Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sallvator

Doufejme ze hra neuspeje a Ubisoftu se ujme npr. MS… dobrou hru Ubi neudelal tak 10 let takze drzet ho v tomto stavu pri zivote je jen trapení

• AC jsem kupoval při vydání, několik dílů i jako předobjednávky. Syndicate třeba mi nepřišlo vůbec tak špatný, jak se o něm mluvilo v diskusích. U Origins jsem zase nechápal adorování příběhu, který měl strašný scénář. Pak jsem s notnou skepsí koupil Odyssey, protože Ubi tvrdil, že AC vyjde jednou za 2-3 roky a nakonec po roce šup další díl. Ta 8-9 hodnocení jsem nechápal, v tý hře kompletně roz.rdali stealth i téměř vše ostatní, co fungovalo u Origins. Valhalla byla i zde na games velebená, zkusil jsem, když byla ve volném víkendu. Hrůza. Teď vyšlo na Steamu Mirage, tak jsem to koupil a zatím se mi to líbí, hlavně to pomrkávání k hráčům původních dílů. Na Shadows jsem zvědavý, ale asi už nikdy od Ubi nekoupím nic za plnou cenu.

• Derp_1337

Tak Valhalla byla velebená, protože v té době byla "cool" vikingská tématika. Takže se to svezlo na současném trendu. 

Navíc přišel Covid a lidi byli zavření doma, takže mnohem více lidí ocenilo hry. Takže hry chválili i lidi, co normálně moc nehrajou. To dohromady zapříčinilo úspěch Valhally. Ale ta hra jinak nebyla ničím moc vyjímečná. Prostě typická Ubisoftí ha podle šablony.

• Morraw

Nevím proč furt ten hate na Ubi a přání ať skončí. AC série defacto definovala moderní open-world a dodnes jsou ty hry dobré a snaží se je v rámci série inovovat.

Dali nám Far Cry, Watch Dogs a zkoušeli i nové věci jako For Honor. Za mě by tu ta firma chyběla.

Jinak Yasuke v pohodě. Momentálně skřipám zubama nad černou Angrbodou v  GoW.

• Saramane

Na tebe je poplatný anglický pojem "bootlicker".

• Veskoslav

Ano, AC série se inovuje až přijde neskutečný průšvih. To jasně dokazuje Syndicate a jak musel Ubisoft změnit šablonu, protože měl naprosto tragické prodeje.

WD? Vážně? Někdo fakt zapomíná, jak první díl dopadl. A jak vlastně i ty ostatní. Ve slevě za 5,99 a nikdo si na to už ani nevzpomene.

For Honor? Ano, tam se snažili. Ale to vyšlo před 8 lety. Far Cry? Hrál si třeba poslední díl? 

Když už firma udělá kvalitní hru viz poslední Prince, tak to buď zabijou tím, že spousta lidí nepřijme jeho dost podivný vzhled a ukončí to tak tragickým marketingem, že horší je snad už jenom jejich kecy o první AAAA hře...

• Morraw

Syndicate jsem dohrával an sílu, ale co-op v Unity nebo MP v AC2/Brotherhood jsou legendární. 

Watch Dogs v době kdy kralovalo GTAV byla inovativní městská akce a stejně tak parádní mulťak. Legion je třeba bída, to jsem ještě ani nedohrál.

FC jsem dohrál hned jak vyšlo a bavilo mě hodně díky tomu jak bylo podobné FC3, jen bylo moc jednoduché.

Ty kecy a co zkouší jako NFT neřeším, ale to co dostanu jako hráč na stůl. Za AC serii jsem rád. Nic takového neexistuje

• Derp_1337

No myslím, že jsi kápnul na problém Ubisoftu. Unity a AC2 (a Brotherhood) byly možná legendární. Ale ty hry vyšly před 10 až 15 lety. 

Od té doby Ubisoft vydává pořád stejné hry dle nějaké šablony. Sice tvrdíš, že se "v rámci série snaží inovovat" , ale těch změn je strašně málo. 

A ve spoustě případů ty změny byly spíš na škodu než k užitku. Třeba jak v Oddyssey pokazili systém plížení, který skvěle fungoval v Origins.

• Morraw

Já mám rád open world hry, ten core gameplay. Velký svět, spousta aktivit. Takové jsou všechny tyhle hry a Ubi má největší portfolio.

Jsem rád, že se vydali cestou velkého otevřeného světa. Tohle jim jde a ta šablona je dobrá a stejná pro všechny tyhle hry. Tsushima/Horizon/Shadow of Mordor atd.

Pro mě je AC ten historicky setting, tohle nikde jinde nezažiju a vždy se každý díl hraje trochu jinak. Pro mě to není, že assassini a plížení. Ty hry se vyvíjejí. Jen u Valhally se mi už pak přejedl ten dodatečný obsah.

Edit. Nicméně věřím, že to chce pomalu další reset jako v případě Origins. Ale ten přijde nejdříve po Shadows.

• Veskoslav

A i to, že první měsíc vydání bylo Unity nehratelné si nějak zapomněl zmínit. 

WD fakt nebyla inovativní akce:) Z celého konceptu hackování atd. zbylo jenom torzo. 

• Morraw

Myslím, že nejen první měsíc 😀 což teď bych si to konečně mohl zahrát na plné detaily. Optimalizace nových her je obecně za poslední roky tristní.

Jako jo WD nebo Division vypadaly v realitě o něco jinak než v prvních hype trailerech a očekával jsem od těchto her více, ale v WD i Division jsem se vyblbnul a to mi stačí.

Jako nesnazim se tu obhajovat technickou stránku her a jiné praktiky, ale všechny hlavní hry od Ubi jsem dohrál a AC série je srdcovka u které nechci aby skončila

• Coz o to, ja si to koupim… tak za dva roky za 24.90€ ve vyprodeji. 

• Inquisitor

Vzhledem k tomu, že všichni svorně AC a Ubisoft nenávidí, tak to nikomu nevadí a hrát to stejně nikdo nebude:)

• Derp_1337

Tak nedá se říct, že by zrovna všichni nenáviděli Ubisoft. Ubisoft má svoji stálou hráčskou základnu, který koupí prakticky každý díl bez ohledu na kvalitu. Pár miliónů takových lidí se najde. A tihle lidé chrání Ubisoft od krachu. 

Jediné co se liší, jestli tihle lidé koupí hru hned při vydání (nebo jako předobjednávku) a nebo jestli počkají až to bude ve slevě.

• Žeby se někdo zalekl KCD a chce trochu míň konkurenční obodbí?

• Sallvator

Tezko, KDC bude mit urcite uspech u nas, mozna stredni evropa ale ve svetovem meriku nikoho nezajima a pro opravdove AAA studia a hry neni konkurenci uz vubec

• Snad umožňí hrát za japonského samuraje. Afro samuraj patří akorát tak do anime.

• unicz

Holt se bude modovat 🙂

• KIMCID

Afro samuraj existoval zjisti si to. 

• Derp_1337

"Yasuke: afro samuraj" existoval asi stejně tak jako "Abraham Lincoln: Lovec Upírů". 😉

Jako postava s tím jménem v historii skutečně existovala. Ale dělala úplně něco jiného než to, co se ukazuje v hrách či ve filmech.

• Veskoslav

Ne, neexistoval. On existoval jako historická postava, která ale nikdy nebyla jako Samurai. Ale byla to spíše pouťová atrakce na ukazování jako něco exotického....

• Nejspíš to nebyl samuraj (aspoň k tomu nejsou historické podklady), ale jen výše postavený sluha šlechtice (což vůbec nebyla špatná pozice). Samuraje z něj ale neudělal jen Ubisoft, ale před ním i sami Japonci v rámci historických fikcí.

• Corvus

LOL, ono to stále ještě neskončilo? Není tohle už tak trochu cringe? Jak je ve vaší generaci moderní psát a tvrdit (o všem)? Jak vás může bavit do zemdlení omílat pořád ta samá h*v*na?

A hlavně: Tak za něj NEHRAJ a hraj za Naoe. A ne, neumožní. V žádném AC jsi nehrál za svého assassina/tebou navrženého. Vidíš snad tuhle nekonečnou sérii prvně v životě?!

• ALHAZRED

Corvusi klídek...ja tie decká chápem, nie nikdy to neskončí...

Vo feudálnom japonsku bol jeden černoch a Ubisoft sa rozhodol, že keď chceš byť v AC samuraj, (prvý krát vôbec) musíš to hrať za neho...že by chceli osoviť konkrétnu cielovú komunitu ??

Asi ide o to, ako sa to naservíruje. V Mafii 3 mi to nesadlo, a neviem či by mi to sadlo v Shadows, ale ja som prešiel na VR hry, takže to asi nikdy nezistím, a môžu si to odkladať, do kedy chcú...

Mimochodom, nie je výraz černoch už zakázaný (aby som bol trendy) ?? Divná doba...😬

• ALHAZRED

Ale, nalejme si čistého vína...ty si na tú hru taký nadržaný, že by si to kludne hral aj za eskimácku babičku, len aby ludia nepindali, aby to už koneče vyšlo...😉

• Uklidni se..🙂 Ja sice chapu,ze pro takoveho nolifera,pro ktereho jsou pocitacove hry stredobodem vesmiru,funguji podobne prispevky jako rudy hadr na byka,ale mohl bys aspon zustat slusny..🙂

• hej..jak sa opvazuje mat hranie ako hlavny konicek a komentovat to na hernom webe

skor ma zaujima co tu hladas ty, ty nadclovek s realnym zivotom

• medveddd

Haha, myslíš že fakt HRAJE HRY? Tak to je mega nolifer a trapák. Nechápu co tady na našem rybářském serveru vůbec dělá.

• JamesFaith

A nejlepší je, jak se ti kritici zapřísahají respektem k japonské kultuře, když sami Japonci mají několik vlastních děl, kde z něj jasného samuraje udělali taky.  

• It's afraid

• Veskoslav

Ta hra bude mit problém prodat i milion kopií. Když si člověk zabije hned na začátku primární trh, kde to mohlo mit brutální úspěch a pak ten zbytek "potěší" výběrem hratelných postav:) Prostě umění. 

• podobne blitky citam kazdym dielom...a svete div sa kazdy sa predava lepsie...a ja stale marne cakam az mi niekto ukaze tych original obycajnych japoncov ktorym to tak strasne vadi

• uher

Mega dají jak nic. S tím problém mít 100% nebudou, AC je i přes neustálé mrzačení pořád moc silná značka. 

Velká otázka je spíš rozpočet. Každným dalším dnem jim to dál roste a bylo by pak hezký vidět výslednou částku. Navíc budou muset znova rozjet marketing, což jsou další šupy.

No bude to zajímavý.

• Veskoslav

Myslíš jako se to stejné tvrdilo o jejich SW hře a pak stěží prodali ten milion v tom prvním týdnu prodejů, kdy je to stěžejní?

• Derp_1337

Bohužel série AC má svoje skalní hráče, kteří koupí každý nový díl bez ohledu na kvalitu. Pár miliónů takových hráčů se fakt najde. 

Můžeme debatovat nad tím, jak jsou díly AC čím dál tím horší, ale ti lidé to vždycky koupí. A pak se budou ještě chlubit, jak "zase" pročistili tu open world mapu na 100%.

Teď je jenom otázkou, jestli těch pár miliónů prodaných kopií jim bude stačit k tomu, aby zaplatili předražený vývoj, marketing a ještě něco na tom vydělali...

• uher

To s tím nemá nic společnýho. Ale klidně v týhle debatě můžeme pokračovat po launchi.

• Kyjak

Paráda, Vávra bude mít radost, KCDéčka se prodá o milion víc :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit