Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nebudou ti černošští odbojáři trochu nápadní?
  • Jsem rad ze jsem videl i gameplay. Kdyz jsem videl ty cutscenovy trailery tak jsem si rikal ze bych si to mozna i poridil :D
  • cemu se divit? v dnesni dobe je rozsekani cely hry na mensi casti, davkovanych v pravidelnych intervalech ve forme DLC normalni. zajisti si tim, ze se o ty hre bude porad prubezne mluvit a kdyz se o necem mluvi, ma to reklamu a je to v podvedomi hracu. o cem clovek necte/nevi si nekoupi. takze diky DLCckam mame tu hru propagovanou na game webech po cely rok a vice.
  • Datadisky se řeší z pravidla až potom co se vydá hra a dobře se prodává. Cokoliv jiného je jen snaha dávkovat obsah a nechat si extra zaplatit něco co už mohlo být v základu.
  • JamesFaith
    Ano, je opravdu šokující, že si někdo dokáže rozvrhnout a naplánovat práci na víc jak týden dopředu.
  • janchor
    Tři králové, to by bylo!
  • Takže to ještě nevyšlo a už bude DLC. To se divím, že se ještě najde ochotný zákazník, který je v tom podporuje.
  • XorxoxTalarius
    No mam pocit ze kdyz mi hra nabidne hrat za cerneho Polaka nebo Cecha ktery v odboji bojuje proti cernym nacistum, tak mne tim k nakupu rozhodne nepresvedci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit