Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj, krizove vypravy bolo treba viest len kvoli Tvojim kostiam *9* , kolko ludi kvoli Tvojmu menu zomrelo? a v Tvojom?
    *5*
  • vzhledem ke konzolovkam je slozitejsi vic nez 99% z tech ostatnich...
  • Prej obtížná hra...
  • Kinet1c
    Poviem to tak aby si to chapal aj ty, radsej budem jest a pit to co poznam a bude my to chutit ako budem experimentovat a jest velke H.vno, to len tak, aby si rozumel, preco nie je vsetko zlato co sa blisti. To, ze tato hra je podobna tone inym hram, no a co, kym sa to hra dobre, prostredie vyzera dobre, dej je ok a postavy a povolania zaujimave, mam s prepacenim v pci, ze Myazaki je aky velky a jedninecny talent. Prosim, hraj hry tie co si hral a nehrab sa sem kam sakramentsky nepatris. A uz ked sme u toho ako vies aka hra je Divinity, ked si ju podla tvojho odporu ani nehral ? Pripadne si ju hral, ale ti prisli suboje nesmierne tazke a vzdal si to s tym argumentom, ze hra je taka a onaka. och joj chudacik, uhadol som. Strat sa loser. Mam rad rozne hry bazmeg, je jedno ci konzola ci nie, ale takych hlupakov ako ty nemam rad.
  • del0
    blablabla ds fanboy rage blablabla *6*

"To Myazaki dokazal vytvorit kult v hre s 5 NPC a 1 normo stranou dialogou..."

Možná dokázal vytvořit kult trotlů jako seš ty, ale bohužel nedokázal vytvořit kvalitní RPG.
  • Lidičky, to opravdu celé své životy zasvěcujete hraní videoher? Vždyť je to jenom legrace, něco jako skákat panáka anebo cvrnkat kuličky. Kvůli tomu není potřeba vést křížová tažení.
  • My za to nemozeme ze nevies citat. Pre teba je ozaj potom lepsia mlaticka typu Dark Soul, ako plnohodnotny pribeh z Divinity sveta. Ktory je uzasny a plny zabavy.
  • koukam ze zase prisel nejakej master clicker, za par minut 20 hlasu *15* *15* *15*
  • Draken69CZ
    Nejsem PC hráč.
  • Morraw
    Je to mimoň, nevím co tu zkouší *1* To je jak porovnávat traktor a strom. Prostě úplně mimo.
  • nazyvej veci spravnymy jmeny,lidi schopny samostatnyho mysleni si ty skutecny hry najdou,console peasants hold konzumuji exkrementy v pozlatku jako destiny nebo the order,ktery vyzadujou minimum mysleni a interakce,hlavne ze se to blejska
  • Morraw
    Ty sis to koupil ?
    A já se nenervuju, jen nechápu proč tu cpeš svoje výblitky ke hře, která tě nezajímá.
  • Kr.Pa
    Pro hlupáka všechno hloupé...
  • Lidi ztratili soudnost a tak ztrácí požitky ze skutečných her. Vaše rozmlsanost a potřeba rychlé akce a konzumace vás sama sežere.
  • jestli to nebude tim,ze tu intelHD grafiku ma v sobe kazdej druhej procesor automaticky...
  • uz nemusis porad dokola zduraznovat, ze text je ti na obtiz, a to je taky jedinej duvod, proc dokola propagujes souls hry, ty zbytecne neunavujou tvuj jedinej mozkovej zavit
  • Ked som mal 12....vymyslat sa nema...
  • Hej ked som mal 12 rokov, tak mi tiez pripadalo strasne drsnacke a dospele pozerat mladezi nepristupne filmy a horrory s co najvacsim gore. Ale potom som dospel a z takychto trapnosmiesnych nazorov som sa zacal smiat ;-)
  • Podla steam survey je najcastejsie dvojadro a integrovana intel hd4000 grafika...na taku zostavu bohov je i hd ready monitor plytvanie ked to nerozbeha ani Doom 3 na high
  • Lol porovnavat klisoidnu indie RPG vyzobranu na KS vs. AAA hru od genia herneho priemyslu Myazakiho, ktory uz 20 rokov piluje svoj jedinecny styl a snazi sa priniest daco nove inovativne ako hybridny multak v Demone spolu s menenim tendencie sveta a charakteru hraca podla jeho skutkov a nebal sa dat do polky hry NPC ktore pri nesledovani pribehu prakticky znemozni hru dohrat. Divinity oproti tomu podobi len ako hipstersky kalkul ktory brnka na strunky kupnej dospelej PC core komunite tym ze prevara 10 rocne zauzivane klise a mechaniky v lacnej stylizovanej grafike s tonou nepodstatnych dialogov a klise pribehu. To Myazaki dokazal vytvorit kult v hre s 5 NPC a 1 normo stranou dialogou....to je hra ktora si zasluzi obdiv a ktoru hraci hromadne vykupovali z hongkongu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit