Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

    Sobota i neděle naprosto bez čekání. 5 hodin za druida (mnohem, ale mnohem lepší než Witch Doctor). Bez pádů, 1440p všechno na max (v rámci bety) a na 6700XT+5700X to jede na cca 130-144 fps. Ano, občas drastické FPS pády, ale těch bylo minimum. 

    Systém peněz dobře přepracován, plus systém surovin (lektvary bez toho fakt neuvaříte a to včetně lepších na léčení). Zmizelo otravné objevování legendárních předmětů. Padají i zvláštní gemy i během klasického hraní. Souboje bossů jsou brutální a rozhodně to není dvě seknutí a K.O. Mág to má/bude mít nejsnazší. u Druida jsem to vždycky musel předělat na "dálku"+vlkodlaci (legendárka, co mění vlky na vlkodlaky) a pak se to už dalo. 

    Za mě solidní překvapení a tohle je to, co jsem od toho očekával. Tunu obsahu, skvělá hratelnost. Možnost si vždycky znovu upravit schopnosti, vizuálně nadstandard v rámci žánru. Jako upřímně uvažuji o preorder, Blizzard fakt mile překvapil. 

    • Me to naopak zklamalo. Vic mi to pripomina PoE nez Diablo. Nebudu resit nevybalancovana povolani, kdy Nekromancer je tak easy, ze je to jen takove behani po mape. 

      Horsi je to s atmosferou, ktera diky tomu, ze je to ,,open world,, vyprchala. U Diabla jsem zvykly na par bocnich Q, ktere jsou provazane s pribehem a davaji solidni odmeny. V D4 je questu habadej, ale absolutni nuda za par surovin. (vyjimka dungy, ktere pridavaji bonusy, ty jsou fajn)

      Itemy o nicem, ale ok...problem je, ze treba Barbar ktery je na itemech zavisly, pouziva vetsinu zbrani. To znamena, ze mu padaji vsechny typy zbrani a pokud jste rozhodnuti pouzivat treba sekery a chcete je maxovat v ramci specializace, tak vam padaji mece, kladiva, noze, polearmy a to vse v jedno i obourucnem provedeni....To u jinych povolani neni, rogune padne mec, nuz, luk, kuse....a takovy Nekro muze nosit skoro vse.

      Diky open worldu je nutny lvl scaling, takze otrava.

      Pribeh navazuje na predchozi Diabla hodne podivne a aspon v prvnim Aktu je to fakt zmatek, zvlast kdyz se rozredi tunou nepodstatnych bocnich Q.

  • dworkin

    Hra brickuje některé grafické karty, před spuštěním si zkontrolujte, jestli vám to nehrozí.

    Tohle bych potřeboval vědět od vás, redakce, a ne na to náhodně narazit jinde v diskusi.

    • Veskoslav

      Zatím je doležené pár příkladů a pouze u NVidie a u minulé generace. Navíc to už opravily ovladače.

      • dworkin

        I tohle jsme se měli dozvědět od redakce, jako update.

  • spoock

    Po 87minutách čekání se místo hry objevila chyba a celé to spadlo. Skvělá práce.

  • hm 40 min cekani, pak chvile hrani, zabugovane plneni Q v parte, pad serveru a nutnost restart hry...150 min cekani...super

  • Ravenor

    Tak jsem to zkusil - musel jsem na toaletu, takže jsem prošvihl začátek v 17:00 hodin a začal se logovat v 17:06. To mě stálo čekačku ve výši 58 minut. Na druhou stranu pořád lepší čekat 58 minut na hru, než na tu toaletu, takže OK. Ještě taková vsuvka - mám 4090tku grafiku, takže minulou betu jsem měl za cca 120 minut hraní 67 spadnutí hry, takže jsem byl docela zvědav,  jak poběží hra teď, když vyšel oficiální patch od Nvidie právě kvůli dnešní betě. Teď teda zpět k čekačce...po 58 minutách jsem se dostal do hry a vytvořil si druida, protože jsem ho prostě plánoval jako prvního, pak mám v plánu rogunu, protože minule jsem ji v mezerách mezi padáním hry zkusil a zdála se skvělá.....no, po vytvoření druida a jehoi pojmenování mi hra spadla..................takže tak. Ale tak jsem vytrvalý člověk, hlava dutá jak bambus a kuráže mám na rozdávání, do toho jsem neústupný mezek až to někdy není dobré, tak jsem to zkusil znova. Tentokrát čekačka 111 minut.......jakože ********!!!!!! No co, po troše rozdýchávání a klení až na půdu jsem si k tomu pustil film, takže proč ne. No a máme tady rozuzlení po dlouhých 111 minutách se mě hra pokusila několikrát pustit dovnitř, což se evidentně nepovedlo a oznámila mi kód 300008 - příliš dlouho jsem se nenalogoval do hry, tak mě to vykoplo.......nejhorší na tom je, že vlastně ani nevím, jestli mi hra poběží, nebo ne, jestli ten zasr*nej patch na tu 4090tku grafiku bude fungovat, nebo ne. Jsou to vym*danci a nic víc. Druid v D2R to jistí😬

    • Kompost

      4090, bez jedineho dropu kvoli grafike. cakacka prvy den bola ocakavatelna koli zatazovemu testu - stazovat/nadavat za to je scestne. dopredu to oznamili o co v tejto bete kraca. vcera som sa prihlasoval do troch minut. z fronty som nevypadol ani raz, asi dvakrat ma vyhodil server mid-game. hitol som lvl. 25 a vypol to do plneho releasu. takze ako kto, ale patchom na 4090 to nebude...

  • Horst_Fuchs

    Tak já jsem skoro hodinu čekal v pořadí, no a potom mi to jen vyhodilo chybovou hlášku. něco ve stylu. "Your attempt to login timed out and failed. Please, try again." A samo se to vyplo. :-/


  • Horst_Fuchs

    Druhý pokus dopadl jen o trochu lépe, 30 minut čekačka a když jsem konečně vytvořil druida podle mých představ tak hra spadla hned po intru před jeskyní. 


  • Stephano

    Dnes jsem dodělal vedlejší questy z minulého týdne. Hrál jsem zhruba 4 hodiny s jedním čekáním kolem 50 minut. Na veterána jsem sesbíral kvalitní set a dobře doplnil statistiky o rezistence. Ani jedna smrt. Prozkoumán každý kout. Oceňuji, že hra Vás nutí v dobrém slova smyslu ji zkoumat celou díky bonusům při očarování zbroje. Navíc sbíraní zlata je tady mnohem důležitější, než kdy jindy, protože vylepšování a sockety jsou docela drahé. 

    Jelikož jsem dvojku dohrál za Necromancera, asi to bude buď druid nebo čarodějka. Je fajn, že jsem si ověřil, že i kontaktní postava to dává v pohodě. Aura a posílení zdraví plus HP za killy se vyplatili. Žádný lag a nenarazil jsem na hráče, který by mi to kazil. Spokojenost. Těším se na druhý červen. A opět si první akt projdu celý.


  • swens
    • The Open Beta begins March 24 at 9 a.m. PDT and concludes March 27 at 12 p.m. PDT.

    To znamena, ze beta bude do Pondelka 20:00 CET. Hodinu mate spravne, ale den nie. Upravte si v clanku, prosim. You are welcome :-)

    • cms.jakub-malcharek

      Díky, opraveno. Actually u nás do 21.00, protože se navíc posouvá čas.

      • swens

        Ano, daylight saving je len v EU, nie US. Good catch!

        • V US je taky, jen ho zapínají v jinou dobu (o dva týdny dřív).

  • Vypadá to pěkně, ale ten jejich online systém se mi nějak nelíbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit