví na druhou kolej, ale je to hodně zajímavá FPS.
      • Malleth
        No way
        • Je to jasná inspirace plazmida, jestli říkáš No way, tak v tom případě si BioShock nikdy nehrál.
          • Malleth
            Dishonored spíš vypadá jak mix Deus Ex a Dark Messiah a to zní hodně dobře, ale těžko to s něčim srovnávat, když sme neviděli jedinej gameplay.

Bioshock sem hrál. Ten úvod byl skvělej, ale asi po třech hodinách mě přestal bavit a zhruba po čtyřech mě začal dost nasírat. Nechápu co na tom všichni viděj.
            Navíc měl blbej marketing, kvůli kterýmu se mě ta hra zhnusila, ještě než sem jí vůbec hrál. Celej ho postavili v podstadě jen na Big Daddym a Little Sister. Nebyl snad jedinej trailer kde by je nedřenili. Jak kdyby šlo o nějakej revoluční nápad, nejvíc nejlepší na světě.
          • bioshock som hral ale moc dlho ma to nedrzalo...po par hodinach ma to uplne prestalo bavit...uvidime co bude toto zac :P *8*
            • Hanzales
              Mně první Bioshock nadchnul, ale po 3-4 dohrání už to nějak netáhlo. Dvojku jsem vynechal úplně, ale tím určitě nemyslím, že by to byla špatná hra. Zato SystemShock II jsem dohrál tak, no hodně mockrát... Na Infinite se těším taky, ale extra nadšený z něj taky nejsem. To spíše právě tento Dishonored (byť tam jisté stylistycké podobnosti jsou) láká tak 10x více. Alespoň podle dosavadního infa o obou hrách...
          • edit: plazmidy.
      • jesusek
        No možná se ty hry dost podobají, hlavně teda po té grafické stránce. Ale hratelnostně jsou úplně odlišné, takže bych to nesrovnával.
        • BioShock je geniální dílo a originalita sama o sobě. Dishonored je mix BioShocku, AC a dalších her. Jestli někdo někde řekne, že Dishonored je jediná hra na kterou se teší, tak potom neví která bije.
          • Bioshock je steampunkový System Shock 2 pod vodou, takže zrovna nejoriginálnější zázrak to taky není.
          • v prvom rade dishonored este nevysiel, takze taketo sudy su v zasade zbytocne. v druhom rade cerpaju z odlisnych zanrov, dishonored ma v krvi stealth, bioshock je primarne fps. ergo ta inspiracia bioshockom nie je imho zo zatial odhalenych informacii viditelna. dishonored zavana skor thiefom (pripadne hitmanom, ako sa spomina v clanku). a nakoniec ani vytvarne ladenie je odlisne: bioshock je jednoznacne inspirovany obdobim art-deco, prip. secesiou, zatialco dishonored v ramci svojho steampunkoveho ladenia cerpa z viktorianskeho obdobia.
            • Tvůrci Dishonoredu dělali na BioShocku 2. Podívej se na trailer, jak jde ten hrdina vyřešit toho oficíra a uvidíš ty speciální schopnosti co používá, které jsou převzaté s BS na způsob plazmidu.
          • jesusek
            To já jsem neřekl. Pro mě osobně je Infinite nejočekávanější hrou tohoto roku a možná i vůbec. Ale těším se i na Dishonord. Jenom bych tyhle dvě hry nesrovnával. *4*
  • "Dišonrd" xD
  • Nic nebudem citat, nebudem uz nic pozerat, tuto hru si chcem vychutnat co najviac :)
  • a už to začíná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit