Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já teda čekám, že Wasteland 2 bude tahový RPGčko ve stylu Falloutu :D takže to možná budu zas zklamanej já ;)

tohle je nicméně přesně to, co píšeš - adventura s trochou taktickejch soubojů, proto se samozřejmě nedá čekat žádná volnost nebo nelinearita, jde tam o příběh, při kterým občas (často) můžeš dát někomu do držky a dost často máš taky víc možností, jak se dostat dál...

za ty prachy mi to dalo pěknejch 10 hodin zábavy, já jsem spokojen (a na Berlín se těším)
  • "A je otázka jestli je spravne tvrdit ze to je dobra hra jen pro to ze si ji hraci muzou dodělat/vylepsit sami."

tuto "vymluvu" maju hraci Elders scrolls uz 10 rokov *1*
  • Nezaplatil sis nic ve stejnem slova smyslu.
  • ta hra v zakladu není nic moc, a plno lidi to vi. A je otázka jestli je spravne tvrdit ze to je dobra hra jen pro to ze si ji hraci muzou dodělat/vylepsit sami. A jako hardcore (lenearni ebook?) rpg mi to teda neprijde vůbec, mozna tak pro uzkou skupunu nadsencu do tohohle světa.
  • Ja si to sam zaplatil na Steamu a ze bych nadaval jsem si nevsiml... maximalne si stezuju.
  • No ja nevim. Cekal jsem 2d tahovou adventuru/strategii RPG coz je to same co cekam od Wasteland. Meritkem to je urcite nekde jinde ale porad je to podobnej zanr ne?

Jinak ne ze by to bylo tak spatny jen me to vubec nebavi. Pribeh se zdal zezacatku dobrej ale to jakym zpusobem na sebe navazuji jednotlive situace mi prijde kolikrat totalne uhozeny. Cely to na me pusobi takovym poloamaterskym zpusobem.
    BTW. pokud je to zamereny na ty hardcore jak se pise vyse tak myslim ze by to melo byt hardcore coz mi teda neprijde.

Treba na tom ale popracuje ta komunita co si to zaplatila a vyjde na to neco co bude stat za zahrati...

OT: Trochu se mi tady pomichaly ty reakce tak si kazdej vemte co se vam hodi...
  • Viktor_H
    Něco je, koukni na steam...
  • Viktor_H
    Ta hra od začátku cílí na hardcore publikum. A to, na rozdíl od mainstreamu, opravdu příliš neřeší, jestli je hra stará 10 dnů nebo 10 let... Takže štěkat se bude i v lednu, z velké části také kvůli nadšení komunity z editoru...
  • Hatere. Proč nadáváš na to, co si hráči sami zaplatili na Kickstarteru?
  • mně to přijde v pohodě, hlavně když to bude dobrý...

trochu trpělivosti, mládeži ;)
  • dík, už chápu :)
  • tak porovnávat Shadowrun a Wasteland 2 je jako srovnávat Quest for Glory a Fallout :D
  • On uz po ni nesteka ted :p
  • Jinak Shadow run, stínový běh.
  • Runy jsou na zemi. Zesilují kouzla.
  • Přesun na Leden mi přijde dosti neštastný. V té době už po téhle hře neštěkne pes *9*
  • nieje to spatne, len strasne linearne, a ma to neprehladne gui - zatial to je jednohubka
  • Tak jsem to konecne zkusil a za me teda docela zklamani. Doufam ze novej Wasteland dopadne lepe...
  • tvl, runy-run-bezet (takze asi nejbliz je "pru-behy") *5*

to nema se runovyma sutrama nic
  • teď moc nechápu - runy? ničeho takovýho jsem si v inventáři nevšimnul...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit