Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    MP v Mass Effect mi vyhovuje, není tak zběsilý jako v Crysis, nebo ostatních MP střílečkách. Rád si ho občas zahraju a takový přídavek si nechám líbit.
  • Keyz
    Samé DLC pro multiplayer.Rád bych viděl více věcí pro singlplayer.
    • Vzdyt ti vyslo nedavno single DLC.
      MP normalne vubec nehraji,ale u teto hry me to chytlo. Mnohem zabavnejsi nez single
    • Stačí? *1* (je to až až)
      http://masseffectbeta.herniweb.cz/chysta-se-patch-a-nova-dlc/
    • Spiker01
      připravuje se Omega
    • Leviathan?
  • Cahir
    musím uznat, že ten trailer je řádně epičný.
  • V multiplayeru se to ted nejak moc nehybalo a pak najednou toto utery obrovsky patch ktery krome oprav fury chyb i meni mechaniku par ne moc pouzivanych skillu tak aby konecne k necemu byly. A pristi utery nejvetsi patch pro MP od vydani, bomba. Jsem zvedavy jestli tam opravdu budou i hratelni Volusove ;-)
    • Lawliet
      *1* .. Diť volusové jsou jen takoví nafouklí kopačaci *15*
      • No prave proto to muze byt sranda ;-) Kdyz si vzpomenu jak jsem poprve hral za vorchu a poslouchal ty jeho hlasky... toho muze trumfnout jenom volus.
        • Lawliet
          Voluský biotický bůh! Reapeři mějte se na pozoru! *1*
    • Spiker01
      Jo hráčů nějak opadávalo, ale pořád se dalo zahrát. Ovšem někdy byla chvíle, kdy jsem se nemohl nikam připojit, snad tohle opadne s novým dlc a vydaným updatem, protože bych to chtěl začít trošku víc hrát...
      btw : jo no, Volusové a ještě ty velký monstra, co sem zapomněl, jak se jmenujou, ale chodí po čtyřech...Pak si lesa vymyslet novou rasu...
      • Ted by melo byt par tydnu lidi dost. Pred DLC budou farmit credity a po DLC tam bude teprve husto ;-) Jinak ti volusove jsou snad realni, jenom jeste nebyli na 100% potvrzeni. To DLC prida 16 novych postav, ale v utery budou zpristupnene jenom 4, tak uvidime ktere.
        • Spiker01
          to se už ví
          http://masseffectbeta.herniweb.cz/kolektori-v-dlc-retaliation/
  • Lawliet
    Heheh.. jen 30% cerberus harrie use.. *1* s tou zbrani bych už měl snad milion *15* a jinak moc pěkny další MP DLC zadáčo jen tak dál kolektory jsem čekal Bioware nejsou jedni z těch co něco vytvořej a nepoužijou to znova *2*
  • Další DLC do mp? Nejlepší zpráva za týden :D
  • jojojojo jooo já miluju multák v ME 3 a jedinou věc co jsem mu vyčítal bylo malé množství nepřátel tzn. pořád dokola tři okoukaný frakce. Vždycky jsem doufal že se bioware vykašle na logiku a kolektory do multasu zasadí a tadle zpráva je tedy absolutka. Říkejte si o bioware co chcete ale o multák se stará vydatně
    • Spiker01
      třeba je ještě oživili, to si vždycky někdo dokáže vymyslet. Hlavně že se vrátí myslim si že oblíbená skupina nepřátel, je to zas trošku jinej styl boje...
  • Lawliet
    Tak s Volusama je to už jisté budou *1* http://masseffectbeta.herniweb.cz/co-nas-ceka-v-retaliation/
  • walltar
    Není tohle spíš update? Nebo se dá hrát bez toho?
    • Starsi MP DLC fungovaly tak, ze jsi je nemusel mit nainstalovane, ale pak jsi mohl hrat jenom s lidma co je nemeli taky. Vzhledem k tomu ze DLC jsou bezplatne, jenom malokdo si je neinstaluje.
      • walltar
        Aha tak to potom ano ...
  • Se vší úctou k Mass Effect 3, čim víc se o tom mluví tim víc mě od něj odrazujou. Nedávno jsem si pořídil ME 1 a doplnil tak moji sérii, která je teď konečně kompletní :) a po tom co články o ME3 neustávají mam větší a větší chuť rozject znova ME1 a zapomenout na to zklamání (ne jen z konce!).
    • Proč ME 2 byl nejlepší díl serie? Mě osobně ME bavil jen díky příběhu a skutečně se to rozjelo až s ME2
      • Já jsem prostě příběhovej, navíc v tej době kdy vyšel ME se dali ještě nějaké věci odpustit, avšak na ME2 mě prostě ten příběh tolik nevzal. Nebo spíš jeho zpracování, páč to bylo to samý co v DA:O a ME 3(což u mě trojku schazuje ze všeho nejvíce). Prostě jezdi po celém světě(galaxii) a snaž se získat co nejvíc spojenců pro závěrečnou/ej misy/boj kdy na 99% nepřežiješ, ale nakonec to vždycky dobře dopadne! Ten samej příběh ve 3 baleních... děkuji nechci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit