Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po průserech s DLC Red Hooda a Harley Quinn ( oba mají cca 20min herní dobu) nekupuju. Je mě líto. A abych za seasson pass dával cennu nového AAA titulu tak to už vůbec ne.
  • Táhni na jih, tam patŕíš!!!!! Kdyby nebylo PC. Tak si tu hru ani nezahraješ ty ignorantskej blbečku :)
  • 2 roky jsou dlouhá doba, navíc hry jako Dishonored si to zaslouží.
  • Lukyz
    Proč si tolik lidí myslí, že mě to jako koncového zákazníka, který dostal nefunkční produkt má zajímat? Tenhle simultánní vývoj chápu třeba u Zaklínače, kde je dávali zdarma, ale když vydají nefunkční hru tak by měli zaměřit veškerou kapacitu na její opravu a vývoj DLC "určitě" nepotřebuje žádný testování, QA atd. teda aspoň PC verze se bez toho obešla *7*
  • Takze vlastne "kup si PC s mene funkcemi, nez ma regulerni PC"? Hmmmm.... Ne, dekuji. Mimochodem, doufam, ze tenhle prispevek pises na gamepadu, pokrytce. =D
  • Co to meleš, měl bys přestat hulit máslíčko *6* , těm "m***ám" od Valve a Blizzardu nesahá 75% her na konzolích ani po kotníky a nebýt multiplatformních vydání her tak je na současné konzole tak "pět a půl" hry (mám PC i PSko a PS exluzivky mám 4, všechny ostatní hry jsou i na PC a za mnohem příznivější ceny a častokrát samozřejmě i v češtině) . A nedej bože přirovnávat PSN nebo Xlive ke Steamu, to už je úplně jiná sféra. Tak si dej dalšího blunta a vrať se ke hraní "kinder" her, protože PC má na tebe evidentně příliš ovládacích prvků (desítka tlačítek na joypadu a on/off na konzoli ti asi zaměstnává dost).
  • Jack1947
    Jistě jen provokant, poslední reakce. *5* At máš nahoněno... nebo nemáš to je fuk. *3*
  • Internetovy hrdiny mam nejradsi! *3*
  • fallanga
    Byl by problém naučit se anglicky?
  • Byl by problém to napsat česky?
  • Jack1947
    Jj
  • Jack1947
    Česky ano... (píšu) jen ne pokaždé nejlépe jinak... (jo vlastně někdy i slovensky) nevím proč reaguju na šmoulíka odvedle ale budiž.
  • Vitekb
    Arkham Origins se tak stále ještě koupit nedá.
    Jen základní hra, samostatná DLC nebo všechna v Season Passu. A pro jistotu bez slev. Třeba teď, v letních výprodejích byla základní hra s pěknou 75 nebo dokonce 80% slevou (nejsem si jistý), ale Season Pass prodávali za plnou cenu 20 Euro. Navíc ještě ty DLC, které vydávali místo aby dělali na opravě hry, protože patche jim nepřinášeli narozdíl od DLC peníze.
    Takové společnosti má člověk dávat peníze? *11*
  • njn zacnu to hrat az to opravej... mam i xone, ale nechtel jsem to za tech cca.1500,- takze jsem vzal pc verzi za 600,- toz jsem zticha. :D
  • Ty nemluvis ani cesky,slovensky nebo madarsky! Tak drz chlebnik smudlo. *14*
  • Jack1947
    Hlavně když by na tebe mluvila česky vid, bobíí *14*
  • RedEagle
    Z osobnej skusenosti viem ze v com clovek vypada trochu nepatricne v tom sa citi najlepsie :)))
  • RedEagle
    :))
  • Přístup, který též začnu praktikovat, protože už tenkrát mě nasralo, když vyšlo třeba Dishonored, který jsem koupil za plnou pálku a dva roky na to vyjde kompletní edice se všemi DLC za stejnou cenu. Jsem si mohl jít plesknout.
  • TheGGG
    pc pakáž podporuje zásadně jen p2w omalovánky a mr*ky od valve a pissardu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit