Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakože by v decembri mala byť open beta, ale nie je to 100% isté. Šak jak som písal - Blizzard. Keď si nebudú 100% istý tak v decembri open betu nespustia.
  • Spades
    A co je na tom špatného? Magic mě nebaví, tohle ano... IMHO je to snad dobře ne?
  • Veskoslav
    Tak GG to bylo, protože jsem věděl, že mu stihnu zničit základnu dříve než on mě:) To, že to špatně pochopil, to je věc druhá.
  • to je ten nejstarší trik, napsat GG jako že se vzdáváš a přitom zaútočit, na druhou stranu je to tak trochu virtuální ekvivalent kopance do koulí člověku co se k tobě otočil zády potom co jste si potřásli rukou *4*
  • Veskoslav
    Co takhle si přečíst, co se napsalo a řeklo na Blizzconu;)
  • Chcel by som vyskúšať. Dúfam, že v decembri/prosinec bude spustená open beta *5* Hmm aj keď je to Blizzard *7*
  • Právě systém hesel všichni a chválí a je jen dobře, že ve hře chat nezakomponovali. Skončilo by to akorát jako LoLko. *7*
  • Myslis kid nooby co nadavaj do trollu kazdymu s kym nesouhlasi? *15*
  • Veskoslav
    Sice nezboří, ale labilních lidí, co tě virtuálně umlátí jenom za to, že napíšeš GG a druhou armádou mu smeteš základnu, mi jako sranda moc nepřijde. A kid noob je to nejmenší.
  • napady v dotazniku znely dobre az na ty socialni funkce to jsem zamitnul doufam ze to udela vetsina a Blizzard udela vsechny ty ostatni veci a na socialni sragory se vykvakne jinak ten chat tam hoodne chyby ve sc2 taky je a svet se nezboril!
  • jasne troling musi byt! *15* aspon nekdo to tady nebere vazne! *1*
  • Veskoslav
    Je to pro Android a iOS. Navíc polovina telefonů je pomalu větších jak tablet. Tudíž bude záležet, jak to bude udělané.
  • Upřímně, jediný co mne na tyhle hře zajímalo bylo to, ze jsem mohl prodat klíč do bety za 500.
  • Ale nottaaaaak .. *1* *1* .. To myslím nebylo nutný .. *2*
  • S nulkama nehraju ! *2*
  • ne, ale 90% procent všech kartičkových her co přišly po nich ten princip více či méně vykrádají, protože je skoro dokonalý a nic moc lepšího v téhle oblasti stejně nejde vymyslet :)
  • protože magic je jediná karetní hra na světě :-P
  • Super gameka .. Kdyby jste si někdo chtěl zahrát, hoďte mi pod to komentář s vaším ID a dáme si klidně duel .. :P .. *2*
  • mobilní verze se chystají. ale nejsem si jistý, jestli i na mobily nebo jen na tablety. pro android i ios
  • Pokud něco Blizzard umí, tak vykrást vše okolo, sbalit to do pěkného balíčku, dát na to mašličku a prodat to i haterovi. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit