Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uz to tu nekdo i kdyz jinde psal.

za A: hodne lidi ma widle XP - nazahrajou BF3 - teda urcite nebudou kupovat
    za B: kdejaky hnup ma konzoli - teda kupi CoD bo BF3 je spise pro PC (pocet hracu v multi , krom jineho)
    za C: CoD je FPS jak ma byt , ale nevadi kdyz nemate sehrany team , kdyz ste dobri hraci , tak se zabavite , kdezto u BF3 muzete byt sebelepsi hrac , ale jak ste v teamu s levyma smradama, tak vas vyownuje i prumerny - ALE SEHRANY team (team je mysleno jako SQUAD)
    • ty ses ale mimon, vubec nevis co pises, to naopak v codu bych se bal ze budu hrat se samejma deckama :-))
      • njn, bobici.cz vid ? tam sou ale profici kua kua
    • já sám neznám nikoho kdo má win xp...fakt bych chtěl ty winy ještě vidět...jen tak z nostalgie:o)
      • Se stav :) Předvedu
    • A-suhlas
      B-suhlas
      C-nesuhlas s castou CoD je FPS jak ma byt.Nieje nakolko jeho hratelsnost sa absolutne v nicom neodlisuje od hratelnsoti serii doom a quake ta hra neprisla abslutne s nicim inovativbnim len recikluje hratelnsot spominanych serii v pozmenenom grafickom kabate.

Ten zbytok je tak akosi aj vyhoda aj nevyhoda totizto uz viac krat sa mi stalo ze sa mi podarilo aj individualne slabucky squad motivovat ku kooperacii a vyseldky boli uchvatne.Ja myslim ze prave to moze byt pre mnohych individualne slabsich hracov zabavne ze i ked si proti niektorym schooterom ani nepipnu tak dobrou kvalitnou kooperaciou mozu tento rozdiel zmazat.
      • Tak co sa tyka BF teda poslednej odnoze BF ktora na PC vysla Bad Company 2 tak tam je to do istej mieri aj o individualnych schopnostiach jednotlivcov. Ale je pravde ze ak sa proste najde banda levných smradú tak teamu nepomôže ani rambo ktory bude hrať do roztrhania tela. Co sa tyka BF3 32 vs 32 tak tam je to jasne individualna kvalita ide do prdelky a jednotlivec nezvrati priebeh celkoveho boja. Tam to bude proste o stasti do akeho teamu sa clovek dostane ci do teamu levných smradú alebo do teamu borcov. V teame borcov potom moze aj spolupracovať. :D V teame smradu moze motivovať seba cely sqad a aj celu rodinu a ulicu ale aj tak si v teame smradu neskrtne,... nie bez kvalitnych hračov.

V Bad Company 2 je najdolezitejie utocit nestat vzadu a byť agresivny. Nemusi byt team plny borcov uplne staci ak banda lám a nerdov nabieha v skupinach, utoci a nevzdavat sa potom sa moze presadit aj ten jeden rambo ktoremu budu tie lamy robit křový. Ale celkovo aby banda lam porazila skuseny team no to som malokedy videl. Uplne ine hranie je v Bad Company 2 pri CQ mapach z technikou kde je vela tankov Harvest day, Heavy Metal... Tam sa spolupraca hodi mapy su velke treba aj rozmyslat ako postupovať.
  • Mne sa to teda prieci tiez narozdiel od konzrvativneho MishKonna vsak dovody uvediem a schvalne preto aby som opat nastal na hlavu ludom ktory mozu za degradaciu herneho priemyslu.Kupenim neinovativnej zhovadilosti akym dalsie pokracovanie CODu urcite je za plnu cenu ste plne zodpovedny za to ze herny vyvojari budu v buducnosti kapitulovat na tvorbu originalnych hier s bohatym obsahom.Ja by som si ozaj prial aby tato fuserina nezaznamenala ani len vela nakradnutych kopii cez warez a torenty a tak dostali od hracskej obce jasny odkaz.
  • Tomu se dá věřit.
  • Chlapec podcenuje Europu. Predpokladam ze rest od world uprednostni BF3.
    • V Evropě podlě mě vyhraje BF3 a v USA vyhraje jednoznačně COD.
  • Nojo, značka prodává :)
  • No tak to je jasný...Když vezmete ze země Houno a zabalíte ho do krabičky COD tak se to stejně bude prodávat jak rohlíky na krámě i když bude na první pohlede patrné že tady něco smrdí....
  • Nerad to říkám ,ale po posledním dílu si to raději stáhnu.Za ty prachy to totiž nestojí.
    • MishKonn
      Já už pár měsíců rozjímám nad tím, jestli stojí za to stahovat to *3*
      • taky pravda
  • MishKonn
    Jakkoliv se mi to příčí, pravděpodobně pravdu mít bude.

Důvody proč se mi to příčí nebo proč si myslím, že pravdu mít bude, záměrně neuvádím, protože by se rozhořel zcela nepotřebný flame, kterého v této diskuze bude nejspíš stejně až přespříliš...
  • Větší kravinu sem neslyšel :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit