Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorleif_cz
    Buď jsi BG hrál na nejlehčí obtížnost, nebo jsi ho hrál jen hodinku, měl něco v žíle, popřípadě ti nějakej hajzlík podstrčil jinou hru. Život je pes...
  • stim ale taky nemuzu souhlasit npr u cerveneho draka si proste nemohl nabehnout a jen donej mlatit a metat kouzla v bg je spousta ruznich priser kouzelniku a bojovniku a nemuzes bojovat stejne proti vsem ja si pod akcnim RPG predstavim diablo kde proste nabehnes a klikas tady si pauznu hru rozdelim postavam prikazy co maji delat a ty se vzdy meni
  • Tak pokud ten nový baldur dosáhne kvalit staré hry a stejně tak i dlc, tak proč si za to nezaplatit?
  • tak tenkrát pod pojmem RPG člověk chápal dungeon, nebo hry typu Stíny nad Rivou, Might and magic...
    Akční RPG Baldrus gate ale neni to, co se kupříkladu dnes stalo z Dragon Age...
  • Ano Baldurs Gate je akcni RPG. Kdo hral hry uz v dobre Baldurs Gate a davno predtim, tak mi da zapravadu. Ze tento post prebralo Diablo, protoze RPG osekalo az na kost a zavedlo tupy klikfest, to na tom nic nemeni. Staci se podivat na Icewind Dale, to uz je akcni RPG jako vysity.
  • To ale nema nic spolecneho s tim umet tu hru hrat takticky, ale jen si vylepsit postavu, aby byla silnejsi. To je presne znak akcni RPG.
  • Čeština a BG:EE sa dá spolu so všetkým ostatným diskutovať na oficiálnom boarde http://forum.baldursgate.com/ v českej sekcii. Podľa všetkého si to zoberie na starosť pôvodný autor češtiny, ktorý chce opraviť aj prípadné chyby, ktoré v nej ostali. Ak viete o niečom určite dajte vedieť, nech je BG:EE perfektné. *4*
  • a omlouvam se to nebyla reakce na tebe xD
  • to nemuzes myslet vazne ze BG nema takticke souboje pokud si hral aspon na urovni pravidel tak kdyz si na sobe nemel nahazena ruzna kouzla mohl si umrit po 5 vterinach a abych pravdu rekl tak kdyz jsem hral baldurs gate po prve umiral jsem skoro kazdou hodinku mozna min a rict o BG ze je prekonane muzes mi rict jake lepsi rpg si hral? ta hra ma jedinecnou atmosferu a hra porad vypada skvele na to jak je stara
  • Co se tady člověk nedoví. Baldur's Gate je akční RPG. Lol. What?
  • Až já se rozohním, to teprve uvidíte. *1* Ale díky za update, těším se ukrutně.
  • Thorleif_cz
    BG:EE je remaster prvního dílu + Tales of the Sword Coast (datadisk k BG1). BG2:EE bude v případě úspěchu následovat...

Edit: V BG2:EE samozřejmě bude i zakomponovaný Throne of Bhall...
  • Na tohle si prachy dám bokem, jak na BG, tak na ty jejich "DLC", pokud to ovšem nebude jen to, že přidaj Booovi dvě hlášky a Minsc dostane novou kérku na čelo. Těším se jak malej fakan, to zas řádně nakopu Irenicovi a Bodhi zádel.

PS: nevíte, jestli si berou na paškál i ToB? SoA a ToB, to by bylo hraní na celý léto.
  • Mit svuj vlastni nazor zalozeny na zkusenostech je trolling? Realms of Arkania byla napr. 100x lepsi hra nez Baldur's Gate. Realms of Arkania 2 je mnohem slozitejsi a propracovanejsi RPGcko, ktery ma takticke moznosti, o kterych se Baldurs Gate ani nesnilo. Kdyz to srovnam s akcnimi RPG, kdy Baldurs Gate je v podstate akcni RPG, tak jakekoli dnesni RPGcko mi prijde jako lepsi hra. Zaklinac napr.
  • Thorleif_cz
    Toho se bojím nejvíc, přece jenom už nejsem nejmladší... *1*
  • Thorleif_cz
    A v porovnání s čím jsi viděl to zjednodušení? Měl bych snad přestat reagovat na tvůj trolling? Opravdu mám pocit, že nemáš zas tak přehled o tom, o čem píšeš. Pokud to má být snaha za každou cenu se odlišit, tak to chápu...

Co se týče Realms of Arkania, tak to fakt nerozseknu. RoA jsem nehrál. Ale házet BG do ranku akčních rpg je hodně... nepochopitelný. Např. ten zaklínač je dost o něčem jiným.
  • Cahir
    "Napr. v soubojich, ktere se tvari, ze mohou byt takticke, ale v podstate je to skoro rubacka." *7*
  • Nevidim, videl jsem v dobe co vysla. To je rozdil. Napr. v soubojich, ktere se tvari, ze mohou byt takticke, ale v podstate je to skoro rubacka.
  • Thorleif_cz
    Slepě proti proudu? Kde konkrétně prosím vidíš to zjednodušování rpg?
  • Piggsy
    JJ smrdí to průserem, že se bude po propařené noci těžko vstávat do práce.. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit