Přejít na výpis diskuzí
Dle analytiků prodá Modern Warfare 3 dvojnásobek toho, co BF3
25.10.2011 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
párkov v rožku sa tiež predá viac ako steakov z lososa.
-
-
A stojej stejně? Divný...
-
-
Když jde o prožitek a jeho kvalitu, tak se na peníze nekouká. :) Otázkou je, jestli jsi v tomhle případě gurmet, nebo jestli si chceš jen naplnit nácka. :D
-
-
Ok, tak pro ty pomalejší. On psal, že se víc prodá nějakých levných věcí. Je snad MW3 levnější? Proč se ho tedy prodá víc? Není to náhodou tím, že je lepší, když je stejně drahé a prodá se ho více?
-
-
Ne, že by to bylo lepší, ale prodá se toho víc, protože to je CoD. To máš jak s oblečením u vietnamců. Dvě trička stejné kvality a liší se jenom tím, že na jednom je místo třeba trojúhelníku zn. adidas. Je jasné, že toho adidas se prodá víc. Není to o kvalitě, ale o značce... Můj BF3 je už na cestě, protože já su z té kategorie lidí, co dá přednost kvalitě před značkou
-
Možná se ho prodá víc taky proto, že hráči jsou už zvyklí na jeho hratelnost, která se skoro nemění.
Je to něco jako se psaním deseti prsty:
Používám většinou čtyři až osm prstů, které mi po klávesnici běhají jak mě zrovna napadne. Píše se mi tak dobře, píšu rychle, píšu celkem bez překlepů. Prostě mi to jde.
Na druhou stranu psaní deseti prsty nezvládám. Píšu pomalu, s překlepy a nedokážu si zvyknout. Všichni ale říkají kdo ví jak to není skvělé.
Nemůžu říct co z toho je pro mně lepší, dokud se nenaučím oba způsoby. A to je ten problém. Dost lidí se nechce přeučovat z COD na BF3, protože jim ovládání u COD vyhovuje (než začnete oponovat - já znám takové lidi) a na druhou hru už jim nevyjdou finance. Proto si raději koupí už osvědčenou hru.
Tohle je můj názor. Může být klidně nesprávný, protože já nejsem žádný analitik, ale myslím, že nějakou skupinu lidí jsem snad vystihl :) -
O.K. pro tebe bez logického uvažování - "jestli jsi v tomhle případě" *1*
Na tvoje otázky odpovídat nebudu, protože nereflektujou můj komentář.
-
-
-
-
-
No tak to je jasný...Když vezmete ze země Houno a zabalíte ho do krabičky COD tak se to stejně bude prodávat jak rohlíky na krámě i když bude na první pohlede patrné že tady něco smrdí....
-
Jakkoliv se mi to příčí, pravděpodobně pravdu mít bude.
Důvody proč se mi to příčí nebo proč si myslím, že pravdu mít bude, záměrně neuvádím, protože by se rozhořel zcela nepotřebný flame, kterého v této diskuze bude nejspíš stejně až přespříliš... -
Mne sa to teda prieci tiez narozdiel od konzrvativneho MishKonna vsak dovody uvediem a schvalne preto aby som opat nastal na hlavu ludom ktory mozu za degradaciu herneho priemyslu.Kupenim neinovativnej zhovadilosti akym dalsie pokracovanie CODu urcite je za plnu cenu ste plne zodpovedny za to ze herny vyvojari budu v buducnosti kapitulovat na tvorbu originalnych hier s bohatym obsahom.Ja by som si ozaj prial aby tato fuserina nezaznamenala ani len vela nakradnutych kopii cez warez a torenty a tak dostali od hracskej obce jasny odkaz.
-
Já radši pořídím BF 3. CoD odloženo k MP ledu po CoD2..Preferuji hry typu Arma, BF se k ní přibližuje rozhodně víc než CoD.
-
Nějak nechápu proč se pořád řeší čeho se prodá víc , ať si každej koupí co chce nehledě na to , že ten rádoby analytik si to jenom myslí nemá to ničím podložené , protože to ani nejde takovouhle trapnou analýzu vám uvařím taky. *5*
-
-
Mýlíš se, tato fakta lze směšně lehce předpovědět.
-
-
Možná pokud umíš věštit s křišťálové koule.
-
Nic nelze "směšně lehce předpovědět", pokud jde o předpovědi v byznysu. Vedle toho, co se předpovídá, nikdy nejde o fakt. Faktem se to stává až uskutečněním toho, co se předpovídá. *3*
-
-
-
Black Ops se prodalo celkem ~25M kusu. MW2 pred rokem ~23M kusu. Starsi CoD nema smysl pocitat kvuli casovemu odstupu a znacce. Uz jen ze "setrvacnosti" je dost dobre mozne, ze se MW3 proda pres 25M kusu (vyssi pocet konzoli + vyssi pocet fanousku) - tedy pokud novy CoD bude alespon nadprumerny.
Naproti tomu se BF2 prodalo pres 9M kusu. Ale delta je nekolikanasobne vyssi nez u CoD. Takze pouze "setrvacnosti" urcite prodaji alespon 12M kusu.
Samozrejme jsou i zakaznici, co si koupi jen jednu z her podle kvality. Takze par poslednich milionu bude zalezet i na srovnani MW3 a BF3. Ale je jasne, ze MW3 bude mit brutalni naskok i kdyz mu BF3 ukradne par milionu zakazniku.
Nemyslim si ale, jak tvrdi Patcher, ze prodeje budou 2:1. Bylo to tak minuly rok, ale IMHO ted to bude spis 3:2. Ostatne tomu napovida i pocet preorder kusu obou her - BF3 nedavno prekonalo pocet preorderu MW3. -
uz to tu nekdo i kdyz jinde psal.
za A: hodne lidi ma widle XP - nazahrajou BF3 - teda urcite nebudou kupovat
za B: kdejaky hnup ma konzoli - teda kupi CoD bo BF3 je spise pro PC (pocet hracu v multi , krom jineho)
za C: CoD je FPS jak ma byt , ale nevadi kdyz nemate sehrany team , kdyz ste dobri hraci , tak se zabavite , kdezto u BF3 muzete byt sebelepsi hrac , ale jak ste v teamu s levyma smradama, tak vas vyownuje i prumerny - ALE SEHRANY team (team je mysleno jako SQUAD) -
-
ty ses ale mimon, vubec nevis co pises, to naopak v codu bych se bal ze budu hrat se samejma deckama :-))
-
-
njn, bobici.cz vid ? tam sou ale profici kua kua
-
-
já sám neznám nikoho kdo má win xp...fakt bych chtěl ty winy ještě vidět...jen tak z nostalgie:o)
-
-
Se stav :) Předvedu
-
-
A-suhlas
B-suhlas
C-nesuhlas s castou CoD je FPS jak ma byt.Nieje nakolko jeho hratelsnost sa absolutne v nicom neodlisuje od hratelnsoti serii doom a quake ta hra neprisla abslutne s nicim inovativbnim len recikluje hratelnsot spominanych serii v pozmenenom grafickom kabate.
Ten zbytok je tak akosi aj vyhoda aj nevyhoda totizto uz viac krat sa mi stalo ze sa mi podarilo aj individualne slabucky squad motivovat ku kooperacii a vyseldky boli uchvatne.Ja myslim ze prave to moze byt pre mnohych individualne slabsich hracov zabavne ze i ked si proti niektorym schooterom ani nepipnu tak dobrou kvalitnou kooperaciou mozu tento rozdiel zmazat. -
-
Tak co sa tyka BF teda poslednej odnoze BF ktora na PC vysla Bad Company 2 tak tam je to do istej mieri aj o individualnych schopnostiach jednotlivcov. Ale je pravde ze ak sa proste najde banda levných smradú tak teamu nepomôže ani rambo ktory bude hrať do roztrhania tela. Co sa tyka BF3 32 vs 32 tak tam je to jasne individualna kvalita ide do prdelky a jednotlivec nezvrati priebeh celkoveho boja. Tam to bude proste o stasti do akeho teamu sa clovek dostane ci do teamu levných smradú alebo do teamu borcov. V teame borcov potom moze aj spolupracovať. :D V teame smradu moze motivovať seba cely sqad a aj celu rodinu a ulicu ale aj tak si v teame smradu neskrtne,... nie bez kvalitnych hračov.
V Bad Company 2 je najdolezitejie utocit nestat vzadu a byť agresivny. Nemusi byt team plny borcov uplne staci ak banda lám a nerdov nabieha v skupinach, utoci a nevzdavat sa potom sa moze presadit aj ten jeden rambo ktoremu budu tie lamy robit křový. Ale celkovo aby banda lam porazila skuseny team no to som malokedy videl. Uplne ine hranie je v Bad Company 2 pri CQ mapach z technikou kde je vela tankov Harvest day, Heavy Metal... Tam sa spolupraca hodi mapy su velke treba aj rozmyslat ako postupovať.
-
-
-
Ach bože..doteraz to boli diskusie PC vs konzola...teraz je novinka MW3 vs BF 3... K čomu sú tieto diskusie ? Každá hra má svoju pevnú a veľmi silnú základňu hráčov, ktorá si bude stoj čo stoj tvrdiť že práve ich hra je najlepšia a najkvalitnejšia... Tieto "výpočty" a "analýzi" sú tak podložné ako že 12.12.2012 bude koniec sveta. Nikto nemôže predpovedať čoho sa predá viac. Každý hráč sa prikloní k niečomu inému. Ja som nestranný hráč, dlhé roky som hrával BF2, do teraz BC2 a pri tom som hrával aj COD MW2. Každá hra má svoje + i -. Ale tieto diskusie sú len a len o flame-och...
Tak isto si kúpim obidve hry. MW3 kvôli úžasnému SP, ktorý sa rovná filmovému zážitku a MP, ktorý je svižnejší než BF.
BF si zase kúpim len kvôli MP (kto by aj kupoval kvôli SP že ano), pretože je perfektné sa ocitnúť v boji kde lietajú stíhačky, tanky ničia všetky budovy a vrtulníky kropia pechotu... -
-
naprosty souhlas, ale temhle lidem kteri neustale chodi na novinky o MW3 aby jen napsali flame a sli pryc to nikdy nevysvetlis :))
-
-
tuhle diskuzi by si měl Jíra pohlídat *5*
-
-
neboj, on si to tu hlida
-