Přejít na výpis diskuzí
Do oblečku Batgirl se v Batman: Arkham Knight můžete nasoukat v polovině června
3.7.2015 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Mimochodem nepodporuju konzolový plebs, ale ani konzolové hry, jestli takovýhle arkadový hnus nejaky PC hráč podporuje tak to je jeho problém.
-
Proč je tolik volu jako ty co si myslí že za tohle je zodpovědný jeden tým a nemůže to jet zároveň? Nejen to, dokonce ten tým co dělá na DLC pravděpodobně ví absolutní prd o optimalizaci a portu na PC.
-
Já Batmany vždycky kupoval až jako GOTY a nic mi neuteklo :).
-
Června? pčíštího roku to by bylio super páč... v tu dobu snad bude už vyladěná pc verze. *3*
-
Většina lidi hraje bez problému, ti tři majitelé PC nikoho nezajímaj
-
Hale já taky ne, já si to spíš pamatuji z Arkham city, protože tam to měla Barbara(Oracle) napsané v tom životopisu.
-
Přestože jsem si předchozí Arkhamy hodně užil, tak tady čekám na velkou slevu a až budou vydané vvšechny DLC v jednou paklu. Víc peněz si za to prostě nezaslouží.
-
aha dik,jase zase moc v DC neviznam,ja sem odanej Marvel a hlavne SpiderMan *3*
-
Jak vůbec můžeš chtít po vydavateli aby dodělal a opravil vlastní hru? To je ale drzost *4*
-
nebrec a kup si xbox :D *3*
-
Ano je.Nepotřebuje protože to bude před arkham asylum
-
To jako, že Batmana můžu nasoukat do obleku Batgirl? Nebude v tom třeba náhodou vypadat trochu nepatřičně?
-
Uprime jsem cekal vsechno mozny ale to co nakonec prislo mi taky docela vyrazilo dech. Rekl bych ze to byl docela jasnej plivanec do tvari fanousku Batmana (na PC).
-
Tady to někdo těžce rozdýchává. *1*
-
taka otazka k veci,Batgirl je cera porucika Gordna ? a pokut ano jak to ze nepotrebuje vozik ?!
-
Já bych se nasoukal i dál.
-
Tohle se mi fakt strašně líbí, do oblečku Batgirl se můžete nasoukat už v polovině června a pokud máte PC verzi, tak si obleček čů***a budete muset ještě nějakou chvilku nechat, než pánové dodělají DLC a najdou si chvilku času na opravení základní hry *16* *16* *16*
-
V polovině června? Really?
-
co takhle dodělat hru na PC? *7*