Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nerad to říkám ,ale po posledním dílu si to raději stáhnu.Za ty prachy to totiž nestojí.
    • MishKonn
      Já už pár měsíců rozjímám nad tím, jestli stojí za to stahovat to *3*
      • taky pravda
  • Nejde řešit čeho se prodává víc jde i o marketing,peníze atd!Prostě BF3 má základnu fanoušků Jako CoD:MW3 ja kupuju oboje BF3 kuli MP a CoD KULI SP a české republice! :D
  • Nojo, značka prodává :)
  • Chlapec podcenuje Europu. Predpokladam ze rest od world uprednostni BF3.
    • V Evropě podlě mě vyhraje BF3 a v USA vyhraje jednoznačně COD.
  • Tomu se dá věřit.
  • Nic divnýho.

To je takovej ten typ lidí (osobně jich znám relativně dost) co ani nezná Battlefield a COD už si kupojou tak nějak setrvačně.
    To je jako s Fifou a PSEM. *1*
    • Battlefield znám a stejně si pořídím MW3. Ta hra bude vynikající, pokud bude alespoň taková jako MW a MW2. Ty prodeje jsou zasloužené
      • Proč ne.. ale evidentně nejsi ten, o kom píši. Já si jako vždycky zkusím oboje a rozhodnu se pro to, co mu bude vyhovovat. COD jsem naposledy hrával 2, u tý jsem trávil hodně dní.
        • Hrál jsem BF3 betu a mám jasno :D MW se měnit nebude, takže stále stejně dobrá hratelnost.
          • beta byla hodně špatná...full verze bude o něčem úplně jiném.
            • p3s: Hrál už jsi nějakou betu, která by se identicky shodovalo s plnou hrou? :D
            • Jak to víš?
          • Co se tyce MP mam take jasno. Mas pravdu MW se menit nebude, takze stale stejne spatna hratelnost.
            MW3 si poridim casem ve vyprodeji abych ukoncil sagu s Makarovem. Protoze pres zjevne slabiny bude kampan spolu s coopem opet paradni jizda na jeden destivy vikend. *5*
            • To já zase SP snad ani hrát nebudu, protože většina misí jsou blbosti.
          • Rozhodovat se na základě bety mi příjde ujetý, ale tvoje volba. :)
            • Ono stačí BBC2 jako "demo". Mělo stejné chyby jako ta beta.
  • piráti to hráli už od úterka, večer to vyšlo :)
    já si to koupil a je to funkční ode dneška, ale normální standard edition...to je vtipné, limited se aktivuje až zítra ;) jakože fakt, kámoš jí má a taky musí čekat :)
    • no nevim ale ja mam limitet BF 3 a hraju online a single uz od dneska od 3 rano XD a kamos taky jen tam chiby jeste servry na mapy BF2 bad comp
  • Je pravda,ze ty prodeje dost ovlivni i prilezitostni hraci,ale zcela opomnel hrace, kteri si hry stahuji nelegalne, resp. piraty. Takovy clovek ma v podstate duvod si hru koupit jenom kvuli multiplayeru. A ted si polozme otazku, co si takovy pirat radsi koupi? Stejne vypadajici MW3 jako jeho predchozi dil, ktery mozna ma, nebo BF3, ktery prec jen se pokusil o nejake ty inovace. Nerikam, ze BF3 prislo s necim zazracnym, ale holt aspon posunuli grafiku a pocit z hrani o kousek dal.
  • hold zvyk je železná košile.. proto já si kupuju BF3 ^^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit