Přejít na výpis diskuzí
DLC Retaliation obohatí multiplayer Mass Effect 3
5.10.2012 | Adam Homola
32 příspěvků
-
připravuje se Omega
-
Na MP Origin nepotrebujes, ne? Staci se zaregistrovat na BSN a ve hre se prihlasit pod svym uctem. Jinak ale souhlas, ta s*acka mi do kompu taky nesmi.
-
Aha tak to potom ano ...
-
Leviathan?
-
V multiplayeru se to ted nejak moc nehybalo a pak najednou toto utery obrovsky patch ktery krome oprav fury chyb i meni mechaniku par ne moc pouzivanych skillu tak aby konecne k necemu byly. A pristi utery nejvetsi patch pro MP od vydani, bomba. Jsem zvedavy jestli tam opravdu budou i hratelni Volusove ;-)
-
Starsi MP DLC fungovaly tak, ze jsi je nemusel mit nainstalovane, ale pak jsi mohl hrat jenom s lidma co je nemeli taky. Vzhledem k tomu ze DLC jsou bezplatne, jenom malokdo si je neinstaluje.
-
MP v Mass Effect mi vyhovuje, není tak zběsilý jako v Crysis, nebo ostatních MP střílečkách. Rád si ho občas zahraju a takový přídavek si nechám líbit.
-
Heheh.. jen 30% cerberus harrie use.. *1* s tou zbrani bych už měl snad milion *15* a jinak moc pěkny další MP DLC zadáčo jen tak dál kolektory jsem čekal Bioware nejsou jedni z těch co něco vytvořej a nepoužijou to znova *2*
-
Ach jo tak rád bych si zkusil ten Multiplayer...ale ten jejich origin prostě nepřekousnu :-/
-
Samé DLC pro multiplayer.Rád bych viděl více věcí pro singlplayer.
-
Se vší úctou k Mass Effect 3, čim víc se o tom mluví tim víc mě od něj odrazujou. Nedávno jsem si pořídil ME 1 a doplnil tak moji sérii, která je teď konečně kompletní :) a po tom co články o ME3 neustávají mam větší a větší chuť rozject znova ME1 a zapomenout na to zklamání (ne jen z konce!).
-
Není tohle spíš update? Nebo se dá hrát bez toho?