Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Je to všechno pěkný, ale já se přes tu grafiku nemůžu přenést, fakt se mi tahle stylizace nelíbí. Jinak bych si i rád zahrál.
    • Když se to hýbe a ovládáš to, tak ti to tak ani nepřijde. Zkus to.
    • grafika je trochu omalovánková, barvičky jak z Pride parády, ale to je nejmenší problém. Mnohem horší je, že je to malá hra, ale příšerně natahovaná až do nekonečna, tj. 4 mapy plné soubojů, soubojů, soubojů. První dvě mapy je to fun, pak už ne.
      • Co to meles motyko! Tak je to male nebo dlouhe, si rozmysli. Mozna ze mas problem s chapanim psaneho textu, pac pribehu ma tahle tahle "mala" hra asi jako 5 Baldurs Gatu.
  • Jak se naznacuje ulozeni? To jsem nejak nepobral. Myslel neco jako quick save?
  • Uz tech "super" her vychazi nejak moc :). Nemam cas to hrat :(
    • Když tuhle vynechám, určitě to přežiješ *3*
      • prežije...ale bude moct lutovat...momentalne je to spolu s POE najlepsie RPG na trhu(za posledne roky)
        • Mna Divinity nebavilo...herne mechaniky boli dobre, ale nevedel som sa vzit do toho sveta vobec.
          • Combat je jedina vec kterou ta hra dela dobre. Bohuzel uprava hry pro gamepady v zadnem pripade nepredstavuje vylepseni. Kdyby to skutecne byla vylepsena verze tak to nebudou davat na pc zadarmo
            PoE melo zase strasnej combat kterej se zasekl v devadesatkach, kdyby to spojily dohromady tak by to mohlo za neco stat.
          • měl jsem stejný problém...
      • vynecháš*
  • Svrbí mě ruka ke koupi, jenže podle překladatelského týmu je DOSEE z hlediska češtiny blamáž a CZ lokalizace bude až někdy v 1/2016. Co teď? Napadlo mě koupit ve výprodeji původní DOS pro GOG za polovinu ceny EE, teoreticky by to mělo zafungovat, když je EE pro vlastníky původního DOS zdarma, ale bez češtiny?
    • ravux
      Pripadne se muzes naucit anglicky - bude se ti to hodit.
  • Dobra recenze, dobra hra. Unity a viceprace (udajne 1300 zmen jsem cetl) se DOS projevuji podobne jako na Wasteland 2; tedy tak ty hry mely vypadat pri vydani.

Co se cestiny tyce to je evergreen. Mel jsem z ni dostatecne .. no, cool story nechame na jindy. se rika, ze ve skandinavii nedabujou nic v tv krome tvroby pro deti. jenze ve skandinavii uz nejakou dobu neuci krasopis a presli na co u nas mozna jendou bude komenia skript. no, tak prece jenom cool story.

btw Unity mi, i ve Wastland 2, nekdy dela problemy se hmm zamerovanim v bojich. Neda se zamerit, prekliknu, misto utoku vyplaca AP na chuzi atd .. learn to play zalezitost? mi to prijde, ze u nepratel co jsou nizko nad zemi (plazi nebo proste mali) tak to nekdy blbne.
    • DOS nejede na Unity.
      • aha, to mi jede hlava.
  • gesto
    Průměrná hra řekl bych že až o ničem, moc pomalá, ve všech směrech, to mně odradilo od původní verze a zkouším novou a to samé než si každé npc bouchne a protočí jedno kolo jsou vánoce, nechápu proč mají healovací kouzla mimo combat cd, a quest log katastrofa,,, vlastně herní doba se protahuje tím že člověk běhá kolem dokola po mapě a hlavně hodně pomalu ...
  • Poněkud otravná je také skutečnost, že kouzla mají cooldowny i mimo boj, což zbytečně zpomaluje hru, když si například léčíte postavy. Stejně do další potyčky nevlezete, dokud si nevyhealujete skupinu. Není tedy důvod proces uměle natahovat tím, že se vám musí „nabít“ kouzlo, když ve výsledku jen čekáte a hru to nijak neobohacuje…
    Autor je lama, je tady nekdo kdo to hral na PC? Chtel jsem se zeptat:
    1. Jak je vylepseny loot? Uz se generuji veci pri vstupu do mapy nebo porad pred otevrenim bedny?
    Porad bedny leveluji s Vami a jsou tam stovky magickych predmetu, ktere jsou v kazde bedne?
    2. Je vylepseny crafting?
    3. Porad se musi pri zruseni kouzla mackat Esc nebo nebo jiz lze clicknout na quickbar, aniz byste si kouzlo seslali pod nohy?
    4. Zameruje se v soubojich na grid nebo stale na priserky, ktere jsou animovane, takze kdyz se nejaka sehne nebo udela jinou blbinu, tak vyslete kouzlo nekam jinam?
    5. Je posledni souboj nejak prepracovany nebo je to porad lama, ktera nezabije ani jedno clena party?
    6. Reaguji NPC na dokoncene questy nebo porad omilaji to svoje a nevsimnou si, ze jste ve hre jiz dale? 7. Jake jsou mapy - je to porad tak nahnacane nebo to rozsekali do vice vetsich lokaci?
    • kouzla maji coldowny i mimo boj proto ze ona je cela hra realtime. Zdani ze jsou souboje na tahy je jen trik. pochopis to az zkusis multiplayer. Ke Tvem otazkam:
      1. save scum uz nefunguje
      2. craft ma paradni nove rozhrani, seznam receptu, jsou pridane recepty
      3. nemusi
      4. ehm, tohle zustalo
      5. vsechny souboje byli predelane. Navic vylepsene AI. Navic pridana obtiznost Tactical - hraju to na ni a je to paradni. Na konec jsem se jeste nedostal, niceme vyvojari rikali ze finalni souboj je vyrazne predelany.

Jinak to ze recenzent hru nehral, je temer jiste. Neutralni kecy co sem napsal vyplodil za pul hodky nad youtube letsplaypem rekl bych.
      • No a co zbytek? 6 a 7? A co ten loot, uz dava vetsi smysl nebo se v kazde bedne vali 3-4 carovne predmety?
    • Asi tak ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit