Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podle toho obrazku by ji ta stehna mohla zavidet i Sablikova
    • Tj tam musi bejt cockpit.
  • S Dotou to nesrovnávejte, podle mě je to zatím dobrá hra je na odreagovávání a nemáte tam takové rage jako v Dotě, když na vás banda Rusáků mluví azbukou. Tím neříkám, že Dota je špatná hra, ale prostě rozhodně to není hra na uklidnění. To naopak HoS je, takže já bych 100% tuhle hru doporučil.
  • Lidi co už v betě jste - víte o nějaké české komunitě kolém této hry kromě té wowfan? Ideálně i s webem či fórem? Protože jak jsem se díval, na foru wowfanu je tam v sekci Heroes of the storm příspěvků tolik, že by to spočítal tříprstý bandita na jedné ruce :D Jasně, že klíče ještě nemá každý, ale i tak bych čekal trochu větší zájem a ruch kolem toho i ze strany čr a sr hráčů.
    • S angličtinou problém nemám, takže chodím i na oficial forum, ale bylo by fajn pokecat o různých věcech kolem hry či si najít tým apod s lidma od nás či SR.
  • Pozvanie do bety som dostal v piatok. Tak teraz práve inštalujem. Uvidíme aké to vlastne je. Ja som skôr for fun a casual hráč na hry takéhoto typu. Snáď to splní moje očakávania.
    • To si myslím, že splní. Ve výsledku netřeba znát nějaký buildy a podobný věci, jako z ostatních MOBA, ale prostě hrát a bavit se a hlavně spolupracovat :)
  • Klíč jsem dostal nedávno a zatím se skvěle bavím. Nechápu tu histerii kolem postupného odemykání talentů. Mě se to naopak líbí, protože je potom to levelování účtu a postav zábavnější, když člověk má co získávat, odemykat. Proto jsem i rád, že se zvedne maximální uroven postav z 10 na 20. Jasně, půjde to pomalu, ale pořád lepší než nic. Takhle po dosažení desátého levelu s tou postavou už nebylo co dělat.
    Gameplay je samozřejmě důležitý, ale třeba pro mě je stejně duležité i to okolo. Nějaká motivace, odměny, postup výše apod. A zatím to jde dobrým směrem.
    • wenceslaus
      "...postavou už nebylo co dělat..."

Ehm... třeba hrát? Život není jen o grindu.
      • jenze to je prave ten problem u HotS, ze postupem casu to zas takova zabava neni a tam kde diky zjednodusenym mechanikam chybi prostor pro rozvoj hrace, to musi nahradit rpg rozvoj postavy...
        • wenceslaus
          Já furt nevím. Design Blizzardu nesnáším, přílišné zjednodušení mi taky občas vadí... ale obecně vnímám teamové expení, žádný last hit (deny) a skoro žádný jungle jako hodně pozitivní změnu.
          • Vojta_Ilavsky
            Jungle hraje velkou roli při pushování.
            • wenceslaus
              To jo... já chtěl říct, že to není jako Evolve.
            • Tady za tebe pushujou žoldáci, dělostřelectvo, sochy s laserovým zrakem a tak... :)
          • Asi jsme se špatně pochopili. Nemluvil jsem o grindu. Jasně, že samotné hraní je fajn a jak jsem psal, baví mě hodně. Ale proč skončit 10. levelem ? Proč nezpříjemnit a nezpestřit to hraní právě tím, že levelů bude více, bude pořád co sledovat, co získávat, na co se těšit atd. A nemyslím to jako grindování, ale jako prostě příjemný doplněk k tomu samotnému gameplayi.
  • Prsatý elfky/draeneiky jsou to, co se mi z téhle hry líbí nejvíc
    • draeneiky hmm...to je pěkny že se ti tam nejvíc líbí něco co tam není
      • Zajímáš někoho? *15*
        • Rozhodně víc lidí jak mentálně narušenej Majk *15* *15*
  • Vypadá to suprově a hlavně at pokračují v dělání dalších map. Je to o dost větší zábava než třeba v lolku .. prostě víc strategii co hrát v jaké mapě jiny typ talentů .. a prostě zabavnější no tak snad to udrží :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit