Přejít na výpis diskuzí
Do karetního Hearthstone se asi chystá kooperativní mód
26.11.2013 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
no replay je hodně důležitý. podívat se znovu na svou hru a analyzovat ji je velmi prospěšné. nejenom sám za sebe, ale mohli by do toho zasáhnout i "experti", jako třeba day9 v sc. zpřeházet karty se taky hodí, člověk má větší přehled, co má v ruce. zas tak bych tyto fíčury nepodceňoval, hlavně teda replay.
-
Mám to, hraju to a je to epicke... Jsem na coop zvedavi
-
jsou to koumáci v tom Blizzardu, vezmou Magicy, zjednoduší je pro masy, přihodí pár drobků z W3 lore, dají jako free onlinovku a zázrak je na světě.. jednoduché a geniální *4*
-
-
Pokud něco Blizzard umí, tak vykrást vše okolo, sbalit to do pěkného balíčku, dát na to mašličku a prodat to i haterovi. *16*
-
-
protože magic je jediná karetní hra na světě :-P
-
-
ne, ale 90% procent všech kartičkových her co přišly po nich ten princip více či méně vykrádají, protože je skoro dokonalý a nic moc lepšího v téhle oblasti stejně nejde vymyslet :)
-
-
No a?Spousty her zas vychází z principů Diabla nebo WoW.Navíc tato hra je zcela postavená na Warcraftech a s Magicama to má společné jen že jsou to karetní hry.
-
A co je na tom špatného? Magic mě nebaví, tohle ano... IMHO je to snad dobře ne?
-
-
OK, já jen, že na games je v módě hatovat Blizz za to, že se inspiruje dobrými nápady.
-
však já nikde nepíšu, že je na tom něco špatného ani si to nemyslím, jen se divím že to nikoho nenapadlo dřív *4*
-
-
-
-
-
-
Polozim hodne hloupou otazku,je to jenom ciste na Pc nebo je to mobilni verze? Dekuji
-
-
mobilní verze se chystají. ale nejsem si jistý, jestli i na mobily nebo jen na tablety. pro android i ios
-
-
Je to pro Android a iOS. Navíc polovina telefonů je pomalu větších jak tablet. Tudíž bude záležet, jak to bude udělané.
-
-
-
Super gameka .. Kdyby jste si někdo chtěl zahrát, hoďte mi pod to komentář s vaším ID a dáme si klidně duel .. :P .. *2*
-
-
S nulkama nehraju ! *2*
-
-
Ale nottaaaaak .. *1* *1* .. To myslím nebylo nutný .. *2*
-
-
jasne troling musi byt! *15* aspon nekdo to tady nebere vazne! *1*
-
-
"I will crush you (both)!"
-
-
-
-
-
jaké a? kolega říkal že magicy nejsou jediná karetní hra na světě, já oponuji tím že byla jedna z prvních a ostatní od ní opisují, Hearstone nevyjímaje
zcela postavená na Warcraftech? to jako že si tam stavíš základnu, těžíš zlato a dřevo a trénuješ si rytíře kterýma pak běháš po mapě a kosíš Orky? to jsme asi hráli každý něco jiného -
Card Hunter
-
Já bych ten dotazník i rád vyplnil, ale i přesto, že jsem v Betě skoro od jejího začátku, dotazník jsem nedostal :(
-
Upřímně, jediný co mne na tyhle hře zajímalo bylo to, ze jsem mohl prodat klíč do bety za 500.
-
-
Čím si porušil licenční ujednaní od Blizzardu.
-
-
Tak to mi neskutecne trha zily, dneska asi neusnu. *9*
-
-
no tak vzhledem k tomu ze key prijde jen tomu kdo ma koupenou nejkou jinou hru od Blizzardu tak ja bych nespal kdyby mi hrozilo, ze my kvuli "vydelany" petistovce blkonou celej acount se starcraftem wowkem, diablem... ale mozna na tebe budou hodny a ucet nebloknou jen ti proste, uz nikdy na tvou IPadresu zadnej betakey neposlou *3* *15*
-
-
Vis kolik deti mi vyhrozovalo ze mi hodny pan GM da ban? Nejsi prvni ani posledni. Skoda ze se to nikdy nevyplnilo. *15*
-
To neni pravda. Já žádnou hru od Blizzardu zakoupenou nemám a klíč mi v pohodě přišel.
-
-
-
-
-
napady v dotazniku znely dobre az na ty socialni funkce to jsem zamitnul doufam ze to udela vetsina a Blizzard udela vsechny ty ostatni veci a na socialni sragory se vykvakne jinak ten chat tam hoodne chyby ve sc2 taky je a svet se nezboril!
-
-
Právě systém hesel všichni a chválí a je jen dobře, že ve hře chat nezakomponovali. Skončilo by to akorát jako LoLko. *7*
-
-
a kdyz se hrajou papirovy karticky taky se u toho mlci nebo pro komunikaci pouzivaji jen 4 hesla? *13*
-
-
Většinou si při osobní komunikaci nedovolí druhého urážet, případně se nezaseknou na jednom spammovaném výrazu. Určité rozdíly tu přeci jen pořád jsou.
-
-
-
Sice nezboří, ale labilních lidí, co tě virtuálně umlátí jenom za to, že napíšeš GG a druhou armádou mu smeteš základnu, mi jako sranda moc nepřijde. A kid noob je to nejmenší.
-
-
asi neumel prohravat a ty zas neumis vyhrat bez toho abys protivnika nezesmesnil a pak se tim nepochlubil na foru *3*
-
OT: Kde máš mínuska? Tvůj fanklub zaspal? :D
-
to je ten nejstarší trik, napsat GG jako že se vzdáváš a přitom zaútočit, na druhou stranu je to tak trochu virtuální ekvivalent kopance do koulí člověku co se k tobě otočil zády potom co jste si potřásli rukou *4*
-
-
Tak GG to bylo, protože jsem věděl, že mu stihnu zničit základnu dříve než on mě:) To, že to špatně pochopil, to je věc druhá.
-
-
Myslis kid nooby co nadavaj do trollu kazdymu s kym nesouhlasi? *15*
-
-