Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze to je oficialni priznani ze Witch Doctor zklamal?
    • Ne, to je oficialni priznani, ze chtej jeste neco vyrejzovat za minimum snahy a ze jim nevadi kalet na sva minula tvrzeni.
  • Ja bych to mozna i hral kdyby nabidli moznost skocit rovnou do endgame. Levelovat postavu 60 levelu abyste mohli konecne zacit hrat je prezitek z 20. stoleti.
    • Na NS,s expícím leg gemem a itemama co mám to tak za 45 min mám naexpenou novou postavu single.
    • Tak přijď. Otázka boostu od endgame postavy tě vylevlovat na 70ku je tak maximálně hoďka *5*
    • No vidis a me tÿhle rpg bavi jen kvuli tomu levelování a veci kolem.
      • i586
        Mě taky baví levelování, což je jeden z důvodů proč mám radši D2. ;) Level v D3 nemá prakticky žádný význam krom toho, že je to jen req pro equip 70 itemů - samozřejmě 'geniální' systém převzatej z WoWka, kterej v non-MMO jaksi nefunguje, protože tu není smysluplný end-game. Pak tu máme stupidní stat systém, kdy má každý class prakticky jen dva staty, stupidní itemizace, která z toho stat systému vychází (což museli zalátat abilitama na legendarkách a kostkou), možnost měnit skilly bez permanentních voleb, takže není důvod levelovat víc jak jednu postavu per class, pokud se nebavíme o sezóně, kde je to jen opět o odemknutí 70 itemů, pár gimmick itemech a většímu dps, furt dokola. Teď přidali možnost hrát za jiný hráče, takže opět jen o důvod míň levelovat a experimentovat.

Ten nechutně neomezenej skill systém ze hry dělá spíš funny debug mód, než RPG. Když to zkombinuju s faktem, že např. wizardovi se počítá dmg kouzel z obouručáku, tak to je už konečná.
    • Tak si to zahraj a nevymlouvej se :), protoze, kdyz nekoho z ceskych i jinych klanu poprosis, vytahne te pres multiplayer na 60-70 lvl behem hodinky. *14*
      • nightborne
        A to sis ještě nechal pořádnou rezervu =). 0-70 trvá tak patnáct minut, když tě boostuje pořádně oblečenej kamarád =).
        • Diky ale nezvyknem citovat
          • ked "necheatujes" tak to trva par hodin. Ak chces hrat online hru a zopar hodin na max level sa ti zda vela, tak sa na to vykasli, nehraj to a navypisuj hovadiny na nete. Toto fakt nie je tazky grind...
            • Jsou na to perektní guidy a vylevelit se da solo i za 2,5 -3 hodky, kdyz jsi hodne dobrej. Jinak to mas tak do 5ti hodin s kamosem. A kdyz nekomu reknes, tak te protahne za 15-20 minut. Naopak je to docela prijemna cast, na ktere se clovek rozehreje, nez skoci do klasickyho item huntu :)..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit