Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to jsou zase kecy. takovyhle zpravy maj akorad vyvolat diskuzy
  • Jdu do obou.. Tohle je prostě kus herní historie, tak nebuďte blázni, a pojďte do toho taky! Chlapi, dyť jí pamatuju Formule (tenkrát jsme tomu tak říkali :), Sokobana, Duck Tales, Letní i Zimní olympiádu, Ski or Die, Tycoon deluxe, Chicago, Wolfa, DOOMa, Duka 1. A co si budem nalhávat - tenkrát se hry prostě moc nekupovaly - tumáš disketu a čiň se! (moje první opravdu koupená hra byla Dračí historie - jsem vůl, měl jsme jít do Dungeon Mastera :D - to byla moje druhá koupená..) Tak se snažím aspoň teď vrátit částečně svůj dluh hernímu průmyslu... {a teď se možná trošku rozkecám, tak sorry} Je to možná i námět na úvahu - vysloužilý herní harcovníci. Estli o tomhle nepsal Wolf (určo o tom psal Andrew i Ice, takže tím pádem asi i ty, ó mocný Rybko, jen si to takhle z fleku nevybavím), tak brzo asi vyplodím nějakou svou úvahu já a hodím ji na pctuning... Prostě posun od herního škvrněte po pracujícího člena společnosti, kterej se občas rád uchýlí (případně úchylí, toho P je na netu taky dost) do virtuálního světa. . . Kolik z vás po vysokej u PC zůstalo..?
  • V poslednej dobe je dost slaby.... Pozeravam ten jeho serial na gametrailers ale velmi casto keca total bludy.... Ale je fajn ze to aj sam prizna.
    BF3 sa preda urcite viac ako jeho odhad.. Pretoze len BC2 sa predalo tolko kolko on odhaduje ze sa preda BF3... a navyse moc neverim ze sa preda MW3 dvojnasobok pretoze predobjednavky niesu dvojnasobne a to tiez moze nieco naznacovat... a este ak dostane MW3 zle recenzie to znamena niekde okolo 8 a nizsie (co asi aj dostane) tak to naozaj nebude 2x viac.
  • El-Bravo
    Je mi jedno čeho s prodá víc. aspoň že já si užiju x)
  • njn, blbcu bylo, je a bude vzdycky vic :D
    • jj to je pravda, akorat ze blbci jsou jak ti co hrajou cod, tak ti, co hrajou betlfield
      • Trolling fail
  • Již Black Ops předvedl, že prodává značka, nikoliv kvalitní hra, tudíž se tomu nebudu divit když to tak bude, ale vzhledem k tomu, že už se mi na originu stahuje BF3, tak se nebudu trápit nějakými řečmi co a jak je lepší :) já jsem si vybral, vybrali jste si také?
    • ano..prihodna zminka o katastrofe jmenem Black Ops... vzhledem k tomu ze activision resil nesvary s infinityward..(tvurcu cod1, UO, MW1, MW2,) rozhodl se pro jiny team a ten takzvany "team snu" Treyarch dokazal nemozne... dostat hru az na same dno... ale vseho vsudy si za to activision mohl sam
      takze je vcelku jasno ze hry od EA stojej vseobecne za prd... jenom to umeji vic zkrášlikovatět ale na ukor hratelnosti

osobne jsem doufal ze alespon singl bf3 bude trochu zabava ... ale ejhle.... neni :)

osobne jsem rad ze mw3 neprznej autama a obrovskejma mapama

volba titulu je jasna..
      infinity ward je zpet a s nim i jeho fanouscci !
      • Ty uz si skusal hrat BF3 singl ?

TO je velika zahada, lebo ja ho mam odvcera nainstalovany z DVD , konkretne CZ limited Edit. a musim cakat do zajtra , lebo spustenie vyzaduje online date check k 28.10.2011.

Tak teraz normalne nevim...
  • řeči o tom že je mw2 mw3 datadisk... hm a co bys řek třeba o sérii třeba god of war nebo gears of war unreal torment?? každej další díl byl to samý s něčim navíc a malinko lepší grafikou. Proč? neopravuj co funguje... bf3 krom pár věcí navíc je furt jenom bad company 2 s lepší grafikou... tak to prostě je... jo a nevynášim ani mw3 ani nehanim bf3... obě to sou dobrý hry ale sto lidí sto chutí tak už konečně neřešte co je lepší... a aby ste neřekli že se nedržim tématu tak - si myslim že o chlup vyhraje mw3 ze setrvačnosti a tim že si někdo koupí obě hry... co se týče hardcore hrářů dost jich asi přejde na bf3
    • eště mě jako dobrý přirovnání přijde diablo a starcraft... to samý akorát v lepší grafice jinej singl a vychytanější mechanizmy
      • aspon nejaky rozumny clovek :) presne tohle jsem psal pred nejakym tydnem a ted to rika i analytik.. Jinak souhlasim s tvym nazorem lip bych to nenapsal ''proc menit to co funguje?'' :))
  • no a mne je to jedno kolik se ceho proda :) hlavne, ze ta ci ta hra existuje
  • Abych 'vypracoval' takovou 'analizu' nemusim byt analitik a uz vubec ne Michael 'rozumbrada' Pachter.
  • Tak BF3 určitě malinko uškodí i to, že nejde hrát na winXP, potažmo DX9.
    Ono se to nezdá,ale třeba na steamu má 25% lidí stále XPčka.
    U konzolí se to samozřejmě řešit nebude.

Jinak co se týče tržeb, tak byť v Multiplayeru na tom herně bude dle mě BF3 lépe, tak díky službě COD elite se domnívám, že zisky z MF3 ještě časem slušně narostou.

Každopádně byť BF3 nepřekoná MW3, tak rozhodně výrazně srovná skóre.
    Dřív to bylo vždy velmi jasně ve prospěch CoD serie.....
    • hmm ja zase nepredpokladam, ze lidi co maji jeste xpecka kupujou hry ;)
      • To bys ho musel používat abys věděl že kupují. *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit