Přejít na výpis diskuzí
DLC mise pro Alien: Isolation propaguje i nestárnoucí Sigourney Weaverová
11.7.2014 | Ladislav Loukota
24 příspěvků
-
Líbí se mi když se mluví o DLC měsíce před vydáním hry.... *7*
-
-
Kdyby jen to. Jenže tohle je navíc předobjednávkové DLC, o které budou ochuzeni ti, kteří nechtějí slepě strkat peníze vydavatelům do kapes ještě před vydáním.
-
-
jj myslim ze zvolim stejne fair pristup pri naslednem obstaravni DCL. np.
-
-
-
Super, nadruhou stranu je mi opet nabliti z oznamovani DLCcek pred samotnym vyadnim hry. TFUJ TFUJ TFUJ
-
Jako velký fanoušek vetřelčí ságy tohle musím mít.S tímto přeodbjednávkovým bonusem mi udělali obrovskou radost teď ještě aby hra dopadla dobře a aby někdy v budoucnosti vznikl vetřelec 5 který údajně připravoval v rané fázi James Cameron.Prometheus do toho nepočítám to s vetřelcem nemá nic společného.
-
-
Vetřelce 5 jsem na ČSFD neviděl, ale zato jsem tam viděl Prometheus 2 :D
-
-
Na ČSFD toho chybí...
-
-
postupom casu je pre mna cameronov Aliens najhorsim filmom v sage, hoci chapem preco sa ludom paci (pif pif paf paf)
-
-
Weaverová?? Omg...
-
Prosim, ten navrhar toho noveho designu teto stranky je nadbytecny r3tard.
Hlavne ze je vse cerno zlute cool ale prakticke barevne odliseni a pomer cervena/zelena pri hodnoceni prispevku zrusil, ted je to neprakticke a zdrzuje me cteni kolik ma co hlasu abych vybral lepsi prispevky. Designeri = chudaci jak duchem tak penezi. -
Už do toho podezřele moc vstupuje marketing. A z Vetřelce dělají tupou loutku. Tohle bude taky průser, ne tak tragický, ale zklamání pro mě. Opět - pouze můj názor, doufám, že aspoň ostatním se bude líbit. *7*
-
-
Podle mě hra vypadá po všech stránkách výborně a moc se těším na příběh, který dělá Dan Abnett. Zároveň Isolation moc reklamy neměl, tak jsem rád, že o té hře trochu dávají vědět. Toto DLC mi udělalo velkou radost, ale je blbý, že si za něj člověk bude muset v případě pozdějšího koupení hry zaplatit, pokud si ji přímo nepředobjedná, a vidím to na takových 10 euro. Navíc v Nostromo edition bude možná jen "Crew Expandable", čili nás když tak oberou tak či tak.
-
zacinam si myslet bohuzel to samy
-
-
Stará škatule, zkouší své štěstí ve hře... která bude na tom stavět pchf.
-
-
trochu respektu, každy raz zestarne a tehle dame mimochodem to porad sluší
-
-
Vždyt jo, jen mi nepříjde zrovna nejadekvátnější když by to mělo táhnout hru a mimoto už patří pomalzu a jistě do starého železa. To je holý fakt. *4*
-
-
Tvůj pičismus nemá hranic, měli tě utratit hned po porodu. Co komentář, to naprostá idiocie. Máš to za potřebí ze sebe dělat pořád debila?
-
-
Ne a ty jo ? promin jestli jsem urazil tvůj vkus na filmovou tvorbu, nepopírám že byla dobrá v Alien jenže každý ví že přes hru zkoušet si zlepšit image, (žádnej dobrej film btw neměla pokud vím poslední dobou).
-
-
Ok, tak já beru zpět. *3* Zbytečně jsem jí křivdil, to se omlouvám.
-
Prečo by si mala zlepšovať imidž keď už dávno má jasnú rolu v ďalších troch avataroch. Pozvali ju, aby nadabovala hru, tak prišla a k tomu nám aj niečo povedala. Nič viac za tým nehľadaj.
-
-
-
-
-
-
škoda že ve hre vypadá jako uplne jina herečka (nereknu ktera)
-
-
Torri Higginson ?
-
-
Spíš Whoopi Goldberg
-
-
ne myslel jsem virginiu madsen když byla mladší
-
-
-