Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja sem BF3 premium dostal od sve pritelkyne k vanocum :D ..takze si nemuzu ani na nic stezovat a spokojenej s obsahem sem! Nicmene mam a obcas hraju i BFBC2 a prijde mi mnohem vic vyladenej, v bf3 je zas vic moznosti a vetsi mapy. Nejlepsi by bylo neco mezi *5*
  • Neplácej tu blbosti ve F2P se většinou prodávají zbraně XP boosty atd. Tady si kupuješ DLC a když si to koupíš v všechno naráz v jednom balíčku tak to máš o dost levnější to je všechno. Navíc pokud vím tak EA teď dává slevy na premium pokud už vlastníš nějaký DLC a ta sleva se odvíjí od toho kolik těch DLC už máš koupených.
  • V tom případě by BF3 muselo být kvalitní produkt...
  • Radioaktivni_surikata
    A to je tak složitý tam nejdřív hodit granát? *3*
  • no, kdyz k tomu vlastne pripoctu ty sra*ky jako battlelog a origin... tak to je vlastne dalsi duvod proc do toho neinvestovat...
    takovou slataninu jako origin opravdu do dneska nechapu *8*
  • ja ty prachy na to mam.. za BFko jsem daval hned po vydani 1200 (Limitku).. s tim jsem nemel problem.. dostal jsem BtK zadara to beru, ale uz neberu dalsi investici okolo 1000 do AAA hry, tenhle styl proste patri do F2P modelu, ne do her za ktery das hned od zacatku okolo litru...
    To je v podstate duvod proc jsem BF3 prestal hrat.. po vydani close quaters jsem na BF3 nebyl dele jak hodinu.. to jen k ty tvy posledni vete
    "Ten, kdo ty peníze nechce obětovat, tak ať mlčí, protože ve většině případů právě on peníze nemá a závidí." *3*
  • Jak komu *5*
  • a este k tomu mas nejake vyhody naviac ako bonus...tiez som premium kupoval len koli DLC lebo som mal len B2K...a premium som dokonca kupil v akcii za dobru cenu takze ma to vyslo tie DLC fakt o dost lacnejsie :)
    Ale ako bolo uz spominane...kto chce si kupi a hra...koho to nebavi tak nech si to nekupuje. Nikde nikto a nikoho nenuti si to kupovat.
  • Tenhle premium hate se táhne vyloženě od doby, kdy byl premium uveden. Možná EA zvolilo špatný název, možná jsou lidi jen tak hloupí, nevím co za tím stojí. Fakta jsou však taková, že Premium má smysl v případě, že nemáš žádné DLC a nebo jen B2K - zahrnuje v sobě všechny další i nevydaná DLC. Je to v podstatě pouze výhodný předprodej. Pokud tě nezajímají všechny DLC, nemusí tě premium zajímat. Pokud jsi váhal a máš 2 a více DLC nakoupených, nemusí tě premium zajímat. Měl sis to spočítat před nákupem samostatných DLC. Premium není o blbostech na battlelogu ani o headstartu DLC, je to pouze a jen o tom, že dostaneš DLC za nižší sumu, než kdyby sis je kupoval samostatně. Je to jednoduchá matematika ;)
  • Ano vsichni tedka budeme hrat armu, protoze je levnejsi .. a kupovat gothaj a toceny salam k obedu, pit kavu standart a kdyz uz lahvace, tak abrosiu .. protoze to vsechno vyjde levneji nez kvalitni produkt...
  • Wut?
  • Já nechápu jak tohle někoho může ještě bavit.Já jsem bf hrál asi půl roku a potom jsem si koupil ArmU a bf šlo do kytek.
  • Už vidím, jak okolí vlaky bude zaminované a plné lam čekajících na odpálení C4.
  • hej *1* každý informovaný BF hráč o tomhle ví už dobré 2 měsíce
  • A já si koupil BF3 + Premium v nějaké halloweenský akci na Orginu za cca 850... Hell yeah.
  • Je fakt kouzelný jak se na fórech objevují "skryté" reklamní příspěvky.. :D Doufám, že si za to dostal aspoň pade ;)
  • nežer to tak *5*
  • I kdyz, ted jak vidim tu vetu DLC jsem mel zadarmo a teorii ze si nekdo musel dlc dokupovat tak mi to dochazi. *3*
  • Rekni mi jeden jedinej duvod, proc ty jako nekdo kdo si to koupil mas spravnej nazor a muzes ho tu publikovat a ten kdo si to nekoupil protoze mu nesedi pomer ceny a toho co dostane musi mlcet.
    Ostatne uz ta teorie penize nema a zavidi je znacne usmevna. *7*
  • Spades
    Elite je prakticky Battlelog. Navíc se za něj platí měsíčně.

Premium je Season Pass

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit