Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale jo, tesim se. ackoliv 6tka byla vcelku kratka. fajn pokus, jen tak dal. obtiznost byla ok, ne jako dizzy 1 - 2, kde byl jen jeden zivot...
  • Až mi ukápla nostalgická slza, na Dizzym jsem vyrůstal...a drží se mi v paměti i po těch XY letech, zatímco na většinu dnešních her zapomenu po týdnu.
  • Pan_Klobouk
    "Co se týče příběhu, pokud si úplnou náhodou nevzpomínáte, Velký Dizzy je silně skleslý a tak Dizzy a Daisy chtějí upéct jeho oblíbený koláč, aby mu zvedli náladu. Jenže všechny višně zmizely spolu s Pogie! Nu dobrá, asi na tuhle zápletku zapomnělo víc lidí, nicméně divili byste se, kolik lidí doma hýčká své staré platformy..."

Tak tohle pobavilo, Velký Dizzy = Grand Dizzy aka deda Dizzy, zapletku zjevne zapomnel (pokud ji vubec pamatuje) i sam autor. ;)

Jsem ale zklaman, cekal jsem regulerni novy dil... a misto toho jen (pry) HD remake na prihlouple platformy. Jakoby se na nich C64, ZX, Amiga a kdovijake dalsi hry nedaly emulovat.
  • Ja chci Vib ribbona na PC :)
  • heeej... tak ja mam zbuseneho kazdeho Dizzyho :D 15 rokov do zadu... 386stka... jaaaj
    • Taky jsem to mel poprvy na 386ce, ale uprimne .... ta hra stala za howno uz tenkrat. Takovyhle remaky at si nechaj
  • Peppa
    Pro později narozené: http://www.youtube.com/watch?v=YXKV5gowEKk
    Nikdy jsem nedohrál, docela hardcore *16*, na Kempstonu se to docela blbě ovládalo.
  • Trol.diskuzni
    Konečně pořádná hardcore pařba, ne jak tady ty amatérské pokusy typu Skyrim nebo Uncharted 3. *5*
    • Hardcore to bylo mozna tak na 8mi bitech, kdyz si mel 3 zivoty a hru jsi musel po game over vzdy hrat od zacatku. To bys dnes neudejchal trolle. Remake samo bude upraven checkpointy, sejvy a mensi smrtelnosti vajicka. Takze radsi si zrahaj ten Skyrim ty hardcore parbo ;)
      • Se s ním nebavte... Je to jen blbej troll... Akorát provokuje, protože nic jiného neumí, chudáček, tak se nenechte strhnout jeho kecama *3*
        • Trol.diskuzni
          Umím ještě psát, to si vyprošuji! *5*
      • Trol.diskuzni
        Já Gothic nikdy nezradím. *5*
        • To je jen hra, ne zenska...
          • Odulin
            Nechci podkuřovat, ale líp to říct nešlo :))
  • Na sérii Dizzy jsem vyrůstal na starém dobrém Didaktik M, kvůli němu jsem si koupil česko-anglický slovník a pomalu se sám učil angličtinu, pravda na Amize mne to už tolik nechytlo, ale ještě dnes se rád občas vracím k remakům běžícím v enginu DizzyAGE i kouskůn na něm nově vytvořeným ;)
    • Děkuju za zmínku i DizzyAGE, nikdy by mě nenapadlo, že něco takového existuje.
  • Odulin
    Dizzyho si pamatuju ještě z C128. Moc nás caparty tenkrát nevzal, ale to neznamená, že to nebyla skvělá hra. Kdyby tak chtěl někdo konečně udělat PC remake třeba Impossible Mission. *9* "Another visitor. Stay awhile......stay FOREVER!"
    • Remake Impossible Mission je treba na PSPcku.
      • Odulin
        No jo čoveče koukám na to Sony PSP, Nintendo DS and Wii. Tak to mi uniklo....díky....já to chci na PC *13*
        • stáhni emulátor a můžeš pařit
          • Odulin
            Emulátor mám..i toho stařičkýho IM (a mnoho dalších)...ale já bych opravdu vyloženě ten remake. *3*
            • Odulin
              Ezop: Jo tak to se omlouvám.
            • myslel jsem to tak, aby sis stáhnul emulátor DSka nebo Wiička
            • Odulin
              Robotron: Aha, tak to fakt možná zapnu po delší době ten emulátor a zkusím i toho Dizzyho, abych věděl co nás tentkrát minulo.
            • No hele, na tom PSP je to ale stejne skoro to samy, jen v trochu lepsi (snad:) grafice.
  • Sice jsem kdysi hral a dohral, a jeste si to docela pamatuju (vytahnout lvovi trn z paty, troll na moste, a tak.), ale pro mobily a tablety ok. Akorat jsem trochu doufal (po oznameni), ze to bude nova hra, neco jako je ted vyborna Rayman Origins, ale co se da delat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit