Přejít na výpis diskuzí
Do Elite Dangerous se brzy vrátí největší hrozba z původní hry – Thargoidi
15.9.2017 | Patrik Hajda
69 příspěvků
-
Trvalé připojení k netu používá spousta her z různých důvodů např. copy protection.
Neustále si pleteš pojmy singleplayer, multiplayer, online a offline. Použiju tvoji rétoriku: nastuduj si to prosím.
To, že vyvracím tvoje z prstu vycucané, promiň ze zaručeně pravdivého Redditu opsané, žvásty ještě neznamená, že jsem fanboy. Všichni kromě tebe tu napsali relevantní názory, ta hra určitě není bezchybná a určitě nesedne z různých důvodů každému. Jen ty tu meleš nesmysly, jak obsahově, tak gramaticky. Viz. tvůj příspěvek o nehratelnosti na klávesnici zkombinovaný, úplně nesmyslně, s odkazem na pvp/pve.
BTW: Pořád čekám odpověď na svoji jednoznačně položenou otázku, hrála jsi to? ANO, nebo NE? -
Fanboy alert incoming hádat se fanboyem nemá cenu :D on má vždy pravdu tak si hraj ten "SinglePlayer" užij si ho, když za par let vypnou servery :D
-
No mans sky je ořezanej minecraft s nejarkádovitějším ovládáním lodi, jak je to jen možný. Jabka a hrušky.
-
Diablo 3. Slovy tři. Trojka.
Ale ono když řešíš takovýhle p*čoviny u hry, jejíž description na steamu začíná "Elite Dangerous is the definitive massively multiplayer space epic", tak nevím, proč jsem čekal že vyplodíš něco smysluplnýho. -
"Pokud se připojujes na server ovlivnuješ tam svět i pro jiny lidi i když je nevidiš je to pořad online ne singleplayer"
Sean Murray by z tebe měl radost -
Slyšela jsem tahle hra je nehratelná na klávesnice a myší půjde hrát pvp/pve ???
-
Takže potřebuješ na "SinglePlayer" Internet pokud ho nemaš nebo máš spatný a pokud někumu padne net tak si to ani nezahraje protože je to "SinglePlayer" na to potřebuješ internet a servery jinak by to nebil "SinglePlayer" že je to tak :D hahaha You are funny :D haha
nejlepší "SinglePlayer" na světe :d
BTW Diablo II ma offline mode -
Njn takže potře buješ na "SinglePlayer" Internet pokud ho nemaš nebo máš spatný a pokud někumu padne net tak si to ani nezahraje protože je to "SinglePlayer" na to potřebuješ internet a servery jinak byto nebil "SinglePlayer" že je to tak :D
-
Je to super hra pokud vypnou servery už si to nikdy životě nezahrají ani singleplayer :-d good game !!
to si radši koupim nějaký MMO než nějaký "SinglePlayer" v Elite dangerous :-d -
Pokud je připojovaní hry na server tak to je super singleplayer vyhráli jste fanboyove nehte si tuhle nudnou gridovacku pro sebe :D
Pokud se připojujes na server ovlivnuješ tam svět i pro jiny lidi i když je nevidiš je to pořad online ne singleplayer
fanboyove ted mužete řvat jak chcete :d -
Nežiju v Ceský republice takže nemusim se učit :-* nic :-*
-
takže Diablo 3 singleplayer taky nemá?
Je důvod, proč se to, čeho se tady ti dezinformovaný, nebo pomaleji chápavý jedinci dožadují, jmenuje singleplayer a ne offlineplayer. -
Sarkasmus, super. Možná, když už používáš internet, bys sis mohl taky vygooglovat, co znamená ironie, protože jakmile na něj vlezeš, tak přesně taková svoboda se tě týká, ať už se ti to líbí nebo ne.
-
Nějak nechápu souvislost tvého příspěvku.
-
Svoboda je pro me kdyz jsem fizlovanej a sledovanej ale nevim o tom. *3*
-
Singleplayer je pro mě jakákoliv hra, kde mě neotravujou, nemůžou potkat a ani já nemohu potkat ostatní hráče. Klidně si dál plácej nesmysly o něčem co neznáš. My ostatní si hry budeme v klidu užívat dál.
-
No ve hře je docela dost činností. Mimo obchodování, bounty huntingu, těžení a těhlech činností je tam docela propracovaný systém frakcí a v rámci horizon i zábavný hledání surovin pro inženýry na planetách. Generovaný mise jsou standartní pro vesmirný simulátory, ale vzhledem k zábavnému letovému modelu a super grafice mě bavili docela dlouho. Když se člověk učastní community goalů a celkově třeba začne spolupracovat s lidma a učastnit se různých výprav, tak to dokáže nabídnout užasný zážitky. Elite má pro mě obrovskou sílu i v tom, že je jeho vesmír generovaný na realných základech naší galaxie. Pokud člověka baví vesmír, tak je prostě zajimavé navštívit třeba nejbližší neutronovou hvěždu, mlhovinu nebo spoustu různých astronomicky zajímavých těles. Sice to nemá přímo nějakou řízenou kampaň a hodně záleží na hráči. Jaký si to udělá takový to má, ale pro fanoušky scifi a vesmíru je to prostě nejlepší varianta v současnoti. Navíc to neustále rozšiřují a přidávají do hry nový obsah. Doporučuju vlastnit joystick pro lepší zážitek.
-
"...je to na redditu, takze je to pravda..." :DDD
-
Ano, technicky máš pravdu, čistý singleplayer to není. Ale z hlediska interakce s živým hráčem to single je. Se skutečnou osobou se v režimu sólo nepotkáš. To, že okolní vesmír určitým způsobem ovlivňují jiní hráči je irelevantní. Z tvého pohledu je nerozlišitelné, právě díky chybějící interakci, jestli to je zásah hráče, nebo enginu.
Nutnost stálého připojení na net? To má dnes kdejaká hra, s tím jestli je single, nebo ne to nesouvisí. Takže prázdný argument.
Další informace opět směs polopravd.
Ve hře nejsou planety? Trošku vytržené z kontextu. Nejsou tam vůbec, nebo na nich nelze přistát? V základní hře se na nich nedalo přistát, doplněno v DLC. Atd., atd..
Takže shrnuto, někdo kdo by si tu chtěl zjistit nějaké základní informace o hře, by tu od tebe dostal poměrně dost zkreslený obrázek.
Pěkně tu hru shrnul "jump" tady někde v diskuzi. Jeho příspěvek má nějakou informační hodnotu. Tvůj se blíží nule.
Takže se ptám, hrála si to, nebo jen papouškuješ cizí názory a chystáš lidi za slovo? -
Nauč se pravopis.. Slíbyli?????