Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim, ten navrhar toho noveho designu teto stranky je nadbytecny r3tard.

Hlavne ze je vse cerno zlute cool ale prakticke barevne odliseni a pomer cervena/zelena pri hodnoceni prispevku zrusil, ted je to neprakticke a zdrzuje me cteni kolik ma co hlasu abych vybral lepsi prispevky. Designeri = chudaci jak duchem tak penezi.
  • Jack1947
    Ok, tak já beru zpět. *3* Zbytečně jsem jí křivdil, to se omlouvám.
  • Taronyu
    Prečo by si mala zlepšovať imidž keď už dávno má jasnú rolu v ďalších troch avataroch. Pozvali ju, aby nadabovala hru, tak prišla a k tomu nám aj niečo povedala. Nič viac za tým nehľadaj.
  • Jack1947
    Ne a ty jo ? promin jestli jsem urazil tvůj vkus na filmovou tvorbu, nepopírám že byla dobrá v Alien jenže každý ví že přes hru zkoušet si zlepšit image, (žádnej dobrej film btw neměla pokud vím poslední dobou).
  • ne myslel jsem virginiu madsen když byla mladší
  • Na ČSFD toho chybí...
  • Spíš Whoopi Goldberg
  • Tvůj pičismus nemá hranic, měli tě utratit hned po porodu. Co komentář, to naprostá idiocie. Máš to za potřebí ze sebe dělat pořád debila?
  • Podle mě hra vypadá po všech stránkách výborně a moc se těším na příběh, který dělá Dan Abnett. Zároveň Isolation moc reklamy neměl, tak jsem rád, že o té hře trochu dávají vědět. Toto DLC mi udělalo velkou radost, ale je blbý, že si za něj člověk bude muset v případě pozdějšího koupení hry zaplatit, pokud si ji přímo nepředobjedná, a vidím to na takových 10 euro. Navíc v Nostromo edition bude možná jen "Crew Expandable", čili nás když tak oberou tak či tak.
  • Jack1947
    Vždyt jo, jen mi nepříjde zrovna nejadekvátnější když by to mělo táhnout hru a mimoto už patří pomalzu a jistě do starého železa. To je holý fakt. *4*
  • trochu respektu, každy raz zestarne a tehle dame mimochodem to porad sluší
  • Jack1947
    Stará škatule, zkouší své štěstí ve hře... která bude na tom stavět pchf.
  • jj myslim ze zvolim stejne fair pristup pri naslednem obstaravni DCL. np.
  • GlaDOS
    Kdyby jen to. Jenže tohle je navíc předobjednávkové DLC, o které budou ochuzeni ti, kteří nechtějí slepě strkat peníze vydavatelům do kapes ještě před vydáním.
  • zacinam si myslet bohuzel to samy
  • RangerCZ
    Vetřelce 5 jsem na ČSFD neviděl, ale zato jsem tam viděl Prometheus 2 :D
  • postupom casu je pre mna cameronov Aliens najhorsim filmom v sage, hoci chapem preco sa ludom paci (pif pif paf paf)
  • Torri Higginson ?
  • škoda že ve hre vypadá jako uplne jina herečka (nereknu ktera)
  • Johnny
    Líbí se mi když se mluví o DLC měsíce před vydáním hry.... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit