Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ocelot
    Ach jo tak rád bych si zkusil ten Multiplayer...ale ten jejich origin prostě nepřekousnu :-/
    • Na MP Origin nepotrebujes, ne? Staci se zaregistrovat na BSN a ve hre se prihlasit pod svym uctem. Jinak ale souhlas, ta s*acka mi do kompu taky nesmi.
      • Spiker01
        máte pravdu, origin není potřeba
        Ovšem mě origin naprosto vyhovuje a nechápu, co proti němu všichni máte. Nemá ještě tolik funkcí jako steam, ale to se podá (např počet odehraných hodin, ovšem škoda, že se to počítá až od aktualizace). Už teď ho mám radši než steam. Steam měl ve svý době hodně těžký začátky a taky ho nikdo nechtěl, protože byl totálně zabugovanej. Jak říkám, přidají více funkcí, bude tam víc her od více studií, achievmenty a bude to lepší než steam. Chce to čas. *1*
        • No vidis, a mne treba program, co si bez meho vedomi zaskrtne, ze chci testovat bety a co mi pak smaze vsechny savy z ME3, protoze soucasti bety je jejich uzasny cloud, kam se ty savy mely zkopirovat, ale jaksi nezkopirovaly, opravdu vadi.
          Navic mam v PC Steam, 100x lepsi a promakanejsi vec. Ty, kdyz budes mit v garazi Audi, tak si jeste poridis trabanta?
        • Vyhovuje? Mno nevím jak se budeš tvářit až ti na dveře zaklepe Jack Bauer a zatkne tě za nelegálně stahovaný písničky. Protože origin je něco jak sauronovo oko v rukou EA
          • Ty vole to je snad vtip ne?
          • A totéž jsou Windows Billa Gatese a Steam Gaba Nevella. A už u vás někdo klepal?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit