Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • určitě se tak aspoň tvářili, když se v přihlašovacím formuláři do SS dostali k

22. Cítím se být

a) komunistou
    b) nacistou
    c) demokratem
    d) nevím
  • Ano protože všichni němečtí vojáci byli nacisté. Takovýhle názor už není ani vtipný.
  • jamar28
    A proč by ne? Střílíš tam nácky, já bych si taky užil Mašín Brothers: The Game, kde bych kosil český komunisty a zdrhal na západ. *14*
  • Já zase nikdy nepochopil jak můžou hrát Call of Duty hry Němci. Vždyť to musí být strašné, střílet do svých předků.
  • to zas bude......................předpokládám, že odbojář "Gabčík" s "Kubišem" budou černý jak boty a budou mluvit ruskou angličtinou. Co myslíte, jak dopadne exilová vláda v Londýně? budou to v novém CoD černoši nebo rusové? :-D nebo udělají z protektorátu rovnou třetí říši? :-D blbý jsou na to dost......
  • Jack1947
    Preorder collectors edition ti nic neříká ? zvažoval jsem ale za 2399 nějakou plechovou krabici s mapou a kulkou nebo co to je teda nic moc.
  • Jack1947
    Á zase další masírka před vydáním pomocí DLC československo zní zajímavě ale nebude to moc autentické a navíc za prachy fůůů *12*
  • Jn, nějakou minimisi, atentát na Himmlera. Upřímně tohle CoD ve mně vzbudilo největší zájem od dob MW nebo CoD4, tak doufám, že ten SP bude stát na to. Na MP jim sere pes, to nemá význam.
  • XorxoxTalarius
    Jakoze v nejakym Japonskym filmu hraje japonce beloch? A ten beloch je potom soucasti treba Japonske Cisarske Armady? Nebo bojuje v odboji proti Americanum kteri obsazuji Japonsko? Nebo v Cinskem pripade se tam narodil a stal se pak soucasti Cinske Lidove Armady bojujici proti Japoncum? A nepotkal tam toho druhyho belocha? Jakoze zaverecna scena kdy bojuje Cinska Lidova Armada proti Japonske Cisarske Armade a na kopci mrtvol spolu bojuji dva belosi?
  • spíš tu na čínský a japonský velkofilmy nikdo nekouká, já třeba ani nevěděl, že v nich hrajou běloši *8*
  • ale belosi v cinskych/japonskych velkofilmech vam.nevadi...
  • já vim, v TV bězěl i seriál, ale verze s Ice Cubem by se do COD hodila taky

https://www.csfd.cz/film/11500-tri-kralove/prehled/
  • https://cs.wikipedia.org/wiki/Tři_králové_(protinacistický_odboj)
  • Ice Cube?
  • budou, ale to je jedno, hlavně aby to bylo genderově vyváženy... *13*
  • wenceslaus
    Pravda. Celé studio má trávit dny po vydání sezením u SteamSpy a pozorovat počty prodaných kopií. Dokud to není přes milion, nikdo nesmí pracovat!
  • JamesFaith
    Tohle je snad datadisk?

A jinak i datadisky se v obecné rovině řeší i během vytváření hry, jen menší studia si na nich nemůžou dovolit začít pracovat moc brzy, zatímco ta velká můžou práce rozjet už dřív s tím, že to v ranné fázi utnou, jak se stalo třeba u ME: Andromedy.
  • Pokud by to byl příběhový single, tak super. Mapky do MP (ještě za prachy) mě moc nevzrušujou.
  • Černoši v USA chodí do kostela velice často. Takže černoši vcházející do československého kostela, taktéž nemohou být nápadní. *15*
  • Single COD WW2 bude určo supr a top. Ale jestli udělaj z československých parašutistů černochy, co se snaží zlikvidovat Heindricha hispánského typu, tak to bude trošku přes čáru. *15* *15* ...Ale věřím tomu, že spousta mladých černošek vždycky chtěla být mladou německou nacistkou v uniformě. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit