Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bioshock je steampunkový System Shock 2 pod vodou, takže zrovna nejoriginálnější zázrak to taky není.
  • Nevěřim, že ve finální podobě hry bude tolik cest v jedné misi jak se dostat k cíli, na to už jsem slyšel příliš mnoho manažerů.
  • Fall Of Samurai mně naučil mít rád parníky... Teď tohleto? Začínám být fanda Steam-punku. *14*
  • To bude spis dyka.
  • Nechci kecat, datum vydání je určeno zatím na rok 2012, ale tipuju to nejdřív na podzim (říjen/listpopad), možná až před Vánoci - a to bez možných odkladů. Pokud to půjde letos, gameplay bych tipnul určitě do prázdnin, spíš dřív...
  • edit: plazmidy.
  • Je to jasná inspirace plazmida, jestli říkáš No way, tak v tom případě si BioShock nikdy nehrál.
  • Je to nepodstatný detail, ale myslím, že víc by se k tomu hodily kordy a rapíry s úponkovým košem, než meče. Vizuálně se to liší jen užší čepelí a kratším jílcem ale drží se za záštitu (je to nebezpečnější, víc bodání, míň sekání, delší dosah). Svádí mě k tomu stylizace a některé detaily na zbraních. Ono zase převaha šavle souvisí s bojem z koně, proto se mi líbí jejich absence uprostřed vody. Chce to nějáké hybridní "prušácké" pokračování... No každopádně to vypadá na výživnou hru :)
  • Malleth
    No way
  • Minulý týden trailer a teď hora preview. Něco mi říká, že kdyby hra měla stihnout ještě tento rok, tak má už dávno datum vydání. Takže až 2013?
  • Tvůrci Dishonoredu dělali na BioShocku 2. Podívej se na trailer, jak jde ten hrdina vyřešit toho oficíra a uvidíš ty speciální schopnosti co používá, které jsou převzaté s BS na způsob plazmidu.
  • pěkněě! Bože ať se to povede!
  • Hanzales
    Něco mi říká, že to bude takový maso, že si k tomu udělám i hranolky. Křemíkový bože, prosím více takových her. A ještě více prosím, aby to dopadlo, jak se to prezentuje. Těmhle chlapíkům držím všechny moje palce a j*b*t jestli mi zmodrají a odumřou ;o)
  • v prvom rade dishonored este nevysiel, takze taketo sudy su v zasade zbytocne. v druhom rade cerpaju z odlisnych zanrov, dishonored ma v krvi stealth, bioshock je primarne fps. ergo ta inspiracia bioshockom nie je imho zo zatial odhalenych informacii viditelna. dishonored zavana skor thiefom (pripadne hitmanom, ako sa spomina v clanku). a nakoniec ani vytvarne ladenie je odlisne: bioshock je jednoznacne inspirovany obdobim art-deco, prip. secesiou, zatialco dishonored v ramci svojho steampunkoveho ladenia cerpa z viktorianskeho obdobia.
  • Není divné, že ještě není venku žádný gameplay? Když je vydání plánované na druhý kvartál roku nebo to posunuli či je možné, že to posunou?
  • walltar
    A proč ten maník drží meč obráceně? To je nějaký gheto skill nebo street knowledge?
  • jesusek
    To já jsem neřekl. Pro mě osobně je Infinite nejočekávanější hrou tohoto roku a možná i vůbec. Ale těším se i na Dishonord. Jenom bych tyhle dvě hry nesrovnával. *4*
  • BioShock je geniální dílo a originalita sama o sobě. Dishonored je mix BioShocku, AC a dalších her. Jestli někdo někde řekne, že Dishonored je jediná hra na kterou se teší, tak potom neví která bije.
  • Marquis
    Jak už někdo poznamenal - ještěže Prey 2 odsunuli na příští rok, alespoň se nemusím rozhodovat...:)
  • jesusek
    No možná se ty hry dost podobají, hlavně teda po té grafické stránce. Ale hratelnostně jsou úplně odlišné, takže bych to nesrovnával.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit