Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty si ale hlupy preboha
  • paranoický hej? *3*
  • smejki
    pouhý hash se nepoužívá, bežně se využívá ještě zakomponování timestampu či dalšího "saltu", který je sám o sobě kryptovaný. V takovém případě ti jednoúrovňový dekrypt nepomůže, neboť neznáš další vstupní proměnné *3*
  • Jazz
    povesi_me_Za_kule_99 ?!
  • Bezny hesla z MD5 hashe dostanes do vteriny :)
  • smejki
    ke kterému dílu CSI Miami je tohleto scénář?
  • Spades
    Pověste Frantu za frantu :D
  • Spades
    Prosimtě :D Hack mailu je skoro začátečnická znalost :D
    Jediný důvod, proč se ti tam nikdo nehackuje je ten, že nikdo nemá důvod to dělat...
    A když už nechceš aby se ti tam někdo hacknul, tak máš vlastní email, a ne přes seznam, gmail, yahoo atd...
  • 1. Nechápu, proč ti amatéři neměli hesla v databázi v hashi.
    2. Jo, já mám taky skoro všude v těch 50ti registracích stejný heslo. Ale protože vím, jak se tyhle hesla ukládají a kdo všechno k tomu má přistup, tak mám samozřejmě do paypalu/banky hesla jiný, unikátní a složitější.
  • Jo. Dival jsem se, ze mi dali nove heslo i s omluvou. Ale ono to je stejne jedno. Jednoduse zacinaji prazdniny, id*ti se nudi, spamy uz tolik nejedou, tak co s casem cloveka, kterej chce byt uspesnej, nikoli uzitecnej...
    Stejne na fora a podobny veci mam zvlastni mail a jinde nepouzitelny heslo.
  • To byl on. Pověste ho do průvanu za ptáka.
  • Prober se prosimte ;-)
  • Ty jsi ale naivní. :) Takhle to nefunguje a nikdy nefungovalo.
  • to sem bil ja ! a tadi taki hacknu games.cz vsechno vimazu ! *5*
  • Decka, moc se koukáte na Hollywodský filmy :)...
  • "já: ukradli mailové adresy, ne hesla k nim"
    ses si jistej ? znam hodne BFU co maj na vsech webech vcetne mejlu stejna hesla, nedochazi jim ze vlastnik k tem heslum muze mit pristup predtim driv nez je (ne)zasifrovane ulozi do databaze..
    pokud by hesla byli v db zasifrovane tak presto existuje slovnik zakladnich rozsifrovanych slov ktery staci porovnat
    jakmile utocnik zna obsah posty muze bud z historie, nebo socialnim inzenyrstvim ziskat pristup kamkoliv.. treba i na paypal
  • Cajk
    Na to maj i napsaný skripty, kdy si nechá poslat nový heslo na e-mail a hodí si redirect na svůj. Pro ně to není nic složitýho. Pokud se ti nějakej šikovnej člověk chce dostat na mail, tak se ti tam za pár minut dostane. Jde jen o to že ve většině případů jim to ani nestojí za námahu:)
  • Spades
    Aby ti tam nevlezl kazdej...
    Myslíš jako, že v Epicu neměli xxx dlouhá hesla, firewally a jiné vychytávky ?
    A co ? Hackli jim to....

Navíc jenom heslo hackneš poměrně lehce - stači ti obyčejnej keylogger.
  • A k čemu jsou ty xxxx dlouhý hesla ?
  • Cajk
    Nekecej, vážně? Ano, je to přesně tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit