Přejít na výpis diskuzí
Do Elite Dangerous se brzy vrátí největší hrozba z původní hry – Thargoidi
15.9.2017 | Patrik Hajda
69 příspěvků
-
Zalezi co koho bavi, ja na zacatku hru hral fakt hodne a bavilo me obchodovat. Vzhledem k tomu ze tam jsou i frakce a muzes se ruzne účastnit pruzkumu, bitev a pomáhat vlastne ovlivňovat dany vesmir, tak je to dle mého super hra (mit vic casu, tak bych se k tomu hned vratil :).
Rozhodne to není tolik o konkretnim pribehu, kterého by jsi byl účasten ale formou komunity a vlastne všech v okoli jsi schopen ovlivňovat urcite casti onoho světa a to je na tom to hezke. Proste sandbox, ale nedava ti do rukou něco jako super hrdinu, bez kterého se svet neobejde, ale rekneme ze jsi proste někdo z mnoha, který svou aktivitou muze ovlivňovat okoli. -
Nedoporučuju kupovat nekompletní hru to i freelancer je 100% krát lepší tam aspoň jsou planety, měsíce, minové pole atd...
Chybí tam 80% co by měl byt ve hře a co tam chybí dodávají v DLC aby sté hry vydřeli co nejvíc peněz. -
a to má ta hra i nějakou kampaň, nebo se tam jen tak lítá
-
Ja si to uzivam na Oculusu a je paradni zazitek si jednou za cas odletet par obchodnich cest nebo si zabojovat, ale bez nej me to zaclo nudit cca po 100 hodinach. Ja uz psali ostatni, nejaka pribehova kampan by tomu vubec neskodila.
-
není to špatný..zabavý tak na 100 - 150 hodin což je můj případ...ale doporučuji přikoupit horizon...záleží co se ti líbí, mě se nejvíc líbilo pašování a bylo to i poměrně výdělečné :) hru mám dva roky a kousek v podstatě jak vyšla a za tu dobu se dost vylepšila....ja na ni dlouho nešáhl až pak po koupi horizons to jsem nahral cca 70 hodin
-
Neni, je to nuda, s Freelancerem se to neda srovnavat. Mam nahrano asi padesat hodin, nedavno jsem si to zapnul, uvazoval jsem totiz o koupi Horizons, ale po kratkem znovusetkani jsem napad zavrhl. Dokud ve hre nebude hra, nema to pro mne smysl. Pocitove a technicky je to vsak zpracovane moc pekne, obsah vsak chybi, bohuzel
-
Ze by duvod se k te nesmirne vesmirne nude vratit?
-
Prosim vas, je v te hre co delat ? Krome letani v prazdnem vesmiru? Uvazuji o koupi, nez vyjde StarCitizen. Mam rad Scifi, Freelancer apodobne. Nebo pokud existuje lepsi varianta? X3 me veru moc nechytlo.
-
jj, pamatuju, zx spectrum 48kB, magnetofonova paska, ELITE, vektorova grafika, bozi *4*