Přejít na výpis diskuzí
DLC Leviathan do Mass Effect 3 se dočkalo traileru
25.8.2012 | Adam Homola
145 příspěvků
-
Problem? *5*
-
Díky za info, českou verzi si tím pádem seženu a přečtu.
-
Jo to je taky pravda.
-
Tak sem s tium hybaj :-D .
-
Tys před koncem věděl, jak to bude? Nech si to.
-
Česká verze je opravená a částečně převyprávěná, aby se dala číst. Oproti originálu je to podstatně lepší kniha. Překladatel Jakub Mařík (přeložil i polovinu ME3) se opravdu snažil.
-
Ok
-
Počkej, nepleť si hádku a diskuzi. Tady se vedla smysluplná diskuze o významu konců + o motivech Reaperů (na konci hry i v průběhu). Hádek a urážek bylo minimum. Že si je někdo nedokáže odpustit, to není moje vina. Každopádně tohle celý byla jedna z těch lepších diskuzí a víc na úrovni a myslím, že jsme se i něčeho dobrali.
Neskutečně dlouho? Saren se dostal k řídícímu panelu chvíli před tebou. Navíc byl virus, který změnil vysílání, protheanského původu a nebyl tudíž součástí reaperské technologie. A že někoho sundáš těsně před tím, než se mu podaří jeho ďábelskej plán, není nelogičnost, ale hra na efekt a dělaj to tak všichni (asi jako když vypneš bombu dvě sekundy před výbuchem). *3* -
Asi jako ona hádka o tom proč Reapeři nezaútočili na Citadelu rovnou? Taky mám takovou věc co nedává smysl. Jaktože trvalo Sovereignovi (Sarenovi) tak neskutečně dlouho než obešel bezpečnostní systémy na Citadele, když Citadela měla být Reaperskou technologií tím pádem by měl být schopen odhacknout protheánské protokoly rychle ne?
-
Tady se neřeší líbí/nelíbí. Tady se řeší dává/nedává smysl...
-
Tak on RDM to vyřešil všechno šalamounsky. Jednoduše na každou nejasnost ohledně konce vyřešil následujícím "za všechno může bůh"
-
Hairy: Jak už tu několikrát padlo, je dost dobře možné, že jedním z důvodů cyklů je i očekávání změny ze strany Reaperů. A odtud podle mne mícháš dvě nepřímo související věci dohromady. 1) Reapeři harvestují rasy kvůli datům, aktualizacím atd. - samy se tím zdokonalují. 2) Shepard jim dokázal, že je to ultimátní hrdina, jehož přičiněním, poprvé v historii mohlo dopadnout všechno jinak. Tento cyklus jim prostě ukázal, že je jiný než ty předchozí, a proto si vysloužil jejich repsekt. Shepard se v jejich očích jeví jako vrchol biologické evoluce a je tudíž schválen k syntéze. Což ostatně souhlasí i s logikou celé trojky, jelikož synthesis je ti zpřístupněna pouze s dostatečným počtem War Assets. Harvestování a syntéza se Shepardovám DNA nemusí nutně souviset.
-
Tak myslím, že tohle by se mohlo i uzavřít. Je tu taková věc, možná tím budete překvapeni, ale každému se líbí něco jiného. Někomu se konec ME 3 líbil, někomu né. Někomu se DA 2 líbilo, někomu ne. Každý jsme jiný. A co mě nejvíc štve je to, jak v každém komentu o ME 3 čtu neustále o těch koncích. Ano chápu nelíbili se Vám, ale musíte o tom neustále psát do každého komentu včetně tohohle který se netýká konců ME 3, ale DLC Leviathan?
-
Jak se mám kámošit s někým, kdo mě bere jen jako kus masa? Navíc, pokud je ta existence na vyšší úrovni jen prostý sběr dat, tak se mi zdá dost nepravděpodobné, že by se reapeři přestali dívat na přeměněné pidi organiky z vrchu. Zelený konec bych v tom případě viděl přinejlepším jen na to, že se zdekují pryč a přestanou se o nás zajímat. Rozhodně se s námi, ale nezačnu bratrsky družit, jak bylo ukázáno v Extended Ending.
-
Ale no tak Killere, působíš na mě jako někdo, kdo má celkem pod čepicí. Jak můžeš srovnávat Sarena se Shepardem. Saren jenom blafal a oblboval sám sebe kecama o syntéze, chtěl si jen zachránit svůj kejhák. Reapeři by takovýho červa nikdy neoznačili za výkvět galaxie. Jestli jim někdo učaroval jako potenciální "chosen-one", byl to jedině anglosaský neohrožený ultimátní hrdina Shepard. A o tom to celé je. ME3 se v tomto aspektu drží konceptu a hlavně logiky ME univerza nastavených už na začátku - je to simulátor hrdiny...
-
To Cahir, Me opravdu nezajimaji constrains vyvojoveho tymu, me zajima vysledek a ten byl dost tragicky. Nemeli prekopavat engine a soustredit se na hru, tak jak to udelali napr. pri F2, to bylo ciste jejich rozhodnuti.
Ja jsem to hral na nejtezsi uroven a souboje jsou tragicke. Napr. na 6 urovni zabijet draka je na nejtezsi urovni s 10 000 HP - opravdu potrat.
Takze opravdu, pokud by byly lepsi questy, lepsi souboje, propracovanejsi pribeh, lepsi postavy, lepsi boss-fighty, nerecyklovane prostredi, moznost upravy vybaveni u spolubojovniku, hadanky tak by se to dalo hrat. Takto to byl fail. -
Nepodstatná informace: ME3 funguje pod Windows 8 bez problémů *3*
-
Přidávám se ke Stoneyboyově argumentaci a jen dodám, že součástí cyklu je i pojištění, že Reapeři zůstanou svrchování vládci pořádku (což lze pouze v případě, zůstanou-li nejsilnější). Oni zajišťují přežití organiků, což zároveň znamená zachování řádu a to je podle mě nejpodstatnější fakt. Pokud by se potenciální rasa organiků vyvinula příliš, dokonce by reapery předčila, nebo se jim vyrovnala a teprve v této fázi by syntetici ve službách těchto organiků povstali a začali svoje tvůrce kopat do zadku (do té doby by podle tvé logiky neměli Reapeři právo na vměšování se), Reapeři by je možná už nedokázali zastavit. A možná by nedokázali zabránit totální anihilaci organického života. Chceš-li sloužit jako světovej (galaktickej) policajt, musíš bejt ten nejsilnější bouchač. To je podle mě důvod, proč se museli Reapeři uchýlit k cyklům...
EDIT: Sorry, souble-post. Patřilo Killerovi. -
"A ne na konci nepracoval tym, ale ti dva brouci pytlici, kteri to pak tomu tymu ani neukazali." - Nepodložené. Tenhle únik mohl být klidně fake...
-
Prečo?