Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gesto
    Trochu mimo mísu ale podívejte se před chvilkou jsem to našel a brečím, normálně brečím :))) https://www.youtube.com/watch?v=-_ACdmeSblI
    • CRYPT
      Super, ale ja videl toto z titulky k Windows od Microsoftu a z toho jsem vylozene padal pod stul smichy :D
    • Osviceny
      Docela primitivní smysl pro humor...
      • Mikrokokr
        Mno mě se to celkem líbilo, zato ty jsi celkem suchar! Na duhou stranu možná budu také suchar, až budu mít o 10 let víc... Ale myslím že u mě to nehrozí *3*
        • Kamil.Zatlouikal
          To jako že nehrozí, že budeš mít o 10 let víc? Plánuješ se ukončit?
          • Mikrokokr
            Jo to by bylo fajn, kdybych nemusel mít o 10 let víc a mohl zůstat v tomto věku. Bohužel to asi neklapne a budu muset schnout jako všichni ostatní *13*. To jediné je v životě féér *3*
            • je fer, ze to neni fer no.
    • Tak vitej na internetu. Jeste objev "goatse" a zaklady mas v maliku.
      • to vis, vsichni visej na fejsbuku nebo YT a pousteji si kazdej odkaz, kterej kdo postne. Hned nekoho srazet. Proto uz skoro nepisu, jenom moralizuju, protoze skoro vsechno je o tom, ze nekdo neco napise a druhej to tak nemuze prece nechat. A hlavne vyhrat, ukazat, ze ja jsem borec. Jesteze v realu to 95ti procentum lidi nejde. Diky BOZE. Jinak bych chcipnul *1*
    • del0
      Dobrý, ale The Order s tímhle týpkem byl lepší.
      • nightborne
        Imho nejlepší rendition tohohle videa byl Hotline Miami 2 =)).
        • gesto
          https://www.youtube.com/watch?v=Nwy6CMJJKNA zapnout titulky u videa :)))
          • nightborne
            http://funnyjunk.com/Hotline+miami+2/movies/5500960/ =))
  • Tak tahle hra byla nejlepší koupě tohoto roku. Sic sem ještě ani nedohrál původní verzi, ale jakmile sem spatřil EE, šel sem do toho od znova. I v klasické obtížnosti sem si všimnul, že nepřátelé využívají více taktizování, jednu stranu si s klidem zajistí ohněm nebo tou "zelenou sraczkou" a v pohodě si mě obejdou ze zadu. O grafice nemá cenu mluvit, jedním slovem je prostě nádherná. Larianům velké díky za tohle doslovné znovuzrození opravdového RPG
  • ta nova maximalni obtiznost je docela prisna, v krame me zajimaj zatim jenom ressurect scrolly *5*
    • Tak to jsme asi každý hráli jinou hru. Tuhle novou maximální "obtížnost" jsem bez problémů prošel včera celou za pár hodin bez potřeby jediného ressurect spellu nebo scrollu. Občas mi přijde, že sem vážně chodí jen totální casual hráči...
      • a rano ses probudil a machal rukou v nocniku..
        • Jak tohle proboha souvisí s tím, co jsem řekl? Nebo s Divinity? Já si tu skutečně přijdu jako Alenka v říši divů...
          • To se tak říká lidem co kecaj...jako ze se jim to zdalo:)
    • jo a hlavne, prestoze si to uz moc nepamatuju, tak jsou diky ni v bitkach navic nepratele a dost necekany... jednou ve takovy nevinny bitce s kostlivcema najednou bum, do zad mi pribehli dva bomberi a skoro mi sejmuli celou partu nebo u vstupu do jeskyne s tim mechem (ten vypada ted dost jinak), je navic kolik, co se umi premistovat, kdykoliv na nej zautocite, a jeste vam teleportuje i panacky, coz je docela vtipny, kdyz vam vzadu zasityho kouzelnika vytahne a postavi ho na hori zem obklopenou kyselinou a stadem rozzurenych divokych zombie prasat *5*
  • len jedna vec k recenzii...opravovat ci identifikovat predmety sa daju aj bez toho aby bolo nutne prepinat medzi postavami...staci aby postava s danou schopnostou bola niekde nablizku
  • Hru jsem hrál asi 15 hodin, ale pak jsem s tím sekl, combat je poměrně fajn, ale příběh mě nějak nemotivoval pokračovat a grafika a stylizace je naprosto přepálená. Docela by se mně líbil hybrid mezi Divinity a Pillars. Příběh a Grafika(stylizace) z Pillars a combat a RPG systém z Divinity, to bych tu hru aji dohrál, takhle jsem nedohrál ani jednu.
    • Tak příběh ve hrách Larianu je kulisa ke všem těm eskapádám okolo, nic závratnýho. Důležitý tam jsou ty jednotlivý kousky, z kterých se to skládá. Já jsem strašně rád, že tu vývojovou krizi přežili a že se jim teď daří. Dělaj svoje hry jinak, soustředí se na jiný věci, za to je mám hrozně rád.
      Každou jejich hru jsem si užil, i když v každé mi něco nesedlo (tady třeba inventář). Z nostalgie jsem si teď znova rozjel Divinity II a pořád žasnu, jak je to skvělý, praštěný, vtipný a s příjemnou mírou výzvy zároveň.

Ten hybrid který jsi nastínil, ten zní opravdu dobře, souboje v PoE mi přišly trochu slabší. Ale zase by se tam nešikly různý ty kyseliny, sudy s vodou, atd.
      • Co blázníš? Příběh Divinity 2 je úplně super.
    • já jsem dohrál oboje (DOS asi 65 hodin, PoE přes 100 hodin) a celkem s tebou souhlasím. DOS mělo docela dobré souboje, PoE mělo lepší všechno ostatní, tj. grafiku, lore a zejména příběh. PoE byla vážná hra, DOS se až křečovitě snažilo o humor, který se místy moc nepovedl, viz impové, který jsi nejspíš nepotkal
      • del0
        Li-san: "Docela by se mně líbil hybrid mezi Divinity a Pillars. Příběh a Grafika(stylizace) z Pillars a combat a RPG systém z Divinity."

Torment: Tides of Numenera bude mít turn-based combat. *5*
        • Ano, pravda. Ale z ukázek to dle mého nemá takovou atmosféru jako Pillars. Ale už kvůli původnímu dílu a Rothfussovi to zahraji, ale snad to nebude příběhově jako Hudba ticha *15*
      • Pillars má naprosto zastaralé mechaniky a to hlavně boje, jinak většina okolo se mi líbila, ale prostě ten combat je jedním slovem strašný. Je strašná škoda, že Obsidian prostě vytvořil jen nostalgickou vzpomínku a nedal tomu trochu evoluci, moderní principy atd. pak to klidně mohla být devítková hra. Divinity a devítka je už úplně zcestná. K Pillars se ještě možná vrátím, to se o Divinity říct nedá.
        • souhlas boje je strasne odbyty. kdyby jej udelali na stejne urovni jak vsechno ostatni tak by to byla hra roku,
        • protoze moderni principy jsou nejlepsi :D
          • a zdá se ti, že ty zastaralé principy u Pillars fungují?
  • A jak to vypada s CZ na konzole? Je to uzavrena kapitola nebo jeste existuje sance na pozdejsi vydani jako u steam verze?

Dik za osvetu
    • Vopicaku, uc se jazky. koneckoncu se ti to bude hodit. Az te poslou z uradu stlat migrantum postele jinak se nima nedomluvis
      • to jsou kecy. Tady je anglictina s narecim atp. Brutalni level. Podivej jak malebne si pohrali s prekladem- jen ze zajimavosti, kdyz to chces hrat v EN.- pohoda. Proste uplne jinej zazitek da se rict. Ale jestli je pro tebe lepsi hrat v EN, tak OK. Ovsem na tenhle level nema jen tak nekdo. Ono rozumet a rozumet je 2x rozumet. U takovych RPG preklady davaji VZDY smysl i pro ty co umeji anglicky. Myslim doopravdy umeji.
        Vzdycky se najde nekdo, kdo takhle vykrikne. Bych chtel videt, jestli si vsimnou rozdil- poznaji nejakou "staroanglictinu", ruzny vtipky, narazky a tak. Proste tohle uz chce talent a nema se shnilosti- tedy neumet prumerne anglicky nic co delat. A i ten prumer, kdyz jsme u toho. Brachova pritelkyne je pravnica. Chytra jak radio. Ale jazyky. Ty vole. Leda slovicka, protoze jako pravnica ma dar jak herci- to je potreba. Precte a ma to v palici potvora. Ale to je tak vsechno. Proste se nikdy poradne zadnej jazyk nenauci. Proste ji to nejde no. Tak uz dejte lidem pokoj. A vubec. Ti kluci co to prekladali maji nejspis taky jinej nazor, jinak by to nedelali. Kdyz to chapou prekladatele, tak proc ne zbytek sveta. ... *12*
    • Larian vytváří PC verzi. Konzolové verze musí schválit a otestovat daná společnost konzole. Microsoft dělá XOne, Sony pak PS 4.
      Oběma společnostem by Larian musel zaplatit několik tisíc euro a to se jim kvůli malé zemi nevyplatí.
      Proto konzole zrušili!
      - Hra pro konzole vyjde v Prosinci!

viz:https://prekladyher.eu/preklady/divinity-original-sin-enhanced-edition.38/
      • Co to tu trepes ze zrusili ked to hram na PS4 uz tyzden, dokonca to vyslo este minuly vikend na PS4 kdezto na Steame som to mohol stiahnut (kedze mam original) az v utorok.
        • Draken69CZ
          Na PS4 je to tedy v CZ.
  • Dají se už vyrábět vodní šípy ? *15*
  • Odulin
    Parádní kousek vskutku. Hraju na PC, ale ovládám gamepadem. 2 věci mě trošičku mrzí...management inventáře pro každou postavu a při ovládání myší se při zazoomování nezapne dof jako při ovládání gamepadem. Ale to jsou jen drobnosti.
    • HAHAHAHAHA ......... hraju na pc ale ovladam takticke tahove rpg gamepadem.
      Degenerace v herni komunite dosahuje kritickych hodnot.
      • A ty jsi jeji celni predstavitel :-).
  • jsou tam pořád ty skřeti v pevnosti na konci času? Pokud jo, tak do toho nejdu.
    • Tentokrat tam jsou vily zubnicky. V poklidu se do toho pust.
  • A ta verze co vysla asi před rokem byla taky na 9/10? Protože pak nechapu co vylepsovali. Nebo to tenkrat na 9/10 nebylo, recenzent byl bambula a nepoznal to? A ti hraci co hrali puvodni verzi hrali něco co tak uplne nebylo doopravdy a doopravdy to je az ted? No uvidíme třeba udelaji ještě treti verzi která bude zcela jiste stat za opětovnou recenzi :)
    • jakubc
      Pozoruju to tady už delší dobu, ale doufám, že nejseš ten samej Flash, se kterým se dá rozumně bavit o vesmírných simulátorech? Pleteš jabka s hruškama...
      • To je cilena provokace, proste mi jen leze na nervy ze dneska dokoncit nejakou hru tak aby byla skutecne hotova znamena milion patchu a ruznych verzi. Pro me za me kdyby ted original Sin vydali poprvé vůbec by mi to nevadilo. V mojich ocich si akorát urizli ostudu ze neumeji hru udelat poradne. A to mam lariany hodne rad.
        • Chidlink
          No jo s těma patchema souhlasím, ale zase larian omlouvá že oni neměli na první hru takový rozpočet a to že tohle vydali na pc pro původní majitele hry zdarma je dělá lepšími. Klidně tam mohli dát cenovku 20 euro a nikdo by jim nic nemohl říct.
          • ne, oni tam dali cenovku 40 euro:)
            • Tak je to samé i se Zaklínačem (1,2 a určitě bude i 3) a nikdo si nestěžoval, ta původní verze byla dokončená, ale některé veci chtěli přepracovat, protože s tím nebyli úplně spokojení (za mě je to spíš plus, že se starají o hru a vzhledem k tomu, že ji máš zadarmo, tak bych to neřešil vůbec). Ber to jako bys hrál hru a dostaneš zadarmo datadisk nebo dlc.
        • tak ona původní verze dokončená byla. alespoň za ty prachy, které měli k dispozici. všechno jde udělat lépe, to je jasné. ale když nemáš prostředky...
    • facedesk
    • to víš puvodne to vyšlo jen na pc a bylo to jen takova testovaci verze, plna vyšla až na konzole *3* pc peasanti hru zaplatili a otestovali aby pak privilegovani majitele ps4 a xbox1 mohli v klidu hrát *5*
      • a prodeje z konzolí zaplatí dvojku. Ať si konzoláci taky užijou. Taktických turn-based RPG jim tam moc nevychází, mají tam jen samé arpg typu bloodborne
    • vezmi to asi takhle - tahle vylepsena verze ma v sobe vic vylepseni a inovaci oproti puvodni verzi hry, nez assassin creed v celym novym dile
    • verze kterou jsem hrál já cca před rokem a půl byla tak 7-8/10, nebyla to uplně špatná hra, ale nic dechberoucího, zvlášť ke konci už to působilo hrozně natahovaně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit