Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no hlavne jeste by si musel koupit nejakou hru od blizzardu *3*
  • nuz, ak by mal nainstalovany (beta) Battle.net desktop app. (rozhranie na pustanie Blizz, hier) uz by si mal kluc, dostali ho vsetci.
  • poradne hry od blivajzu se uz asi nedočkame
  • asi neumel prohravat a ty zas neumis vyhrat bez toho abys protivnika nezesmesnil a pak se tim nepochlubil na foru *3*
  • SnakePlisken
    Říkali v prosinci, ale vtipkovali, že jak se znají, může to být i leden. :D Prostě takové to Blizzard SOON(tm). :D
  • SnakePlisken
    OT: Kde máš mínuska? Tvůj fanklub zaspal? :D
  • Já bych ten dotazník i rád vyplnil, ale i přesto, že jsem v Betě skoro od jejího začátku, dotazník jsem nedostal :(
  • Card Hunter
  • ales.smutny
    Většinou si při osobní komunikaci nedovolí druhého urážet, případně se nezaseknou na jednom spammovaném výrazu. Určité rozdíly tu přeci jen pořád jsou.
  • Vis kolik deti mi vyhrozovalo ze mi hodny pan GM da ban? Nejsi prvni ani posledni. Skoda ze se to nikdy nevyplnilo. *15*
  • To neni pravda. Já žádnou hru od Blizzardu zakoupenou nemám a klíč mi v pohodě přišel.
  • no tak vzhledem k tomu ze key prijde jen tomu kdo ma koupenou nejkou jinou hru od Blizzardu tak ja bych nespal kdyby mi hrozilo, ze my kvuli "vydelany" petistovce blkonou celej acount se starcraftem wowkem, diablem... ale mozna na tebe budou hodny a ucet nebloknou jen ti proste, uz nikdy na tvou IPadresu zadnej betakey neposlou *3* *15*
  • a kdyz se hrajou papirovy karticky taky se u toho mlci nebo pro komunikaci pouzivaji jen 4 hesla? *13*
  • jaké a? kolega říkal že magicy nejsou jediná karetní hra na světě, já oponuji tím že byla jedna z prvních a ostatní od ní opisují, Hearstone nevyjímaje

zcela postavená na Warcraftech? to jako že si tam stavíš základnu, těžíš zlato a dřevo a trénuješ si rytíře kterýma pak běháš po mapě a kosíš Orky? to jsme asi hráli každý něco jiného
  • No a?Spousty her zas vychází z principů Diabla nebo WoW.Navíc tato hra je zcela postavená na Warcraftech a s Magicama to má společné jen že jsou to karetní hry.
  • Spades
    OK, já jen, že na games je v módě hatovat Blizz za to, že se inspiruje dobrými nápady.
  • Asharak
    "I will crush you (both)!"
  • však já nikde nepíšu, že je na tom něco špatného ani si to nemyslím, jen se divím že to nikoho nenapadlo dřív *4*
  • Tak to mi neskutecne trha zily, dneska asi neusnu. *9*
  • Čím si porušil licenční ujednaní od Blizzardu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit