Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Válčená? Lol
  • Tak dobre, aby to nesoudil jen nekdo kdo to nehral. Lituju ze jsem si to koupil. Hra je sice relativne dobra, ma potencial, nejaky dobry napadly ALE: Je to WoW klon, hormada veci je nedotazenych, engine stoji za prd a je to mmo jak kazdy jiny a endgame je zalozenej na grindu.
    A proto ze jsem hlavne PvP hrac... dal to zname.

Proto to (aspon pro me) neni tak zabavny jak stary kotory, jedi outcast, jedi academy atd.
  • Thrax
    Běžte všichni do riti *16* . Je to nejlepší hra z universa Star Wars. Hraju SW už 3 měsíce a nemůžu si to vynachválit. Má to chyby a je co zlepšovat, ale u ničeho jsem nevydržel, tak dlouho. PVP je bohužel o ničem, ale PVE nemá chybu. Nejlepší je, že hru soudí trubky co to ani nehrály *10*. A ještě se ohání grafikou.
  • Trol.diskuzni
    Když pominu to, že to graficky vypadá skoro hůře než Minecraft, zajímalo by mě, jestli si pan Grygar TOHLE představuje pod pojmem Star Wars (hádám, že ne)...

Na mě tam ty bitvy působí fakt komicky. Pokud se nemýlím, tak to má být sci-fi, přitom to vypadá jak nějaká nepovedená fantasy s wow-like postavičkama, které točí barevnýma paličkama a vzájemně se práskají. *1*

Kolik to hraje hráčů vlastně, existují nějaká čísla?
  • Kdyby byla tahle hra na Steamu tak podporim....EA at tahne i s takovou breckou! Origin - velmi nepovedena kopie vyborneho a prukopneho Steamu. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit