-
DMC je mrtev at zije DmFY *11*
Aneb jak dodrbat DMC co to jde...
Boje dobry po par hodinach nudny, bossove zasraly pubertaci uplne blby, graficky dobry , level design dobry.Prisernej dabing a hrozne slaba hra , velice jednoducha az prilis.
R.I.P. DMC -
-
Nechci urážet, ale podle toho co píšeš ti vadí že to je hrozně lehký a pro puberťáky. Přitom z toho jak to píšeš je mě nablití víc jak z Bravička před 10 lety co si kupovala sestra. Hra to je obstojná a konkrétně na PC v tomhle žánru poslední dobou lepšího nic nevyšlo. Rozhodně lepší jak DS 2, který měl podle mě 2x větší potenciál a dopadl 10x hůř jak nový DMC. 9/10 je moc, osobně bych dal tak 7/10, ale bavím se dostatečně a nemusím opakovat 100x řečenou frázi a připadat si u toho jako hroznej DMC HC hráč ... je to už nudný :)
-
-
OT: Ono se to dá sice z kontextu většinou vyčíst, ale chtělo by to používat u zkratek her s iniciálama DS nějaký další indicie. To máte Dark Souls, Dead Space, Darksiders, Dungeon Siege, ....
-
Nemám pocit že to může trumfnout Darksiders 2 (zatím cca 3-4 hodiny ve hře)
U DS2 bylo více lepších elementů (grafika, otevřený svět, kůň, upgrade zbraní ve stylu MMO)
A to jsem pařant DMC od mládí ještě z dob PS2 kde sem měl jak RE, Onimusha tak i pochopitelně DMC a musím říci že mě mrzí že další DS nevyjde díky pravděpodobnému rozpadu Vigil studia. Neříkám že nové DMC není dobré a ani to že týpek není starší jako třeba ze čtyřky ale je to víceméně stejné (paradoxně starší DMC běželo na MT Framework a tenhle běží na UE3)
Já už jsem se celkem toho UE3 přejedl navíc jsem na něm viděl teda větší hitovky (bohužel) za mě prozatím tak 7,5/10 až to dohraju ještě třeba upravím ale faktem je že mě více bavila DMC 4 (kde se po většinu času hrálo za jiné děcko a za danteho jen minimálně)
-
-
-
Tak nakonec to tak špatně nedopadlo ... naštěstí, bojový systém je stále dost DMC :), soudě podle dema. A podle recenzí hra dopadla dobře i po ostatních stránkách. Jenom ten novej Dante se moc nepovedl (vzhledově, a možná i trochu odlišným charakterem oproti "vyzrálejšímu" Dantemu). Nějak jsem tu nenašel v recenzi zmínku o kvalitě "scénáře" (dialogy atp.), většinou to je jedna z kritizovaných stránek hry. Potom jsem ještě nenašel zmínku o délce celé hry, myslím, že jsem někde četl, že se snad dá uhrát za 7 hodin celá hra, což by bylo v porovnání s předchůdcem docela ostudně krátké.
-
Opravdu??? takze AC3 má 7 a tato stereotypní mlátička 9??? ok...recenzenti...achjo
-
-
Kdybych to měl porovnávat--- když tu ac3 dostal sedmičku, dante by měl dostat tak 14ku jelikož je to několikrát lepši než ac3
-
Snažíš se tvrdit že AC hry nejsou stereotypní a jednotvárné shity s nulovým a trapným gameplayem?
Protože "That's madness, Dante!"
DmC nebylo ani stereotypní. -
nemůžeš být objektivní, když nejsou žádná objektivní pravidla...hry jsou o dojmech, pocitu z hraní...a ty jsou u každého rozdílné *4*
-
-
Jednoduchy bejt stylovej v teto hre a hra nevyzaduje potobe skoro zadnej skill .Pockam na metal gear revengence,hra udelana pro prave hrace (jeste ze jsem si koupil dark souls ale to je jina sorta) objektivne ale davam hre 7/10
-
Dlouhá, čtivá a poctivá recenze, chválím jejího autora... A tentokrát se to opravdu dá nazvat *recenze*, narozdíl od jiných tady... Chtěla bych jen upozornit na drobnou chybku ve verdiktu (*Nadupadná a bojovka* - buď vám tam jedno slovo chybí nebo jedno přebejvá *4*)
-
Hru jsem dle Prom date traileru typoval na hrůzu a Danteho na tryharda. Pak přišelů Brothers trailer a tím mě hra zaujala.
A dobře že tak, je to sranda, Dante je dobrá postava, Kat, Mundus a Vergil by mohli dostat více prostoru (a stejně tak i Dante a příběh, natáhnout hru o 3 hodiny by pomohlo, protože ten "zvrat" na konci přišel příliš náhle a nečekaně, ačkoliv byl očekáván, ale už jsem si myslel, že si to nechají do další hry. Též možná prohloubit semtam nějakou tu věc ať se s tím dá lépe v sequelu pracovat, bude-li nějaký).
Přesto si nemyslím, že hra je 9/10. 7/10 jí sluší jako krávě zvon. Ale na druhou stranu, co dnes není 9 je totální shit, co je 9 už je hratelné a 10 je GOTY. Takže 9 je vlastně normálních 7, takže spokojen. -
Hrajeme všichni to samé?? Jediný co se mi tam líbí je stvarnění Danteho, ale Lokace, bossové a nepřátelé jsou votřesný.. I to vovládání je takový pro dětičky.. Předešlé díly mi sedly daleko líp,. Tak nějak mě to připomíná poslední díl Prince of Persia..
-
-
-ovládání pro dětičky
Co?
-lokace otřesný
stylizace je jedna z věcí ve které tahle hra boduje
Souhlasím s bossy a nepřáteli, jediný pozoruhodný nepříšel byl ten Dreamdrinker nebo co, ten samuraj ninja či co to. Zbytek byla hrůza a to, že oznamovali utoky 2sekundy dopředu taky nepomohlo.
Bossové byli příliš jednoduší, během 5 útoků člověk věděl jak bude celá 5 minutováý bitva probíhat a bossové si ani neobměňovali utoky po fázích.
-
-
Pane jo to jako vážně tahle hrůza co przní DMC má tak pozitivní ohlasy ?? To už se asi starého dobrého Devil May Cry nedočkáme. R.I.P. Devil May Cry budeš mi chybět ;(
-
-
ano presne tak, je to restart serie, DMC roku 2013. DMC minulejch let si uzilo slavu a zase odeslo, tot je dalsi etapa.
-
-
Sem příjemně překvapen reakcemi. Kdysi jsem o novém DMC vyjádřil názor, že jej vytváří vynikající studio, které už své kvality potvrdilo ve výjimečných akčních hrách, takže by to nemuselo být špatné, a fanoušci DMC, kdybychom se bavili v reálu, věřim tomu, že by mě snad sežrali zaživa. :)
-
-
Jo dovedu si to představit - jen trochu pepře a bazalky
-