Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cenega ma problemy s vydavanim DLC porad , a pokazde to neni jejich vina , kupodivu.
  • Já bych to teda nevyhodil.. Nikdy bych nevyhodil krabičku od nějaké hry, i kdyby v tom byl jen kód. Považujte mě za blázna, ale těhle věcí si až moc cením.
  • Výborně. Gratuluji. Česká verze, kterou jsem si chválabohu nekoupil (máme civilizaci, jde nakupovat i mimo naši africkou zemi) tak zkracuje své zpoždění z 2 datadisků už jen na jeden a to nepřeložený Heartfire. Vlastně - na sezonu vydá Bethesda už třetí. Takže máme-li být přesní, Cenega se drží hezkého půl roku a 2 datadisky ve skluzu. A také bez jistoty, že ostatní datadisky vůbec někdy vydají.... České verze se opravdu vyplatí. Naštěstí i můj 8 letý syn je už schopný hrát hry v angličtině, znalost tohoto jazyka je dnes důležitější než vlastnit řidičský průkaz.
  • tak to jses teda velka sra4ka
  • Jo je to solidni sr4čka a sr4čkoidnim Dishonored si u me sr4čkoidni Bethesda trochu spravila sr4čkoidni reputaci po sr4čkoidnim Skyrimu.
  • FNV a F3 a Dishonored a DOOM 3 BFG proste vse az na Skyrim a Rage.
  • Jdi uz konecne do hajzlu CENEGO!
  • deridon
    jistě, modeři vydávají tolik sraček, že se tak strašně sračkoidně u toho sračkovsky bavim, až je ta hra plná sraček a sračkovsky suprová
  • bobsh
    tak to určitě, ale nevim jestli s tim teď udělaj nějakou díru do světa ještě *1*
  • bobsh
    achjo ty vole, ještě jednou pro pomalejší: Kdyby vydali krabicovou verzi Dawnguardu hned při vydání Dawnguardu, ne při vydání Skyrimu.
  • Zvláštní, že se k tomu nevyjádřili..... FNV je taky unlock.
  • A teď je ti 14 co *15*
  • Ale jo, já bych věřil tomu, že Bethesda řekla Steamu, že v této oblasti ne. Ale otázka je, jestli to řekla sama, nebo jestli je k tomu smluvně či jinak zavázaná. Například někým, kdo potřebuje, aby se prodávaly krabicovky, protože jinak mu dosti klesají zisky. Že se pak prodávají i krabicovky, které obsahují jen kód ke stažení (WTF?! Ale jako fakt) do toho celkem pěkně zapadá. Spekulace? Jistě, ale Bethesda pokud vím mlčí jako hrob.
  • Může za to prý Bethesda. Protože je to údajně na Steamu locknutý pro všechny státy východní/střední Evropy. Tvrdí to i tamní distributoři.
  • V listopadu ? To jde aspoň budu mít co hrát na podzim... :-)
  • rami.cz
    Tvoje velice inteligentni mysleni jsem mel taky, bylo mi 13 let :))))
  • Cenega tvrdí, že za to nemůže. Já jim nevěřím.
  • Je to nejspíš jedinej způsob jak to k nám v české verzi dostat. Z nějakýho důvodu Bethesda (až na Dishonored a DOOMa BFG) nepouští svoje hry od Německa na východ na Steam.
  • srackarim se se jeste hraje jo ?
  • Prodávat klíč od digitálně distribuované hry v krabičce v obchodě dva měsíce pozdě. Kterého kret*** může takhle na hlavu postavený obchodní model napadnout? Vůbec se nedivím, že Cenega má prodeje 20k kusů na hru, když dalších 200k už má dávno koupeno v zahraničí a dohráno. Zajímalo by mě ale, jakým zázrakem ještě nezkrachovali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit