Přejít na výpis diskuzí
Dle analytiků prodá Modern Warfare 3 dvojnásobek toho, co BF3
25.10.2011 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Já jsem dlouho zvažoval koupi právě Codka, ale už jen z principu nechci dávat peníze IW za stejnou hru, kterou jsem si koupil už před několika lety.
-
no zas tak vtipné to nebylo... a stáří technologie je to nejmenší, s čím má série problém.
-
Taktiež MW3 spustí človek aj na 3 roky starom kompe, ale BF3 nie. Asi to číslo za CoD ukazuje s akým starým kompom sa to dá hrať :D :D
-
no a mne je to jedno kolik se ceho proda :) hlavne, ze ta ci ta hra existuje
-
To bys ho musel používat abys věděl že kupují. *3* *1*
-
hmm ja zase nepredpokladam, ze lidi co maji jeste xpecka kupujou hry ;)
-
Trolling fail
-
vsecko je relevantni .
jedine co je skutecne je .....
Dobrý deň, objednavku na nasledujúce produkty: 1PC DVD Battlefield 3 CZ (Limited Edition) 39.99 EUR , 1Kuriérska služba 3.99 EUR
sme spracovali, zabalili a odoslali z nášho expedičného oddelenia.
Prijem zajtra, nejpozdejc v ctvrtek :D -
A není to jedno? Ono už se dávno ukázalo že prodeje vypovídají o kvalitě málokdy(a nejsou to vaše prachy) a jelikož prodeje nebudou malé, nikdo vám mp servry po půl roce nevypne... *3*
-
neboj, on si to tu hlida
-
hold zvyk je železná košile.. proto já si kupuju BF3 ^^
-
Ne, že by to bylo lepší, ale prodá se toho víc, protože to je CoD. To máš jak s oblečením u vietnamců. Dvě trička stejné kvality a liší se jenom tím, že na jednom je místo třeba trojúhelníku zn. adidas. Je jasné, že toho adidas se prodá víc. Není to o kvalitě, ale o značce... Můj BF3 je už na cestě, protože já su z té kategorie lidí, co dá přednost kvalitě před značkou
-
Možná se ho prodá víc taky proto, že hráči jsou už zvyklí na jeho hratelnost, která se skoro nemění.
Je to něco jako se psaním deseti prsty:
Používám většinou čtyři až osm prstů, které mi po klávesnici běhají jak mě zrovna napadne. Píše se mi tak dobře, píšu rychle, píšu celkem bez překlepů. Prostě mi to jde.
Na druhou stranu psaní deseti prsty nezvládám. Píšu pomalu, s překlepy a nedokážu si zvyknout. Všichni ale říkají kdo ví jak to není skvělé.
Nemůžu říct co z toho je pro mně lepší, dokud se nenaučím oba způsoby. A to je ten problém. Dost lidí se nechce přeučovat z COD na BF3, protože jim ovládání u COD vyhovuje (než začnete oponovat - já znám takové lidi) a na druhou hru už jim nevyjdou finance. Proto si raději koupí už osvědčenou hru.
Tohle je můj názor. Může být klidně nesprávný, protože já nejsem žádný analitik, ale myslím, že nějakou skupinu lidí jsem snad vystihl :) -
Je mi jedno čeho s prodá víc. aspoň že já si užiju x)
-
Tak BF3 určitě malinko uškodí i to, že nejde hrát na winXP, potažmo DX9.
Ono se to nezdá,ale třeba na steamu má 25% lidí stále XPčka.
U konzolí se to samozřejmě řešit nebude.
Jinak co se týče tržeb, tak byť v Multiplayeru na tom herně bude dle mě BF3 lépe, tak díky službě COD elite se domnívám, že zisky z MF3 ještě časem slušně narostou.
Každopádně byť BF3 nepřekoná MW3, tak rozhodně výrazně srovná skóre.
Dřív to bylo vždy velmi jasně ve prospěch CoD serie..... -
njn, bobici.cz vid ? tam sou ale profici kua kua
-
Black Ops se prodalo celkem ~25M kusu. MW2 pred rokem ~23M kusu. Starsi CoD nema smysl pocitat kvuli casovemu odstupu a znacce. Uz jen ze "setrvacnosti" je dost dobre mozne, ze se MW3 proda pres 25M kusu (vyssi pocet konzoli + vyssi pocet fanousku) - tedy pokud novy CoD bude alespon nadprumerny.
Naproti tomu se BF2 prodalo pres 9M kusu. Ale delta je nekolikanasobne vyssi nez u CoD. Takze pouze "setrvacnosti" urcite prodaji alespon 12M kusu.
Samozrejme jsou i zakaznici, co si koupi jen jednu z her podle kvality. Takze par poslednich milionu bude zalezet i na srovnani MW3 a BF3. Ale je jasne, ze MW3 bude mit brutalni naskok i kdyz mu BF3 ukradne par milionu zakazniku.
Nemyslim si ale, jak tvrdi Patcher, ze prodeje budou 2:1. Bylo to tak minuly rok, ale IMHO ted to bude spis 3:2. Ostatne tomu napovida i pocet preorder kusu obou her - BF3 nedavno prekonalo pocet preorderu MW3. -
Len verim ze ludia co budu recenzovat MW3 budu mat viac zdraveho rozumu a ohodnotia naozaj MW3 tak ako sa ma hodnotit nova hra a nie datadisk!!
-
jj to je pravda, akorat ze blbci jsou jak ti co hrajou cod, tak ti, co hrajou betlfield
-
ty ses ale mimon, vubec nevis co pises, to naopak v codu bych se bal ze budu hrat se samejma deckama :-))