Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mr.clayman

Zdá se, že jsem si vybral štěstí za všechny zde v diskusi. I se svým počítačem-dědečkem z r. 2016 jsem to hrál asi 3 hodiny, než lehl server a mně se už nepodařilo navázat další spojení, tak teď čekám znovu a brzy bych měl být zase in.

Každopádně jsem rád, že je to duchem pořád to "starý dobrý" Diablo, i když na ty pomalejší souboje jsem si chvilku zvykal. Zkouším svoji oblíbenou sorcku a spokojenost zatím. 😎

• ale jo čekal jsem to horší .. nejsem fanda těch sbírání altarů atd (zvlášť  každou sezonu od znova) ani mmo "open worldu" ale  audiovizuál very nice , itemizace trochu lepší diablo 3.  Dungeony jsou trochu repetitivní ale třeba se to v lategamu zlepši nějakýma modifierama. Těžko hodnotit lategame když k ní není přístup .Je to dost podobný diablu 3 tbh jestli nemáte rádi asi bych to nehrál 

• Veskoslav

Fakt to není podobné Diablu III. Naopak je to dost k Diablu II...A kdo hrál Diablo II i III, tak ten rozdíl uvidí. 

• Combat je určitě víc podobný diablu 3 než 2 například cooldowny na skillech vůbec v d2 nebyli,každá classa neměla vlastní resource a nebyl limit 6 skillů ... musím dodat že ten "world scaling" je otřesný 

• No jsem zvedavy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit