-
Nevim,
volba zanru mi prijde docela nestastna na dnesnim trhu. Vzhledem k tomu, ze litat na dracich se da treba i ve WoWku a zaroven se tam daj chodit dungy a craftit. Tohle mi neprijde moc zajimavy. Dalsi fantasy brecka. -
Když je hra opravdu dobrá (= zaslouží si ty peníze), tak si jí pak časem koupím. Třeba pak v nějaké slevě, ale koupím. Pokud mě neosloví (= třeba, že jí vůbec nedohraji), tak se může jít klidně zahrabat.
-
Málokdo. Ale já to většinu ve warezu nedohraju, jestli se mi to líbí.
-
pamatuju si i na Aleše, že v nějakém podcastu přiznal, že by u jakési hry (nepamatuju si jaké) tehdy dal jiné hodnocení po tom, co ji hrál delší dobu, možná by nebylo od věci se mermomoci snažit držet krok s konkurencí a při recenzování si dát klidně týden i víc načas než nyní a zvěřejnit ji s kvalitnějším obsahem, většina lidí stejně hry za plnou pálku v době vydání nekupuje, stáhne pirátskou verzi a koupí ji za pár měsíců za polovinu, viz. kolik lidí ma na steamu hry, které ani nehráli... proč asi
na druhou stranu zas čekat na recenze typu PES od Pana Poláčka je stejné jak čekat na oznámení Half Life 3 -
podle mě za to může snaha o rychlé recenzování... ona i blbá hra dokáže nadschnout, než si člověk po dalším týdnu hraní uvědomí, že jde vlastně jen o nadprůměr
takové hurá recenze nejsou neobvyklé, viz. třeba Fallout 3, který i na games.cz dostal před několika lety 9/10 -
Já nechápu, jak někdo může něco hodnotit a nedohrát to. Jako kdybych odešel od filmu anebo od knihy. Znám sice hodně věcí ale neznám konec, a stále mně hra může překvapit. Hlavně si více osvojím mechaniku hry a jak píšeš. Pak to snad i lépe podám čtenářům a nebude to moc obecné.
-
Třeba já jich za poslední rok koupil asi 30 (většinou starší tituly) - doplňuji si sbírku pouze dobrých her *3*. Takže ano, jsou lidi, co jim model ozkoušet-a-pak-koupit vyhovuje více než střelba naslepo nebo krádež *4*
-
ja som o tej hre nikdy nepochyboval ..Larian Studios mám veľmi veľmi rád :) strašne sa teším na Divinity: Original Sin :)
táto hra Dragon Commander mi svojim crossover štýlom veľmi pripomínala genialitu Sacrifice od Shiny Entertainment -
Furt se mi nechce věřit, že si někdo kupuje hry, které už má dohrané z warezu. :-)
-
A jestli to bude dobrý, tak si to za přijatelnou cenu i (časem) koupí. Za těch 40E by to muselo mít bombastickej MP.
-
to uz mam koupene
-
ne stáhne si demo (jestli vůbec nějáké je), či si stáhne představ si, warez verzi, skandální že?!?!
-
to das 40€ jen za zkoušku?
-
Vypadá to na slušně střelenou věc. A já střelený věci moc rád, takže tomuhle dam určitě šanci. Už jenom kvůli drakovi s jatpackem, teplejm elfům a bombardovacím vzducholodím (a to i přesto, že od nich nejspíš neuslyšim "Kirow reporting")
-
To vis ze pamatujeme, a druhy dil vysel Playstation 2 only. Ono vůbec her s drakem v hlavni roli je docela hodne (drakengard, Liar atd), i když me tahle hra dost pripomina Supreme Commandera. Ale tak Lariani jsou fajn, budiz jim prano, i když z mojeho pohledu se o nic světoborného nejedna.
-
Když to tu tak vychvalují, tak to zkusím... uvidíme, co se z toho vyklube. Třeba to bude super hra.
-
Je to víceméně jedno, z toho co můžu zatím říct (druhá kapitola) tak je rozdíl jen ve skinu a v počátečních vyzkoumanejch technologiích a dovednostech (ale už během tutorialu nabereš dost research pointů, možná i dost na to vyzkoumat to co mají ostatní dva typy od začátku)
-
Informacni hodnota recenze se dost často rovna poctu hodin které recenzent ve hre stravil.
Kolikrat je zajimave když clovek nejakou hru skutecne dohraje, precist si nejakou recenzi, ty rozdily a nepresnosti byvaji zarazejici. -
Protože je to zrovna elfí poradce kterej navrhuje zákon o registrovanén partnerství (pokud si to dobře pamatuju tak za podpory ještěrek, odporu trpaslíků a nemrtvejch a impum to je vcelku jedno, ty jen zajímají jen co největší exploze a lítající končetiny)
A jen tak mimochodem, která rasa je víc "gay" než elfové? :D -
Protože rád vysíráš?